Nu prea am ales titlul bun dar sper sa veti cat de cat idee.
Inainte cand deschideam pagina de internet explorer era normal adik puteam scrie numele paginii, copia link-uri, aveam toate obtinunile de Recherchen favoris, etc.
Acum pagina e goala nu mai pot scrie numele unui site nimic.am doar o casuta cu cautare pe msn sia sa ajung intr-un site, astfel nu se mai gaseste nimic.aveti idee ce pot sa-i fac.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
du-te la "view"->"toolbars" si asigura-te ca sunt selectate "address bar" si ce mai vrei tu. sper ca am inteles problema ta, daca nu, inseamna ca e altceva.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Din pacate nu este asta.Sunt selectate toate si totusi nu-mi apare pagina clasica unde iti scrii numele site-ului.
Cait
spui ca sunt selectate toate, inclusiv "address bar". daca te-ai putut uita la view, tools, inseamna ca nu ai apasat din greseala full-screen. pentru a te asigura, apasa tasta f11. daca nici asa nu merge, nu stiu care e problema, si o rezolvare ar fi un reinstall, de aici:http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx, sau sa iti iei firefox:-)
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
NU este full screen.am incercat si address bar e selectat.o sa incerc sa reinstalez poate merge.merci oricum
Cait