Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

ragusita si tot ai inteles bine.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

quote:
Originally posted by jesia
Tu glumesti nuuuu........

Absolut deloc! Am fost la Carrefour si o fatuca facea o demonstratie despre cat de usor se infasoara sarmalele: se pune foaia, umplutura, se trage de un maner si la capatul celalalt iese sarmaua. In felul asta se pot impaturi baclavale, se pot face chestii in aluat, chiftelute (de fapt, crochete, baghete sau cum s-or numi alea cilindrice) si multe prostii de-astea. Si pentru 300.000 am zis ca nu strica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu stiam de cei 200 de euro de la primarie. parca am mai vorbit pe forum despre asta. Legat de verighete, primariile iti pot acorda un ajutor pentru cumpararea lor, nu stiu despre ce suma e vorba, dar iti impun locul de unde sa le cumperi. Primaria are contract cu o firma care se ocupa de asa ceva si vireaza direct firmei respective banii, iar tu platesti doar diferenta. Dar aste e de mult timp, cel putin iubi stia despre chestia asta.

POZE

Mergi la inceput

am vazut si eu masinaria. parea interesanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pepenash

iar in weekend am facut o investitie foarte valoroasa: masina de facut sarmale Parca vad ca sa asterne praful pe ea in camara, mai ales ca anul asta vreau sa renunt la sarmale si sa fac rata pe varza.

Za bigast misteic ever!!!!!
E cea mai mare porcarie scoasa pe piata!!!
Am luat noi anul trecut si tot cu mana am impaturit sarmalele...

Ah, pardon...masina isi face treaba daca folosesti foi de vita..sau...daca foile de varza nu au nervuri multe si tari.....atunci da...insa, iti ies niste putzulici...nu niste sarmale
..numai ca, tanti cea binevoitoare nu iti spune asta...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

"art. 5 Cuantumul sprijinului financiar este de 85 % din salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigur#259;rilor sociale de stat #351;i aprobat prin legea bugetului asigur#259;rilor sociale de stat." Iar asta, pentru anul 2005, a fost 9.211.000 lei, deci pentru 2006 nu poate creste cu mai mult de 2 mil., nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by ralu_trancu

http://www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/40405lgsprijin.htm

ia uitati frumusete de proiect de lege. S-o fi adoptat?

Hmmmm! Intristing Ralu . Dar ie-te ce mai zice proiectu':
"(2) La cererea de acordare a sprijinului financiar se anexează atestatul de absolvire a cursului de consiliere maritală, organizat de către primăria localitătii sau, după caz, a sectorului municipiului Bucuresti unde s-a încheiat căsătoria".
Adicatelea astia ne initiaza in ale casatoriei , de acord, da' pe banii cui oare?! Ai nostri, biansiur! Si nu stiu de ce am ... asa ... un filing ca acel curs e mai mult de 85% din "salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat si aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat". Hehehe ... credeti ca-s prosti? Nenene! pe banii lor, ca eu tot cum stiu eu imi traiesc viata cu puiu', cu sau fara cursu' lor de "consiliere maritala"! Ete asa!
Eeee, mai bine ar lasa-o moarta din partea mea cu proiectu' ala pt ca mie una imi miroase a "stors de alti bani de la contribuabili". Nu pot sa cred ca sunt "dragii nostri conducatori" capabili de dat ceva "moca". Sigur costul cursului e dublul sumei in care va consta "sprijinul financiar" .

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

si 85% din 9 mil si ceva face in jur de 200 EUR.

acum faza cu banii de verighete se vede ca e alta mancare de peste (conservat sau file)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ma gandesc ca cei 200 de euro sunt pentru acoperirea cursului respectiv. ca vorba lui Divine, nu dau astia nimic moca

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Za bigast misteic ever!!!!!
E cea mai mare porcarie scoasa pe piata!!!
Am luat noi anul trecut si tot cu mana am impaturit sarmalele...

Ah, pardon...masina isi face treaba daca folosesti foi de vita..sau...daca foile de varza nu au nervuri multe si tari.....atunci da...insa, iti ies niste putzulici...nu niste sarmale
..numai ca, tanti cea binevoitoare nu iti spune asta...

De ce esti atat de cruda si-mi rapesti visul de a face sarmale? (Glumesc!!!)
Oricum, pentru sarmale folosesc varza acra, care este mai moale, si numai partea fara nervuri.

Mergi la inceput