Miresele anului 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
dyadya spune:
Revin cu detalii apropos de ELLIS. Magazinul este dechis recent acolo, de vreo cateva luni. Deci e foarte probabil sa fi existat o perioada in care nu au avut magazin pe nicaieri. Dar acum au, si am explicat anterior cum se ajunge la el.
SunSmile spune:
Seara buna fete dragi,
Ma bag si eu in seama...magazinul Ellis e chiar acolo unde au zis fetili. Am fost io cu <fina> acu' fro 2 saptamani. Dar nu ne-a impresionat nimic in mod deosebit.
In rest...bre duamnelor si don'shoarelor...nu mai vorbiti asa. Nu sunteti obeze...nu sunteti grase...OK? Hai sa nu va mai aud ca spuneti asa. Si sunt convinsa ca o sa va gasiti si rochita potrivita.
Si eu am avut si am multe probleme cu gasitul tzolicilor...dar de prea uscata ce sunt! La mine e valabila aia cu pielea de...
Hai pupici la gajici mumoase si NE grase!
vrabiuta spune:
buna seara
am intrat la voi ca mi-e si mie dor de vremurile in care imi pregateam nunta
vad ca subiectul cel mai arzator sunt rochitele. eu mi-am facut-o la monica darie, a fost in jur de 500 euro (rochita, bolero, voal si gentuta). mi s-a parut un pret destul de rezonabil, la o casa de moda fara 1000 nu as fi scapat (oricum nu as fi gasit ceva sa imi vina bine caci eram graviduta in 3,5 luni). rochita mie mi s-a parut PERFECTA singurul stres a fost ca a intarziat destul de mult (a fost gata cu cateva zile inainte de nunta).
pentru miresicile care poarta masuri mai mari - perseverati in cautari! eu am umblat aproape o luna dupa rochita de nasa. nu am gasit nimic care sa imi placa in toate magazinele din centru. intr-un final am gasit cea mai frumoasa rochie de nasa, in fundul unui depozit, una singura era marimea potrivita, pe mine ma astepta.
o sa mai intru pe la voi.
spor la pregatiri
foto
scumpilici mic spune:
buna fetelor. ca tot ati revenit la discutii despre rochite...ar putea careva sa-mi spuna cam ce preturi sunt la agnes toma? si-a luat careva au are in vedere sa-si cumpere rochita de acolo?
krelia, draga de tine, multa sanatate. si fara tigari, ca nu fac bine nici cind sunt fumate pe neracceala, dar-mi-te pe git inflamat ca al tau.
revin cu rugamintea catre tine, daca si cidn ai timp, ai putea sa-mi pui si mie citeva poze de la nunta aia de la golden blitz?
stiu ca e in stil rustic, dar acum il schimba, il fac "modern", in stil brincovenesc, daca va ice ceva asta. asa ca..astept sa vad ce-o iesi. insa intre timp, daca as putea sa-mi fac o idee e cum sunt asezate toate pe acolo, din poze de la tine...
mersic mult si...hai noroc la o cana de ceai.
alinush2005 spune:
Andita,
(sper sa nu gresesc si sa ma fac de cacao, dar parca tu erai cu calele) uite ce a, gasit eu:
https://www.yourinvitationplace.com/Detail.aspx?ItemNum=T4417&WebName=1st
Invitatie de nunta cu cale...iti place?
Apropos insa de faptul ca vei suporta o noapte intreaga comentariile oamenilor care vor tine neaparat sa te intrebe daca nu stiai superstitia, eu mi-am cumparat un sirag de perle superb, si pana acum 75% din persoanele carora l-am aratat au zis "da, e foarte frumos, dar sper ca nu il porti la nunta, nu? stii superstitia, nu? nu e bine, mama...nu te prosti.."
alinush2005 spune:
Vaai, ca cazuta in cap sunt (de la atata munca probabil) ...am intrat pe la voi si nu v-am salutat!!!
Pupici multi fetele, va citesc si eu cand mai am niste timp si sa stiti ca nu v-am uitat (sper ca nici voi pe mine)
Am vazut si eu invitatie sa-mi placa, asta:
https://www.yourinvitationplace.com/Detail.aspx?ItemNum=T+566&WebName=1st
dar nu cred ca fac asa ceva prin Romania din pacate...asa ca raman doar cu gandul..
Despre inaltime..si eu cred ca o sa am o problema, pentru ca sunt micutza tare, am 1.58, normala (zic eu) ca si conformatie, nici slaba nici grasa, in schimb cu sanii mari...si sigur o sa am si cu rochia de mireasa problema pe care o am cu toate hainele..ce ma cuprinde peste sani imi e larg, iar ce imi vine bine in rest, nu mi se inchide la piept......
Dar sa nu disperam...poate careva din miresicile de 2005 care are aceeasi conformatie ne poate ajuta cu ce model ne-ar avantaja, unde si-a gasit rochitza..etc.
Ei? Cineva micutz si cu sani mari pe acolo?
alinush2005 spune:
In alta ordine de idei, noua mea preocupare sunt verighetele. M-am mai linistit cu rochitza pentru ca e clar ca trebuie asteptate noile colectii si targurile din primavara, asa ca, pana atunci, mi l-am carat pe iubi duminica la privit si probat de verighete. Am fost prin bijuteriile din Unirii si Cocor (doar acolo era deschis duminica dupa-amiaza cand mi s-a pus mie piticul)....si sa stiti ca nu am vazut cine-stie-ce modele..cam toate la fel, la toate bijuteriile...
Mai ziceti si voi care ati mai fost dupa verighete, pe unde ati gasit modele frumoase, si pe unde fac oare din aurul clientului?
Rallu spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
In alta ordine de idei, noua mea preocupare sunt verighetele. M-am mai linistit cu rochitza pentru ca e clar ca trebuie asteptate noile colectii si targurile din primavara, asa ca, pana atunci, mi l-am carat pe iubi duminica la privit si probat de verighete.
Mai ziceti si voi care ati mai fost dupa verighete, pe unde ati gasit modele frumoase, si pe unde fac oare din aurul clientului?
Mie mi-au placut cateva modele de la Cellini dar din pacate mi s-au parut prea scumpe pentru buzunarul nostru :(((
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
a.cicel spune:
Neatza fetelor
Eu mai am o rata de platit la verighete. Le am cumparate de trei luni de la cineva care le aduce din Turcia pe baza de catalog. Au niste modele superbe, dar cel pe care l-am vrun nu l-a gasit. Norocul meu a fost ca. fiind prevazatoare, am mai ales 2 modele si i-am spus in ce ordine le vreau. A gasit modelul care era al 2-lea in ordinea preferintelor, dar nu imi pare rau. E aur galben si aur alb. Gramul a costat 480.000. tipa ni le-a dat in rate, cate un milion pe luna. Mai am in decembrie de achitat si gata.
krelia cum te simti azi?
Oare Raza pe unde e? si cum se simte, ca era tare bolnavioara
POZE
SunSmile spune:
Neatza gagici,
Am venit sa semnez si eu condicutza.
Kreliutza ai grija cu gatul! Sa te faci bine cat mai repede! Si fara tigari, pls!
A.cicel si mie mi-e dor de Raza...am tot "strigat-o". Ma gandeam ca poate ne citeste si vede ca-i tinem pumnii. Raza puiule, fii puternica si hai aici, intre prieteni!
Va pupacesc pe toate si va urez o zi buna!