spovedania si......
Raspunsuri - Pagina 15
denizel spune:
quote:
Originally posted by Androix
Ce record extraordinar!!! Nici nu s-a ajuns inca la pagina 10!!!
De ce nu va paruiti voi afara?
PS TAci, ca taman cu postarea mea s-a atins pagina 10
Andreea mamica luiFilip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Iote ca a aparut si moderatoru' solicitat!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
olim spune:
Fetlor, nu imi vine sa cred, pagina 10.Mi-a luat ceva timp sa citesc.![]()
Cataghe, ce spui tu poate fi asta
" Nu starniti, nu treziti dragostea, pana nu vine ea!
Cantarea CANTARILOR, 2.7
Nu stiu daca la asta te referi?
Mie imi place un verset tare mult, si cred ca asta ar raspunde la multe intrebari de aici.
1 Corinteni, 16.14
Tot ce faceti, sa fie facut cu dragoste".
Cat depre metodele contraceptive, eu cred ca in ziua de azi, doar papa si biserica mai crede ca prezervativul e antimoral.Si oamenii care sufera de Sida si il folosesc, cum ramane cu ei.
Una e sa faci un avort din anumite probleme medicale, si alta ii sa il faci ca te-a parasit tatal copilui pentru o blonda, bruneta, roscata( ca nu vreau sa mi se atraga atentia ca am ceva cu vreo categorie aparte
).
Cat despre spovedanie, lasati-l pe popa cu ale lui saracul, si cereti iertare de la Cel de Sus, ca doar el trebuie sa va ierte nu popa.Voi cand va cereti iertare de la cineva, o faceti prin intermediul copilului, sau al vecinei de la 3 care nici nu stie despre ce e vorba.
Sa aveti o saptaman frumoasa va doresc.
Catage, astept sa-mi spui daca asta era la ce te refereai.Good day8 caci tu esti de dimineata
).
impreuna spune:
quote:
Originally posted by cataghe
Unde spune Biblia exact ca Dumnezeu nu e de acord cu sexul in afara casatoriei? Cred ca spune undeva, dar as vrea, daca stie cineva si are la indemana, sa imi arate si mie exact unde si in ce context.
Flavia, care anume metode contraceptive incalca porunca si care nu? - asta e intrebarea. Si pe ce anume ne bazam cand afirmam una sau alta.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Biblia vorbeste despre curvie si preacurvie cu referire la sex. Curvia se refera la relatiile sexuale inainte de casatorie, iar preacurvia la relatiile sexuale pe care cel casatorit le are cu o alta persoana decat partenerul de viata. Nu stiu acum exact care sunt pasajele care vorbesc despre asta, dar stiu ca sunt mai multe si pe voi cauta. Sau poate le gaseste altcineva inaintea mea :)
Despre metodele contraceptive, cred ca cele care provoaca avortul intra sub incidenta poruncii "sa nu ucizi". Sunt unele in care parerile sunt impartite, cum ar fi pilulele. Insa aceste lucruri sunt legate mai mult de medicina si m-as bucura sa aflam niste pareri avizate:) (pe care eu nu sunt in masura sa le dau)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
olim spune:
Cred ca e asta.
MATEI,5.27-32
D"ESPRE PREACURVIE SI DESPARTIRE.
Ati auzit ca s-a spus celor din vechime: Sa nu preacurvesti".
Dar Eu va spun ca ori si cine se uita la o femeie, ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui.
Dar Eu va spun ca oricine isi va lasa nevasta, afara de pricina de curvie, ii da prilej sa preacurveasca; si cine va lua nevasta pe cea lasata de barbat, preacurveste."
denizel spune:
quote:
Originally posted by conchita
[brquote:
Eu nu pot sa scot oamenilor ochii cu invataturile mele decat daca le respect in totalitate.
eronat. cum nimeni nu e perfect, inseamna ca nimeni nu ar avea dreptul sa transmita mai departe invatatura - oricare ar fi ea-, dupa teoria asta.
ia uite ce a mai gasit babaaa!:)) Pe asta nu o vazusem!
Prima chestie e scrisa de mine, a doua e a ta.
iti dau perfecta dreptate. Nimeni nu e perfect, nimeni nu ar trebui sa transmita nici o invatatura.
Unul singur a fost perfect si ne-A dat toata invatatura de care aveam nevoie. Hristos e singurul pe care nu-L putem acuza de fariseism.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
denizel spune:
cataghe, tu intrebi despre sexul in afara casatoriei cu acela care urmeaza sa iti devina sot sau sexul cu alt barbat cand esti deja maritata?
daca e vorba de prima varianta, m-ar interesa si pe mine niste explicatii. Va rog!
Elena spune:
quote:
Originally posted by denizel
Cum apara cineva adevarurile biblice daca nu le aplica in viata lui?
Le apara asa, de frumoase ce sunt? Aparam adevarurile biblice, traindu-le, nu propovaduindu-le.
Cea mai buna marturie pe care o putem da oamenilor, este sa ii lasam sa vada principiile divine aplicate in viata noastra.
Ce credibilitate poate avea un crestin care nu aplica "practise what you preach"?
Absolut de acord cu tine !!

Credinta trebuie TRAITA, caci altfel sunt doar vorbe goale.
Cum as putea sa vorbesc eu altora despre dragoste, cand eu urasc ? cum as putea sa vorbesc eu altora despre iertare, cand eu nu iert ? Ce valoare, ce credibilitate as avea eu in fatza copilului meu, de pilda, atunci cand eu il invat sa nu minta, dar eu mint fara sa clipesc ? sau cand eu il invat sa nu vorbeasca urit, iar eu injur de cinci ori pe zi ?
Ce valoare, ce credibilitate ar avea cuvintele mele daca eu nu fac ceea ce invat pe altii si ei vad asta in viata mea si in faptele mele ? ZERO !!!
Am gasit de curand un citat care mi-a placut tare mult si care zice cam asa:
"Imi pare rau dar nu reusesc sa aud ce spui.
Ceea ce esti si ce faci striga mult mai tare".
[R.W. Emerson]
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Filip Stefan