Care e idolul tau ??? (5)
Raspunsuri - Pagina 8
brendamitran spune:
Eu......am scris la pagina precedenta ce il rog pe mosu'......
Da'.....cine sa faca pe mosu',aia e problema!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Tzuni spune:
Eu imi doresc sa vina Mosu noaptea, sa se strecoare in patul meu si sa ma iubeasca pasional ! Nu vreau alte daruri!
Se poa'?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
iileana spune:
Ce mai faceti voi, oameni buni?
Aaa, fantazati pe-acilea. "mosule, ce tinar esti" ...din astea. Da, Tzuni, cred ca se poa'. Gerontofilie se cheama. Intrebati farmacistul sau medicul dumneavoastra.
Ia, ca va vad destepti si cu mintea odihnita, da-ti-mi o idee in problema expusa www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62447" target="_blank">aici
Cred ca-i de prisos sa precizez ca acolo astept raspunsuri serioase, cu simt de raspundere, iar cele la mishto pot ramine fain frumos aici, la "idoli", da?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
gabirus spune:
Aha! Va dati la Mos! Ce parere vor avea sarmanii copii ca nu mai ajunge Mosul la ei din motive de epuizare?
POZE
april spune:
[quote]Originally posted by narancea
astea minuni si figuri, voi va cu
mos gerila
totzi imi spun
ca la pat esti nebun....
iileana spune:
Sper ca sinteti constienti ca-n timp ce va amuzati voi pe-aici, Mos Craciun va noteaza in catastiful lui!
...nici nu vreau sa ma gindesc ce-o sa gasiti sub brad...
Mos Craciun, sa stii ca io nu-s cu ei!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details