Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Krelia m-ai dezamagit ...si eu care credeam ca daca imi cumpar "masinaria" aia scap de munca de sarbatori.......eh asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Cursul ala nu stiu ce presupune, dar cred ca este un fel de discurs asemenator cu cel tinut de Ofiterul Starii Civile cum ca statul ocroteste familia (bla bla bla) si e posibil sa nu coste nimic. Probabil la depunerea cererii trebuie sa platesti ceva taxe, timbre fiscale, etc.

Cat despre verighete, daca e sa-ti impuna ei unde sa le lucrezi, probabil acel loc este Monetaria Statului unde, am inteles de la o prietena care si-a facut ceva acolo, stau prost la capitolul finisare. Atat de prost, incat ea a fost nevoita sa le duca la slefuit la o alta bijuterie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Misto faza cu ajutorul de la stat. Sincer, nu auzisem asa ceva, si nici nu credeam, si, daca nu erati voi, cred ca nici sanse nu aveam sa aud vreodata, ca sa ceva cred ca se tine destul de secret... La noi la firma se dau parca 10 miloane cu ocazia casatoriei, dar nu stiu din sursa sigura, ci din experienta unei colege, care e directoare. Poate ajutorul e direct proportional cu rangul...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Am un raspuns la CV, cu o invitatie la interviu!!!! Yupeeeeeeee!!!!! Mi-a crescut nivelil respectului de sine. Poate-poate scap de aici!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

In alte firme, nu la mine, se dau 12 salarii cu ocazia nuntii- ca ajutor. si respectivul tip are vreo 800 EUR salariu.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Firmele private ofera (daca ofera), de regula, fie o prima cu ocazia diverselor evenimente (sarbatori, nunta, botez, pensionare, etc) si care poate fi o suma fixa, aceeasi pentru toata lumea, sau un anumit numar de salarii - asta in cazul firmelor mai mari- fie un procent din salariu - firmele mai micute. Desigur, este la latitudinea managementului firmei, iar daca sefii sunt zgarciti, poti sa nu primesti decat felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by Andita
La noi la firma se dau parca 10 miloane cu ocazia casatoriei, dar nu stiu din sursa sigura, ci din experienta unei colege, care e directoare. Poate ajutorul e direct proportional cu rangul...

Andita, si la mine la serviciu se dau neshte banutzi pt casatorie, dar suma este stabilita prin CCM la fel pt toata lumea, asa ca nu prea vad cum s-ar da proportional cu rangul. Acuma ... studiaza si tu CCM-ul vostru (daca aveti asa ceva). Nu mi se pare normal sa ia doar cei cu functii mari acesti bani. Adica ... tot ei???!!!

Pup la fata cucuiata!

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Firmele private ofera (daca ofera), de regula, fie o prima cu ocazia diverselor evenimente (sarbatori, nunta, botez, pensionare, etc) si care poate fi o suma fixa, aceeasi pentru toata lumea, sau un anumit numar de salarii - asta in cazul firmelor mai mari- fie un procent din salariu - firmele mai micute. Desigur, este la latitudinea managementului firmei, iar daca sefii sunt zgarciti, poti sa nu primesti decat felicitari.

Pepenash over and out!

Jejeje ... Eu n-am primit nici de-alea ... Si nici sotul meu care cica lucreaza intr-o firma care se respecta ... Mai bine nu va faceti iluzii (si daca o fi sa fie, cu atat mai bine, o sa fie ... o surpriza placuta )

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by pepenash
Desigur, este la latitudinea managementului firmei, iar daca sefii sunt zgarciti, poti sa nu primesti decat felicitari.

Pepenash over and out!

Desigur, sunt si unii sefi zgarciti. dar sunt unii care nu au de unde sa dea. Si asta pentru ca la un profit al firmei de 10-12 milioane pe luna e cam greu sa dai tuturor o prima si sa ramana si seful cu ceva. Va spun asta, pentru ca asa e la noi la firma. dar mie oricum mi-a promis seful o prima, ceva. Si apoi sunt singura persoana de sex feminin din firma.

Eu am plecat acasa, ca am o foame...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by jesia

Krelia m-ai dezamagit ...si eu care credeam ca daca imi cumpar "masinaria" aia scap de munca de sarbatori.......eh asta e

_

Jesia, imi pare rau ca te dezamagesc si eu, dar mai stiu io una care si-a luat asa ceva si .... . Pana la urma tot cu manutzele tale le faci. Asa ca ... da mai bine banutzii pe ceva pt tine si numai pt tine

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput