Scandinavii stiu DC... (85)
Raspunsuri - Pagina 8
liris spune:
Lena: io as zice de biciclete, canale, lalele, mori de vint si Vermeer (Girl with a Pearl Earring == Delft) ca-i la moda dupa film/carte sau binenteles van Gogh.
depinde ptr cine faci propozitia. oamenii foarte educati vor fi ademeniti cu picturi.
average-ul de cartierul rosu.
ai un target sample caruia te adresezi sau este foarte general?
il intreb si pe barbate-miu. el sintetizeaza f bine de obicei, adica ca orice inginer nu bate cimpii. numai ca s-ar putea sa nu poti folosi propozitia dupa aia.
Sabina du copilu la doctor!!!
Ana s-a facut bine?
Ana Maria, tu ai avut si rochie de mireasa Oscar de la Renta asa-i? de ce nu pui si cu ea o poza ... cea mai de "casa de moda" rochie de mireasa vazuta de mine pe o "muritoare" a fost una de Irina Schrotter la o prietena.
Rayu te anunt ca am vazut zilele astea : Cenusereasa, Pinocchio, The Last Uniorn. Mai sunt in pipe : Lady & the Tramp, pisicile aristocrate si little mermaid. dupa cum se vede evoluez la greu. mai grav e, ca barbate-miu lucrind si acasa din greu, sta cu laptopu pe linga mine si aude muzicile obsedante din cite un desen animat, si-l aud apoi fredonanind, involuntar ... sper ca nu face asta si la servici ... tipii aia de la el au copii mici mai toti, s-ar putea sa recunoasca ce "arie" fredoneaza el si uite asa se duce autoritatea lui.
tata lu Toma spune:
Si Toma cam behaie nitel dimineata cand se trezeste dar am pus-o pe seama Bronchovaxomului pe care il ia de cateva zile (e tura trei si am scapat) asa ca i-am dat doar niste bomboane cu Tantum Verde si
Bronhicum Elixir (sirop din plante).
La noi functioneaza, de obicei, Oscilococcinumul pentru chestii din astea trenante.
Sanatate
_
Sunt moderator dar ma tratez
narancea spune:
varza murata !!!!!!!!! scrie si in ziare !!!! suntetzi turci ?
my god ! astia-s turci .....
Pegasis spune:
taticule, care-i treaba cu bombonele astea de Tantum Verde? Poti sa elaborezi putin? Is bune la gust? In ce fel ajuta? Ce substanta e in ele?
Si Oscillo cum i-l dati lui Tomita? Trebuie sa am grija ca pasta de dinti sa nu aiba fluor?
Sarumina.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Sabina spune:
unchiuletz preferat, daca o faci tu pe Sofia Galagia sa manace varza murata si sa bea si zeama ti-o dau de nora ia uite, iti place?
http://community.webshots.com/photo/386528378/386529765xkNQOF
si aici
http://community.webshots.com/photo/386528378/386530252WtRuXB
...acu doarme linistita....dr a vazut-o marti dimineata, se auzea o bronsita clara si marti spre miercuri a fost superok.mai vedem.Carmen, am sa scot si eu bata din dotare.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ocebine spune:
Buna dimineata poienita...
Sint ca vai de capul meu azi...aseara fusei la sedinta cu parinti si isteata cum sint am zis ca sa iau o scurtatura. Am taiat-o printr-o parcare si cind sa ajung la destinatie grabita-grabit...imi agat virful pantofului de o bara de fier ce iesea din asfalt si ma lungesc pe joc cit sint de lunga (de fapt scurta)...Gauroi in ciorapi la genunuchi, singe siroind pe picior, singe in podul palmei. Acuma oscilam intre furia ca am cazut pe jos si furia ca mi-am rupt bunatate de ciorapi
Ajung la scoala si incerc cit de cit sa arat suficient de demna ca mamica de doi copii. In acel moment cred ca inspiram doar mila...printre alte mamici super puse la punct eram eu, cu genunuchii varza, ciorapii rupti, murdara pe haine (parcarea aia nu e tocmai curata pe jos?...
