Scandinavii stiu DC... (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

da, da, si io la cu... Albert al doilea. Frate, astia aci transmit pe doua canale (din care unu' public adeca platit din banutzii mei, ce tupeu!!) 'intronizarea lu' Albert a n-shpelea'. Ce mare brânza, un mafiot bogatan si fara nici un merit special decat ala ca il facu' ma-sa actrita intr-un palat. In plus, mie mi se par ridicoli toti adultii astia care se papitoiesc punandu-si pene rosii in cap si dand onoru' papitoiului sef. Si ce seriosi sunt, nevoie mare!
La voi la scandinavi tot asa se imopotzoneaza astia cand e cate o sindrofie de sange albastru? Bre, nu sariti cu posetele da' mie institutia asta monarhica mi se pare arhaica si ridicola, fara nici un rol si in plus o mare pierdere de bani. Io una m-as zgaria pe ochi sa stiu ca impozitele mele servesc (si) la achizitionarea de bijuterii, toalete si dineuri somptoase pentru pupezele si pupezoii astia care n-au alt merit decat ala s-au nascut. Nu ca ar fi mai bine cu oamenii politici care baga mainile in avutu' obstesc da' totusi astia macar au fost alesi, ma intreb cine l-ar fi votat pe printul Charles sau pe Camilla?!
gata, acu' avertizez ca primesc decat de la Vuitoane in sus, nu s-au schimbat optiunile
la toti (in special Sofiei bolnavioare), mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Pai cum bre doruletule,vrei Vouittoane in scafirlie dar esti republicana???Nu nene,nu primesti decit cel mult Clujana!
Adeluci,cum aaaasaa,cu ce beau cafeaua?Cu zahar,parol!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

puteti citi perle ale elevilor, ale profesorilor si daca aveti chef, sa le dati note fostilor profi.
Io m-am distrat la perle...

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

multumim de pupici, sa speram ca ne facem in 3 zile bine.Doruletz, a crescut ca Greuceanu bb!!! Felicitari.

ah, eu beau cafeaua neagra, neagra.

Miha, cel mai important e ca ti-a placut la Cluj cursul.Cu senzatia de bine ramai in memorie:)Cand te mai supara neamtu te poti consola ca nu sunt toti la fel:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

doruleatza vezi ca doar io ma declarai republicana ca nici io nu vreau sa platesc din banii nostri pe mafiotii sefi d-acilea de la casa regala olandeza, unu la mana, ca la inceput au fost toti pirati, doi la mana ca tot ce misca in tzara asta, raul ramul este cu "k" in fatza care vine de la koning adica regal (KLM, KPN-asta-i telefonie, etc, etc-deci au actiuni la greu acolo, mdaaaa)...una peste alta, toate au bube in cap, din familia olandeza, baba-beatrix se casatori cu raposatul sot neamtz din brigazile de tineri fascisti, mosu-tatal lui baba-beatrix impusca rinoceri prin Africa, tragea comisioane grase din dotarea armatei olandeze cu avioane de lupta smechere si umplea lumea de bastarzi mai tarziu recunoscuti si evident traind din averea casei regale, care nu este alta decat mosia "Olanda"...p-orma unul din fii reginei casatorit cu o gagica de a fost dama de companie a unor mafioti super-cautati p-acilea, anul asta chiar ii lichidara alta banda de mafioti de fugi coana proaspat printesa sa traiasca la Londra...dupa cum v-am zis, nu e unul fara bube in cap...cica astia dau modelul la tineretul olandez...ptiu, ptiu, ptiu, de 3 ori in san

si tot asa...faza la care mi s-a pus mie pata pe ei, s-a intamplat acu ceva timp, cand "printesa" Maxima Zorreguieta sotia lui Willem-Alexander, urmasul la tron, nimeni alta decat fiica unui mare bastan de general, implicat in hunta militara din Argentina care tortura si arunca oamenii din avion a fost primit in acest fel de mister baba-beatrix...tin minte ca a fost o manifestatie a argentinienilor si am aflat cu stupoare ce oribilitati s-au petrecut atunci...era ca si cum ar fi primit un nazist cu flori so no comment...ii doare pe ei in brisca de popor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

iote ca uitai: mihaela dar zici ca firma asta e si in Olanda, io n-am vazut, dar s-ar putea, cert este...ca am vazut multe haine made in romania la H&M o multime

Sabina sanatate multa Sofiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

cum ma ? lulutzi sa se supere pe mine ? ca am facut-o moldoveanca ? hahahahahahahahaha nu zic cu rautate, nici vorba de asa ceva.

luluci sper ca nu e adevarat ce zice lumea ........aaaaaaaa ?????

moldoveanco !

Mergi la inceput

haideti bey ,io zic ca nu s-a suparat luluci,ca are simtzu
u(o)morului!!
Io zic ca isi petrece si dinsa un weekend in afara camerei cu calculatoru,nah!
Muama,io nu ma bag cu republicanele astea rele,io-s regalista,da una saraca,va jur ca v-as pocni cu un Vuitton,da n-am bani nici macar de o copie d'aia din Thailanda!

Mergi la inceput

bey poienari,haideti sa ne mai ridem si noi...parca am devenit cam seriosi!
Si daca nu beti un paharel de vin cu mine,io va inchid poienitza!
Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si io-s monarhista, mai putin pro pseudo-monarhii (gen Monaco).
respect si opiniile celor cu "power to the people", dar stiu eu ce stiu. nu ma iau cu nimenea la trinta. nu din lipsa de argumente, ca astea ar fi ho-ho.. da-s saraca n-am vuitton, ma prostesc din "convingere" adica si oricum ce rost are?!
oricum ptr regele Mihai am un respect deosebit dintr-o multitudine de motive (istorice in special dar si din cele care tin de caracterul sau).

Sabina sper ca s-a facut mai bine cupilu!!

ptr a schimba insa catre ceva vesel, catre bogati care de asemeni nu au mari merite ... si in final tot cu banii nostrii se imbogatesc, dar mai subtil. sa ma esplic:
Lena ca ziceai ca te uiti la Jonathan Ross, ai vazut ce rigiieli a scos senorita Cameron Diaz, live si in direct?! parol, a champagne si a rigiit. asta da doamna! si Ross i-a zis ca poate si el sa fart daca doreste ea... mi se pare corect. un gentleman isi acompaniaza senora.

Mergi la inceput