Aspirante optimiste-165
Raspunsuri - Pagina 8
Madana spune:
Aysha2
cat ma bucur pentru tine. Sper sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos. FELICITARI 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Tabitha spune:
simonette: si cand te duci, ca vin sa iti fac galerie! (glumesc desigur, ca pana parcurg eu 400 km... tu dai deja de baut)
Serios vorbind, ma rog sa fie bine, ca sa ne dai si noua puterea de a merge mai departe si de a infrunta soarta.
Hai simonette, hai simonette - auzi galeria care te sustine?

Tabi
piccaflor spune:
Aysha FELICITARI!!

Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
...nici nu stii cita speranta mi-ai dat...si sotul meu are astenozoospermie
AYSHA 2 spune:
Va multumesc mult, fetelor, pentru urari ! Abia astept sa vad si de la voi vesti din astea zilnic, daca se poate ! Oricum, eu imi pregatesc bratele sa va car dupa mine la gravidute !

floricika spune:
Aysha2nu pot sa iti spn cat ma bucur pentru tine!!!

Sa iti dea Domnul sanatate, tie si micutului tau!!!
Simoeste vorba de noiembrie, serios, ne-a socat pe toti!! Unde mai pui ca ea de cateva zile ne spunea ca i s-a schimbat gustul in gura, si vroia sa faca test saptamana trecuta si io i-am ras in nas
si faceam misto de ea "nu cumva ai si greturi?"
Si nepotelul meu era acolo, instalat deja.....dar nu credeam, pentru ca ea are ciclu de 32 de zile, deci ovulatie pe la ziua 18, si s-a intamplat o singura data neprotejat, in ziua 11, si sincer am crezut ca nu este posibil....Inca o data ne convingem ca totul e posibil....
Si eu am avut dureri ieri si alataieri la ovare(bine ca am scapat de mancarimi
), sa insemne oare asta ca am avut ovulatie? Eram ziua 11-12....dar ciclu meu este de peste 35 de zile....
Nunta
ela2004 spune:
Felicitari pentru burticoasa Aysha si
dulci...Asa da vesti..sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina linistita..
Simonette..tu urmezi..asteptam sa te duci cat mai repede la doctor..Iti tinem pumnii, ai auzit???![]()

Si acum fetelor am si eu o intrebare: daca sotul meu a urmat luna trecuta un tratament puternic cu antibiotice pentru o pneumonie (Zinat si Augumentin), si acum este inca sub un tratament dar mai slab fata de cel de luna trecuta..este bine oare sa mai incercam sa facem copii luna asta??? Nu stiu ce sa fac, pentru ca la inceputul lui decembrie pleaca pentru 4 luni si as fi vrut sa mai incercam, ca poate s-ar intampla minunea de
pana pleaca...(cu toate ca ne chinuim de ceva timp)...
la toate curajoasele...
dana p. spune:
Buna dimineata!!
In sfarsit a venit cineva cu o veste buna.
Aysha sa-ti traiasca samburelul si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Floricika sa-ti traiasca nepotica si viitorul nepot/nepoata!!
Va pupacesc
Dana
Poze
andicu spune:
Buna dimineata optimistelor!
Aysha, FELICITARI ! sarcina usoara si fara probleme si bebe sanatos !!
Asa da, vesti bune!! slava Domnului ca se mai misca roata si-n directia asta! mai greu,dar functioneaza!
Va pup pe toate si va urez de azi we placut, ca maine am treaba! ma duc sa-l pazesc pe viitorul meu nepot/finut cum se naste
!

Vine si randul meu..
Pozele mele
martha78 spune:
Simo, asa-i n-am mai scris de ceva vreme, vesti nu prea am, am fost un pic ocupata, si de asta nu prea am fost asa activa
Te astept cu vesti de la doctor si sa fie de bine!!! 
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.