Am incercat sa ignor total situatia si cind profesoarele m-au intrebat ce-am patit..."no big deal"...dar aveam deja singe in pantofi!!! Daca pamintul s-ar fi deschis sa ma inghita as fi fost fericita! Nu mai spun ce priviri imi erau aruncate de mai sus numitele aranjate mamici...or fii crezut ca vin de la vreo bataie, ceva...
Liris, da am avut rochita tot de la Dl. Oscar. Am mare slabiciune la el pentru ca mi se potrivesc hainele. Nu multi designeri fac haine care sa-mi vina bine pe corpul meu (ingusta la umeri, ingusta la talie si mai lata in solduri). Oscar, Donna Karen si BCBG sint pentru mine de baza pentru seara si Ann Taylor sau Banana Republic pentru servici pentru ca le pot cumpara separat (blazerul separat de haine pentru ca port 2 marimi diferite).
Am sa fac intr-o zi poze cu dulapul meu de haine...sus am toate rochiile de seara si nu imi vine sa arunc niciuna...mam tot imi zice sa mai dau din ele dar nu poooociii...
O sa scanez o poza de la nunta (de acum 10 ani deci fiti gentile cu alegerea mea avind in vedere moda de atunci).
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
tata lu Toma spune:
Asta e Tantum Verde :
http://www.farmaline.ro/?plist=T&116d3c209b101a00e7b0a06d68f11ae5=691302659
Exista mai multe forme de prezentare inclusiv "bomboane" ( la fel ca Hallsu'). Sunt dulci si mentolate. Noi il tratarism pe Toma cu 1-2/zi in combinatie cu Vit.C. E aproape la fel de multumit ca si de Haribo.
Iar asta e Oscillo :
http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4821&59b2f880367716ba90ef83a6392c112e=41665995
Nu am tinut cont, nici la noi nici la Toma, de pasta de dinti.
Preventiv i-am dat una pe saptamana iar cand era bolnav i-am dat una pe zi .
_
Sunt moderator dar ma tratez
narancea spune:
e o dulce sabinsky. mama lor de virusi, acum se dau si la copii, nu mai au nimic sfint in ei....
cind ajung acasa sa fac o poza la medicamentul ala indian de l-am primit in africa, acu nu mai am si eu decit doua pachete, ca atit l-am laudat pina mi-au cerut totzi si am ramas si eu fara hahahahaha
Rayuela spune:
Eu sint turc!
Asta ca sa-i raspund lu don narancea(plagiat papadie,suna bine de tot don narancea,haha)
Anamaria,misto faza sa te duci la sedinta cu singe siroind si ciorapi rupti!iti dai seama sa apar io marti asa?O sa zica educatoarele ca ciomageala e la ordinea zilei la noi!
Si daaaa,vrem poze cu dulapul tau de rochite insa plizzz,ai mila,nu face poze la dulapul tau de pantofi,ca io o sa fac o criza de nervi!
daaaaa,Sofiutza e o dulceatza,da si baietii lu narancea,da baietii lu narancea ie ocupati cu daneze,asa ca nu stiu ce sa zic,eventual sa mai faca cumatru un bebelus,zic si io
Si acuma vraji,fara rime:
Annie?
Lilutza?
Marutza?
itsmiuta?(nu mai dau mojito ca te fac dependenta,doamne fereste)
Adelutza?
Doruleatza?
Arboritza?
Asta e vraja cu apa minerala,parca vaz ca nu o sa se inghesuie nimeni
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
ocebine spune:
Rayu' acuma imi da mina sa ride mine...da' aseara eram fiarta!!!
Cel putin a iesit ceva bine din treaba asta. Al meu prislea a trecut printr-o career change aseara. Cind am intrat pe usa in halul in care eram, si m-am pus pe canapea sa ma oblojesc (iod, alea, alea)...imi pune o mintua calda si moale pe genunchi si-mi spune serios: "Mommy, nu ma mai fac ice-cream man (nenea care umbla vara din casa'n casa cu clopotelul si vinde inghetata), ma voi face doctor sa am grija de tine si de mamaie"....M-am tooooopiiiiit....
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.