Scandinavii stiu DC... (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Rayule, as bea io cu tine, da' e cam devreme pe aici (abia 8 dimineata). Ieri a gasit frate-meu in magazie o "dimijana" de vin de care uitase. a stat saraca acolo cel putin doi ani, zice el. Abia astept sa il incerc

Vezi daca nu face ordine mai des?

Iar io, rea, i-am zic bancul ala cu Bula:
"Bula face baie, la indemnul maica-sii. Deodata se aude din cada: mamaaaa, am gasit tricoul ala pe care l-am pierdut acum 2 ani!! Era PE MINE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bon jur si buna dimineatza.

ia sa ma duc sa caut si eu in garaj, unde n-oi avea norocul lu' fratele lu' arborika?

in legatura cu monarhia eu nu am nici o parere Pe de o parte imi place sa ma uit la palariile lor (tanti Boeszi asta a noastra are multe si interesante, si vad ca nici Camila nu e mai prejos (pe langa cele 2 cocoase), ce sa mai zic de saraca raposata regina mama) Dar pe de alta parte cand ma gandesc ca eu (prin banul public) le cumpar palariile, nu ma mai distreaza chiar asa. Deci, in concluzie, precum ardeleanul eu nu stiu ce sa zic...

A, ca veni vorba....stiti ala cu Ion si Gheo, ardeleni, si Gheo isi cumpara masina? Pai isi cumpara Gheo masina si ii spune lu' Ion, la care Ion intreaba: "ce culoare'i masina ma Ghio?" Ghio raspunde: "apoi Ioane draga, stii tu cumu'i ceriu azuriu, sara, cand apune soarele, si ii on pic rosu asa? No ashe'i numa' ca verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

seara!

Copilu o sa se faca bine in cateva zile, acu parca n-a mai avut caderile alea de somnolenta.da bag la siropuri in ea....

de aia nici nu prea mananca.Din Galagie Falci s-a transformat in Tzipar

Arboriko, io stiam bancu altfel: cu rockeru carevede la dus ca pe el scrie Mettalica

eu sunt monarhista din idelism...mi se pare ca e necasr ca guvernare a frumosului, a telului suprem, sa ai sange albastru si sa fii perfect

Sigur ca nu-in asa, da asa credeam eu cand eram mica.

istmeule, voi vorbiti engleza acasa?

Deci ... sa bem!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir tulmonde :-))
Rayu, touche...de doua ori as putea spune.
- o data, ca incerc sa ma tin departe de computator, findca mi-e greu si urit sa intru pe forum fara sa trag cu ochiu pe la subjectu' asta, si
- a doua oara, ca sigur mi-a disparut simtul umorului, din moment ce ma irita nespus sa citesc de 7 ori "moldoveanco" intr-un mesaj de-al lui narancea, obsesie urmata de glumitele de dupa...hahaha ...cum c-as fi si taranca, fara stil si lipsita de manere...
Amu' recunosc ccc ca ar putea fi chiar funny replicile astea citite de pe margine, asa ca ma retrag acolo, tocmai ca sa verific
naranciq, daca n-o faci cu rautate, atunci de-o ce-o faci...just for fun??? Sĺ, nyd det!!!
Gata...am zis!!
Va pupez
PS... mi-s monarhista si chiar n-am vuittoane, ca nu-mi plac!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' am banuit bine din pacate... Io ca ardeleanca, nu stiu ce sa zic...trebe sa vedeti voi ce si cum...de pe margine e clar ca e funny.

lena, asa zise neamtu', ca e de la olanda...
am vazut la stiri ca olandezii au batut iar recordul mondial cu 4 milioane de piese de domino, din acelea puse in picioare si care se darama la impingerea uneia singure.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

in veci nu ai sa mai auzi cuvintul moldoveanca la adresa ta luluci, ca nu il meritzi !!!!!!!!! in capul meu itzi puneam o stea pe umar de fiecare data itzi ziceam asa.......

