pentru livia- detalii despre tratamentul naturist

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nu-mi vine sa cred ca in Timisoara estedoar 300 de euro.La Giulesti unde lucreaza romanii la FIV costa 1300 euro...eu auzisem de niste preturi astronomice in Timisoara...dar Oana stie mai bine.Aminteles ca in Timisoara sunt 2 clinici...clinica de stat si clinica Munteanu unde este f.scump.Oricum pt mine este f.departe Timisoara...apoi in Timisoara nu se face ICSI si mie imi trebuie ICSI.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

Draga oana magda,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atitea, dar nu te lasa descurajata. Incearca trat. Liviei, eu m-am simtit bien dupa el si mi-a reglat (atunci, pentru moment), ciclurile. Acum, l-am reluat partial. As vrea sa te intreb ceva. Am auzit ca ai facut drumuri multe la Timisoara. Urmeaza sa fac si eu acelasi lucru peste citeva zile: intii o laparo, apoi, ce va mai fi (in f-ctie de diagnostic). Eu am fost la dr. Policec, care a fost f. transanta cu mine si mi-a spus ca fara laparo, nu discuta (eu am mai facut una, in 2001). Am 3 inseminari la activ si nenumarate investigatii. Cum e la T. cu laparoscopia? Ai fost singura? Eu m-am refacut greu dupa operatie, dar sotul meu a fost linga mine tot timpul. Din pacate, in Timisoara nu am pe nimeni. Ai grija de tine.
Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Lucia, ai tinut tratamentul exact cum a zis Livia. Toate plantutele, tincturile, semintele? pupici, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

Tratamentul l-am urmat fara napraznic si sucuri, ca n-am storcator. Acum, de aproape 1 luna, am inceput ceaiurile si tincturile (tot fara napraznic, nu l-am gasit), la care asociez Mastodynon, pt. durerile de piept, care incep din ziua 12-14. Ieri, in ziua a 20-a a ciclului, am avut o mica singerare, o pata de culoare rosie (de obicei, petele sunt maronii si vin cu 2-3 zile inainte de ciclu). Asa ca astept "bucuriile" sa vina in 1,2 zile, desi, f. ciudat, temperatura e de 2 zile de 37'. Sa fie din cauza Mastodynon-ului? Ce credeti? Lucia

Mergi la inceput