Aspirante optimiste-165

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara.
am intrat sa va salut si sa va pupicesc.
pt papanicolau tre sa te duci in anumite zile? stiu io de la tumpi k nu tre sa fii imediat dupa cm si nici f aproape de el.. k io as vrea sa ma cam duc zilele astea sa-l fac. alte restrictii sunt?
Liana..pup back
dana..de unde ai fata draga atata putere?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello...

Mirela,eu cand am facut eram la vreo 3-4 zile de la CM, mi-au zis sa fim cuminti inainte si sa nu ma spal inauntru. Doar atat. Succes!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dana,inteleg ca s-a hotarat si al tau sot sa mergeti mai departe cu adoptia! Bravo! Ma bucur f. mult pt tine, si sper sa va gasiti cat mai repede! iti tin pumnii sa ti se indeplineasca dorinta !

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor,

iaca mai nag si io un pic nasul pe aici.
MirelaV, mie imi indica doctorita sa merg in ziua 7-8 a CM la test.
Danutza mea iubita, eu iti doresc sa iti salvezi trompita, sa reusesti cu bine si repede si dupa placul inimii tale cu adoptia si apoi sa vina un fratior sau o surioara naturala !

am citit da nu mai stiu pe unde, se plangeau fetele de intarzieri de ciclu si simptome de sarcina da nu iesea testul pozitiv. Din pacate spun din proprie experienta si de comun acord cu doctorul, este vorba in unele cazuri de ciclul anovulator. Eu de exemplu am ciclul la 24-25-26 zile...au fost 3 luni anul asta cand mi-a venit la 34-35 zile, cu tot tacamul de simptome, adica greturi, sani umflati si durerosi si din pacate test negativ. Era ciclu anovulator. Simptomele sunt datorate progesteronului, si cele de sarcina sunt datorate tot cresterii lui. La fel in ciclul anovulator tot creste progesteronul pana la menstra si de aceea ne pacaleste ...am scris asta poate ajuta pe cineva sa inteleaga fenomenul, ca sunt trecuta prin asa episoade. Sper insa sa fie cat mai rare cazurile, sa auzim de cat mai multe

Georgilici,
Floricel pe unde esti ?
Gogosarel, io zic ca acu va fi cum vrei tu !!!
Mihaela, nu stiu nimic din pacate...da te pup !

va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sorina ce mai fai draga.Rar dai pe la noi.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va multumesc ptr raspunsuri fetelor! vad io cand ajung..io acum sunt cam in ziua...14...cam asa..nu nr k n-am de ce

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Sa aveti o zi cat mai placuta din toate punctele de vedere!

Laurici, pe unde esti?
Sorinache, pup si eu fata. Ce mai faci? ma bucur ca ai mai trecut pe aici.
Ardituza, ce mai faci? Gogosarel? Anca Wish? Vale?

Pup toate fetilii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau
flori,felicitari surorii tale,sarcina usoara si bebic sanatos!
georgico,trimite si la fata neste zapada,pliiiz!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Vale, cu cea mai mare placere ti-as trimite neste zapada, dar acum nu am de unde, ca inca nu e la noipe piata in Brasov.
Cand o sa fie, promit solemn in fata natiunii, ca ti-o trimit pe toata , ca mie una nu imi trebuie. Daca nu pe toata din Brasov, macar pe cea din fata blocului unde stau .

Pup toate fetilii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Abia asteeept!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput