Scandinavii stiu DC... (85)
Raspunsuri - Pagina 14
Rayuela spune:
Ce facem dragilor,cu poienitza noastra?
Nici nu stiu ce sa mai zic,vorba lu itsmi
P.S.-itsmi,ce-i aia "momarlanca"???
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Sabina spune:
cum ce facem?
ceva si ne-mpacam! (oricum , de fapt nu s-a certat nimeni cu nimeni .si mi sa parut ca vad si scuzele)
cred ca tre sa se insanatoseasca cupiii si o sa fim cu totii mult mai bine dispusi.
Carmen, ce mai face Ana?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
itsme spune:
Rayou mami, momarlan e un taran cioban din Valea Jiului, zona Hateg (Hunedoara), pana in Marginimea Sibiului care inca mai practica transhumanta pastoreasca. Uite moda de www.romanianmuseum.com/Romania/RomaniaEthnoARDEALhateg.html" target="_blank">toamna la momarlani. Uite aici www.romanianmuseum.com/Romania/Momarlan/MomarlanHair.jpg" target="_blank">coafuri de momarlanca, si www.romanianmuseum.com/Romania/RomaniaEthnoARDEALhategMomarlan.html" target="_blank">moda la momarlanci
Mai mult decat atat nu stiu ce sa-ti explic, no!
pipal, hai sa bem, terminati cu prostiile!
PS. sanatate multa Alexutei, lui Sofia si Anei mici a lui Pegasis (scuze, vreau de mult sa zic dar ma luai cu suparatii astia)
Sper ca maine cand ma trezesc sa va gasesc iesiti din situatia de criza, pliz, va rog frumos!
arboria spune:
Momarlanii rulz, bre!
Annie, tot in Sahara esti? Cum iti mai e?
itsme, evident, si pe aici se canta colinde la magazin, pe vremea asta
lilutza, ce mai faci tu, cu creionasul ala fermecat, ala de face desene direct pe computer? arata-ne si noo, pliz
hai ca va pup, somn usor a todos
lilanda spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze c-am creat niscai valuri pe topic, desi sincer, n-am avut intentia asta. Intital, am vrut sa dispar discret din peisaj si sa-l las, mai departe pe narancea baci in poienita, sa imparta el "stelute", cui le vrea :-)) Apoi, cu riscul de a cadea antipatica rau pentru o parte a poienarilor, m-am decis sa deschid gura si sa spun ca ma deranjeaza sa se faca bascalie permanenta pe seama mea (eventual, a altora) si ca, chiar de pe margine, replici de genul asteia ("te-ai trezit cu tirtita-n sus?") nu mi se par deloc funny. That's all...
Promit ca asta e ultimul mesaj din partea mea referitor la "incidentul saptaminii". Daca narancea a priceput si el despre ce e vorba e OK, daca nu, e iarasi OK...
Gata, urez sanatate cupiilor bolnaviori, o duminica placuta celorlalti si promit ca mai trec io pe-aici...mai incolo :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
'neatza!
nu prea am timp acu'... da' am vrut doar sa va spui ca cc ca si fetitza cu funditza si io am avut coafuri momarlanesti :-)... pe bune! da' io tot timpul am crezut ca maicami i se tragea de la secui (ca mi-s juma unguroaica si juma moatza, da' ma nascui printre momarlani si ma identific cu ei)... ce ti-e si cu radacinile arborelui genealogic