mi-a mai ramas una, vikinga .......... aia moldoveanca nene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lilutz, nu te supara.Uite, si eu sunt moldoveanca(pe jumate).Si in clasa 1 toti erau cu staua si dinamo si eu le ziceam ca Bacau e cel mai tare(lua bataie mereu)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

lulutz si narancea, haideti, mai, nu va suparati unul cu altul, ca se strica armonia, pacea si atmosfera de pe acest subiect. Eu va inteleg si pe unul si pe celalalt. o cred pe lulutz ca se supara cand ii zici asa (nici mie nu mi-ar place sa-mi zica narancea "momarlanca" la fiecare pas, desi sunt si si pe narancea il cred ca nu zice cu rautate.

narancea
, lulutz are dreptate, matale esti cam tupeist cateodata, dar si amuzant in acelasi timp, asa ca e greu de dealuit cu matale

Sabina, noi acasa vorbim rongleza , adica un fel de combinata nordica intre romana si engleza. Stiu ca e urat si stiu ca cei de acasa privesc asta ca pe un semn de snobism (asa faceam si eu inainte de a fi pusa in situatie). Adevarul e ca copila a venit aici cand avea 5 ani, asa ca vocabularul ei romanesc e destul de limitat si exprimarea si mai si. Noi 2 (adultii) incercam sa vorbim intre noi doar romaneste, dar cand vorbim despre seriviciu, automat trecem pe engleza (unele cuvinte nu le stim in romaneste, ca am plecat pe cand se vorbea inca limba de lemn, asa ca ne vine mai usor asa). In concluzie, incerc(am) - eu mai mult - sa vorbim cat mai mult posibil romaneste, dar rezultatele lasa de dorit de cele mai multe ori. Copila mea are o prietena la facultate care e tot de origine romana, si am intrebat-o daca ele intre ele vorbesc vreodata romaneste si raspunsul a fost ca nu Astea sunt riscurile emigrarii, ce sa facem.

gata, pace toata lumea, ca dupa aia scot batul la voi!

Mergi la inceput

bre, am uitat sa va zic ceva...

astia de aici au luat-o razna, domnule, deja au impodobit de Craciun peste tot si au inceput si cu muzica de specialitate prin magazine! Intr-o luna,cat mai e pana la Craciun, eu personal cred ca o sa ma urc pe pereti (in ritm de Jingle Bells!) In alti ani parca nu incepeau asa devreme; cred ca trebuie sa li se reinoiasca prescriptia la unii din retailerii astia... Saracii evrei si hindusi, cred ca aia chiar ca o sa-si faca harakiri 'an masse' una din zilele astea. Asa ceva...

M-am gandit ca asta e ceva important de comunicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

lilutica scumpa nu te supara! ca si eu sunt pe sfert unguroaica si numai sa-l prind pe narancea ca ma musca de fund ca sar la cafteala.

haideti mey, cei cu inima romana sa cintam hora impreuna... nah ca nu ma pricep la versuri. da cre ca sunt un pic mai buna ca paunescu sau vadim. btw: la www.antena1.ro, dc mergeti in dreapta la "inregistrari" vedeti "duminica in familie". duminica trecuta a avut invitati raduleasca: paunescu, vadim, iorgovan (parintele asa zise constitutii) pruteanu, cirstea (care-i tot dadea cu cum pleaca ea "afara" adica a ametit de cap un american din Tenessee, si-o ia de nevasta) si Pruteanu si mai erau unii , dar nu-i mai tin minte, unele rude ale mentionatilor s.a.m.d. vedeti-l pina nu-l sterg astia. asa regal de porcine mai rar! iar raduleasca , care nu degeaba a ajuns unde a ajuns a pupat funduri si a facut echilibristica cu mare arta...

itsme, esti cazul fericit in care ai o optiune: rongleza. vecina mea de peste drum, romanca, cu doi copilasi, superbi btw, unul 7 ani, altul aproape 2. au venit aici acum 3 ani. asta de 7 merge la scoala aici, iar parintii, ca orice roman temporar pe aici si care se repespecta nada de holandeza... nu inteleg cupilu frate. zice asta mai mult pe olandeza. mie mi-e o jena a-ntiia sa dau ochii cu flacaul. io sunt ditai fumeia si sa-i zic sa-mi traduca... hm.

si aici cinta astia colinde, dar pe mine nu ma prinde atmosfera...

Mergi la inceput