Care e idolul tau ??? (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Nuuuuuu.....
Ne mai gandim si la asta: www.roembus.org/english/communities/copii/cozonac.jpg" target="_blank">POFTA BUNA (1)

Si la asta: www.privilegcatering.ro/webimg/preparate/mari/cozonacdecasa.jpg" target="_blank">POFTA BUNA (2)

Si mai am cate ceva frumos prin minte, de genul: www.shutterpoint.com/Photos-ViewPhoto.cfm?id=262517" target="_blank">LUNCH BREAK

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Si la ultimul ne indemni la vanat si jumulit sau la rontait seminte?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai.....nu vreau sa ma laud,dar fac niste cozonaci.....de dau pe afara in cuptor! Si maninci de.....stiam eu o expresie a cuiva,da' nu-mi permit s-o spun pe aici.

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by gabirus

Si la ultimul ne indemni la vanat si jumulit sau la rontait seminte?

Nuuuuuu...... ma gandeam ca e cazul sa stam si noi cu burta la soare in iarba !

Va doresc o saptamana minunata tuturor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eeeeeeeeeee faci cozonaci, aici chiar ca te-as lua pe departe hahahahahaha de chiar nu te-ai mai lauda

eu chiar stiu sa fac cozonaci !!!!!!

Mergi la inceput

Darael, poate cu burta la ninsoare

Si dupa atata petrecut cu vin si cozonac, hai sa bagam o cafa sa ne dezmeticim. Pe mine una ma asteapta zile grele ca fie-mea are colectie de streptococ-stafilococ si facem injectii si urlaaaam.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Mey, vitejilor, pe vremuri ne ocupam de fezandat fazani si alte chestii complicate si vinatoresti, acuma ajunserati de va'ntreceti la cozonaci? Hmmm...O fi bine, o fi rau....Despre orez cu lapte cind facem vorbire?
(nu va uitati la mine, invidia din mine vorbeste. Nu stiu sa fac cozonaci, nici n-am incercat vreodata. Da' stiu sa-i cumpar.)

Gabi, penicilina? Chiar ca-i trist, astea dooooor rau de tot. Acum vreo doi ani noi am scapat de streptococi si alte cele cu un super-antibiotic, fir'ar sa fie ca nu mai tin minte cum il chema, se lua trei luni la rind cite trei zile pe luna. A mers si-am "fentat" asfel injectiile...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mey, io am facut intr-o zi peste 70 de vaccinuri la copii mici. Am plans cot la cot cu fiecare. So, daca ai nevoie de ajutoare, suna la sonerie. De trei ori, obligatoriu!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Tzuni, esti o dulce! Am nevoie de ajutor ca sa o lamuresc ca de fapt frica e problema ei si nu durerea. Dar degeaba panica e mai puternica.

Iileana, gentamicina primeste injectabil si penicilina sirop. Problema este ca-s doua dihanii care reactioneaza la antibiotice diferite si mai greu cu pacalitul. Tu probabil ziceai de bronhovaxon (sau ceva de genu'), nu?

Dar hai sa lasam tristeturile de mamici, mai bine vorbim de cozonaci, ca incet-incet intram in spiritul sarbatorilor pe care eu le iubesc tare de tot. I-am lasat tema Evei (adicalea fie-mea) sa imi deseneze ce vrea de la Mosu'.

Voi ce va doriti anul acesta de la Mosu'?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

ei, bronhovaxom...nu, asta era un antibiotic strong si multi-killer...

"Voi ce va doriti anul acesta de la Mosu'?"
Noi? Buna pace...

...nu stiu altii cum sint, dar mie de citiva ani buni nu-mi mai aduce Mosu' ce-i cer...habar n-am de ce...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput