Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by pepenash
Intrebare pentru fetele care au mai colindat prin oras dupa rochii de mireasa: oare exista si rochite de-a gata pentru masura 46-48? Eu sunt cam plinuta, nu degeaba imi spun "pepenash", si as vrea sa pot proba si eu cateva rochite inainte de a ma decide asupra modelului dorit si, eventual, a-l face pe comanda.

Sa-ti spun sincer, nu cred. In general, rochiile de mireasa nu se fac in serie. Adica, se face modelu' pentru expus si cu asta basta. In general (si mai ales la targurile de nunti), masura dominanta era 38! Norocul meu a fost ca, la casa de moda unde ochisem io rochita care sa ma avantajeze (adica, sa-mi acopere burtica, sunculitzele si nici sa nu-mi faca pernutze la piept, caci il am generos), aveau o masura oarecum rezonabila, adica un numar mai mic decat port eu de fapt. Totusi, am probat-o si nu trebuie sa mai spun ca nu nici nu puteam respira , da ma simteam....doamne, ce dor imi e de cum ma simteam atunci!! Mi-am dat comanda si-n 3 saptamani rochia mi-a fost gata! Venea turnata! Prima proba a fost si ultima, caci atunci am si luat-o acasa. Nici io n-am masuri de fotomodel (1,72 m si, atunci, fo 63 de kile) si eram foarte stresata, mai ales ca nu voiam sa ma revars toata.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Olguta, draga mea da tu ai o problema: eu am 1.65 si 57 de kg. si nu ma consider grasa. nici slaba, dar oricum. tu aveai niste masuri super ok.

Care zicea ca la 1.62 e micuta? ia mai potoliti-va !!!!
Ce vreti? Asta e conformatia medie a romancelor!!

eu vreau o rochita decoltata tare ca imi place mie (poate ca nu mi-a sta stralucit da imi place mie) si gen princess. momentan imi place una de la Salonul gabriela, care a aparut si in revista mireasa . oricum nu as vrea sa depasesc 20 mil cu hainele si accesoriile si pantofii mei.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Mai fetelor, apar si eu a ora asta . Scuze la fete dar am avut treaba multa azi si .... Vai de capu' meu!!!
Plus ca mor de somn ca mi-a venit vineri puiu' din delegatie si am fost la ai lui, apoi la Sinaia, apoi pe la nashi in vizeta si .... nu prea am dormit vik asta . Acum vreau sa plec acasica sa fac nani ca nu mai pot.

Krelia!!! La gat iritat NU MENTOL!!! Deci nici tabacu' mentolat nu e bun! Mai bine baga neshte tigari mai soft, dar nu mentolate!!!

Pupa mama pa fete cucuiete!!!

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Fetele, mi-am amintit eu ca prin anul 4 de facultate am vazut o super rochita la magazinul Ellis de pe Victoriei. Acum am inceput sa caut pe net date despre ei, un eventual site, dar nu gasesc nimic. Ba mai mault, am inteles ca s-a si mutat magazinul, si habar n-am unde. Stiti ceva despre asta?

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Am intrat intamplator pe un site cu lumanarici si ma gandeam sa va dau link-ul, pentur cele interesate., Imi cer scuze daca-l stiti. Poate va e de vreun ajutor totusi... http://www.careme.ro

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Da, iubita, magazinul este acum pe B-dul Unirii, cand mergi din statia tramvaiului 32 catre casa Poporului(pe la fantani, sigur stii zona) pe partea STANGA a bulevardului. E foarte aproape: daca stii cum e bulevardul cu fantanile, maganizul este pana in mijloc, acolo unde blocurile fac un semicerc. Exact inainte de semicercul ala, la parterul blocului. Daca n-ai inteles nimic, da-mi PM ca vaz ca-s foarte explicita. Eu trec pe acolo in fiecare zi si, intr-adevar, au mereu expuse si rochii de mireasa. Eu n-am intrat pt ca majoritatea celor expuse, si ce se vedea in magazin, erau din doua piese, si eu vreau rochie intreaga. Sper ca ti-am fost de folos.

Mergi la inceput

la targul de nunti de la marriott am probat eu o rochie de la ei si imi spunea vanzatoatea ca nu mai au magazin deloc. poate nu si-au mai facut.

e vb de Ellis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Krelia!!! La gat iritat NU MENTOL!!! Deci nici tabacu' mentolat nu e bun! Mai bine baga neshte tigari mai soft, dar nu mentolate!!!

Mdeah....am observa si eu...dupa 3 fumuri de tigara....n-am putut sa mai continui..parca-mi zgaria cineva omuletzu'..amigdalele...bleah....cre' ca o dau iar pe Karelia Slim ...de la soacra ..hihihihi ....
sar'naaa

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

imi retrag presupunerile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Da, iubita, magazinul este acum pe B-dul Unirii, cand mergi din statia tramvaiului 32 catre casa Poporului(pe la fantani, sigur stii zona) pe partea STANGA a bulevardului. E foarte aproape: daca stii cum e bulevardul cu fantanile, maganizul este pana in mijloc, acolo unde blocurile fac un semicerc. Exact inainte de semicercul ala, la parterul blocului. Daca n-ai inteles nimic, da-mi PM ca vaz ca-s foarte explicita. Eu trec pe acolo in fiecare zi si, intr-adevar, au mereu expuse si rochii de mireasa. Eu n-am intrat pt ca majoritatea celor expuse, si ce se vedea in magazin, erau din doua piese, si eu vreau rochie intreaga. Sper ca ti-am fost de folos.

are dreptate dya, eu am fost acolo si am probat ... dar preturile mi s-au parut cam mari atunci si nici rochiile nu m-au atras asa mult. Dar, nu conteaza asta, doar confirm ca acolo e magazinul, deci Exista

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput