pentru livia- detalii despre tratamentul naturist

pentru livia- detalii despre tratamentul naturist | Autor: oana magda

Link direct la acest mesaj

o prietena mi-a trimis tratamentul naturist pt diferite probleme de conceptie; eu am ovare polichistice si amenoree secundara permanenta de vreo 15 ani de zile;adica, daca iau anticonceptionale/progesteron ok, daca nu nu..
pina acum am facut vreo 15 stimulari pt ovulatie cu diferite variante(menogon, puregon, humegon, etc); am 3 inseminari si 2 fiv la activ, plus laparo;
crezi ca acest tratament m-ar putea ajuta in vreun fel?
sa imi pun sperante in acest tratament?
oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Eu zic ca da,ai sanse daca-l faci exact cum am scris.
Mai poti adauga si uleiul de catina si branca ursului care,dupa doar o luna de tratament, timp in care vei lua zilnic pulbere de seminte si flori de branca ursului, cate o lingurita de patru ori pe zi,cu putina apa , pe stomacul gol, vor aparea si efectele.Simultan vei face si cura de 21 de zile cu pulbere de seminte de marar.Aceasta planta(br.ursului) va fi administrata impreuna cu maghiranul (Majorana hortensis)care are efect reglarea hipotensiunii create de branca ursului. Trebuie sa renunti la toate trat.hormonale artificiale si sa mergi numai pe nat.Vei vedea rezultatele si vei fi surprinsa!!!

Sfat:intai sa-ti procuri toate cele necesare si apoi sa incepi cu toate odata.

P.S.sa-mi spui daca te-ai hotarat sa faci trat.si daca da, eu te voi ajuta din tot sufletul ,chiar si cel mai neinsemnat lucru sa-l scrii si eu te voi lamuri,bine?
Sa-mi mai scrii dupa ce le-ai procurat pe toate ca sa facem schema si ordinea in care le vei inghiti (plantele)!
Te pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Unde ai facut FIV si cu cine?Cu Dr Dracea?Am vazut ca ai raspuns la intrebarea lui Luizax.

Te pup,

Gabi si Simona un FIV-ulet mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana magda spune:

eu am facut laparo, inseminari si fiv la timisoara; prf munteanu m-a operat si apoi s-a ocupat de mine dr vladescu elena; acolo e mult mai ieftin decit la bucuresti: taxa pt fiv e 250 eur, in plus te mai costa fiolele, etc.
ma bucur mult ca tu ai reusit cu fiv; eu am pierdut o sarcina in octombrie si sunt f descurajata acum..

Mergi la inceput

multumesc mult, draga livia pt incurajare; dr care mi-a facut fiv ultima data a avut mari probleme cu punctia(ovarele aveau "invelisul" fff intarit); tot ea mi-a spus ca fara o noua lapro nici nu discuta cu mine in viitor; cica ovulatia nu se va produce intr-o mie de ani cu asa niste ovare..
tu ce crezi? sa stii ca eu am ovare polichistice, dar intr-un stadiu mai sever; fara tratament nu ovulez niciodata; cu tratament ma hiperstimulez; inseminarile nu au avut sanse de reusita pt ca foliculii nu reuseau sa plece la plimbare..

Mergi la inceput

Fata mea,fa trat.meu exact cum am zis(scris pe forum eventual daca nu te descurci ti-l voi rescrie eu amanuntit (cu pauze)si te apuci doar cand le ai pe toate si totul clarificat) si apoi o sa le dam peste nas la doctori.Si eu am avut tot lipsa menstruatiei,ovare secretante de hormoni masculini chiar cu trat.si sanse 0 chiar si pt.fiv si uite-ma acum cu bebe si mai vreu unul...
Ce zici,intri in hora?
O sa comunicam prin e-mail fiindca o sa fie cam mult de scris si o sa ocupam o gramada de loc,de acord?

te pup si astept decizia ta!!!

Mergi la inceput

mii de pupici pentru incurajari!!! hai sa dansam!
ok, ne vom scrie pe mail; trimite-mi te rog tratamentul de la a la z ca sa incep sa procur plantele; plus ce, cum trebuie procedat...
astept mail de la tine.
cu drag, oana

Mergi la inceput

OK
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicas spune:

Buna fetelor !Vreau si eu tratamentul naturist daca este valabil si in cazul unui uter fibromatos.Luna viitoare intru si eu in joc ;adica ma pregatesc pentru FIV.Atept tratamentul detailat .Cu mii de multumiri.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anggi spune:

si eu am facut IAS cu dr. Dracea -1 si 2 cu dr. Bucur
stiti mai mult ca eu de 3 ani nu mai pot

Originally posted by gabid

Unde ai facut FIV si cu cine?Cu Dr Dracea?Am vazut ca ai raspuns la intrebarea lui Luizax.

Te pup,

Gabi si Simona un FIV-ulet mic.
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anggi spune:

quote:
Originally posted by oana magda

eu am facut laparo, inseminari si fiv la timisoara; prf munteanu m-a operat si apoi s-a ocupat de mine dr vladescu elena; acolo e mult mai ieftin decit la bucuresti: taxa pt fiv e 250 eur, in plus te mai costa fiolele, etc.
ma bucur mult ca tu ai reusit cu fiv; eu am pierdut o sarcina in octombrie si sunt f descurajata acum..

oana, cum este posibila o taxa pentru FIV de 250 EUR la timisoara cand la bucuresti se vehiculeaza sume de 1500 -2500 eur? eu am facut 3 inseminari dar nu am reusit inca.

Mergi la inceput