Scandinavii stiu DC... (85)
Raspunsuri - Pagina 9
mara03 spune:
hocus-pocus
...iata-ma-s!!!! io ma-nghesui la apa minerala dupa cum bine se cunoaste...
fratilor, sunt uimita! fiu-meu a inceput sa injure!!! are una-n program pe care nu stiu de unde a auzit-o ca e destul de strong iar cealalta sigur e mostenire de la mine.
va pup tare tare si mai vin io pe-aici azi.
unu
doi
trei
itsme spune:
salut bobor!
fetelor, asta cu bataia o fi genetica la noi (not that there is anything wrong with that )
sa va zic una buna, povestita de o prietena care locuieste intr-un cartier cu majoritate canadiana (la noi e multiculturalism si exista si cartiere etnice). O vecina canadiana a fetei are un copilas de vreo 4-5 ani. De ziua copilului, tranteste femeia un party cu copilasi si parinti (la care e invitata si prietena mea, cea care a fost martora la intamplarea ce o sa v-o povestesc). Aici se obisnuieste sa aduci si ceva 'entertainment' pt copii, adica un clown, ceva... Femeia a invitat asadar un grup de papusari, gasiti dintr-un anunt la ziar. Incep aia piesa de teatru de papusi (in fata audientei formata din puradei si parinti canadieni, cum am precizat), si dialogul se desfasoara in...romaneste (fara nici un fel de traducere). Adultii si uita nedumeriti unul la altul neintelegand nimic din dialog, dar copiii par mai putin perturbati asa ca spectacolul continua. Cam prin actul 3 incepe o faza in care protagonistii (papusile) incep sa-si traga unul altuia palme Si da-i, si da-i, si da-i, pana se isca o paruiala in toata regula (intre papusi), sub ochii holbati pana la iesirea din orbita ai parintilor spectatori. Prietena mea s-a facut si ea ca nu intelege, iar dupa ce au plecat papusarii, gazda canadiana a zis: "astia nu au fost prea buni, cred ca n-o sa-i mai recomand nimanui!" (si replica asta e funny a daca ati stii cum sunt canadienii; canadienii nu zic niciodata nimic rau indiferent de circumstanta, tot timpul incearca sa 'deliver bad news in a sugar coat', isi cer tot ei scuze cand ii calci pe bombeu in metrou, etc, etc....adica un fel de romani inversati. Fara violenta si cu zambetul pe buze, chiar cand purceaua e moarta in cotet e motto-ul acestei tari. Asa ca va inchipuiti bulversarea alora cand au vazut scena cu papusile dandu-si palme minute in sir
Olanda: droguri pe reteta, lalele pe camp, mori de vant pe campii, biciclete sub olandezi si saboti de lemn in picioare. In rest, nu stiu ce sa zic ca eu nu citesc carti si nici la cultura nu ma pricep. Limba, in mod remarcabil nu pare a fi de lemn, desi sabotii, dupa cum am spus, sunt... Cam asta e parerea mea.
Rayou, apa minerala mai? Asa ceva....
Rayuela spune:
itsmi,bine faza cu papusarii!
Asta imi aduce aminte de alta faza ,cind am fost la un botez romanesc,la un bebe juma roman juma suedez.Botezu a fost ortodox,cu bagatu cupilului in cazan ,faza la care jumatatea de rude suiedeze ...hahaha,ca io numa la ei ma uitam ,sa vaz reactiile!!S-au facut verziportocaliipamintii la moaca,cre'ca ce era in capu lor...dupa ce ca stiu numa de Dracula si de copiii strazii,sa vada si cum un popa,in asistenta generala,vira cupilu la cazan,in aplauze furtunoase...au fost shocati ,pe bune,spre deliciul meu.
Marutza,vrem sa stim injuraturile lu Tudor,urgent!
Anamaria,m-am toooopit,ce cupil dragalas ai!Sa dea el un ice-cream man job pentru una de doctor,e lucru mare!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
AlbaIulia spune:
helau copii!
Intru rapidissimo sa tzuc sarbatoritzii saptamanii si sa le urez Ani Multi si Fericiti , sanatate si bucurii ! V-am urmarit din umbra dar nu am avut timp de logare si trimis epistole!
Aici e sfarsit de an calendaristic si inceput de an fiscal, buget, evaluari departamentale - bucuria unora, disperarea altora - la mine ca la nimeni ca sint toti de sex opus cu catziva ani mai in varsta!
Itsme, ti-am gasit mesajul, incerc sa te sun azi sau maine ,
Inca o data si
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
arboria spune:
neata! ce verva in poienitza...
anamaria, urjent pozele la privit
adel, ti-ai luat computer pentru sufletul matale?
rayu, o sa ii treaca lu' Boubou agresivitatea asta, o sa vezi!
nu ti se pare ca tatalutoma seamana cu reno? jean reno?
despre tantum, oscilo si pasta de dinti, io stiam ca nu trebe pasta cu menta, nu cu fluor. e o pasta de dinti, ii zice etera si se gaseste la farmacia cu homeopate. nu e rea la gust
sanatate multa micutilor vostri!
liris spune:
quote:
Si nu in ultimul rind,Olanda inseamna:Lena si Liris,da asta daca le zici,s-ar putea sa-i bagi in ceatza!
a ... nu, ca in cercurile selecte ale olandei suntem faimoase.
v-am spus ca acum vreo 3 ani, la petrecerea de graduare a unui tip, am facut cunostinta cu unul (olandez) si ma intreaba de unde sunt zic Romania si-mi zice ca a cunoscut si el (si face semn cu capul catre cartierul rosu) niste romance.
lena spune:
copii pe fuga...sarumana mult...reviu
lirisu' facem un documentar despre olanda vazuta "din afara"...mituri si legende si noi ca nsite baieti rai le "desacralizam" sau in cel mai bun caz le prezentam "realist si pragmatic" asa pe dutch stil.
liris spune:
ce e Olanda ptr barbate-miu: o olandeza blonda cu codite si bonetica d'aia populara, cu saboti de lemn, pe bicicleta, mincind brinza, si uitindu-se spre cimpul de lalele din care iese mareata o moara.
asta e mit si legenda ofcorse.
realitatea: 16 milioane pe o suprafata ca Moldova noastra. acum doua zile pe la 9 dimineata autostrazile erau blocate. 500 de km de traffic jam in total. un record in materie ....
Sabina spune:
maine radiografie.In seara asta deget mic prins in usa, unghie mai intai rosie, dupa aia vanata.Plansete si aparece.
scuzati amanuntele horror...
maine ma-mbat
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Uof, Galagia mititica, cre ca doare ca naiba :(( Sper sa nu fie prea rau miine.
Am intrat fuga sa va salut, mi-e somn de pic, m-au zapacit kupiii ajtia, mai ales Juli, nici lapte nu mai vrea sa bea, de-abia o pacalesc, ea, care bea 800ml pe zi Face crize de nervi, tzipa, urla, se trinteshte pe burta shi da din picioare
Am pus nejte poze noi din nov., le gasitzi la semnatura, n-au ieshit super, da ata ete!
Pup lumea shi s-avetzi o seara mai buna decit a mea
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.