Aspirante optimiste-165

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Geogiana bine ar fi sa raman singura aspiranta dar din pacate.....
Oricum noi mai munci pan dupa anul nou si apoi cedez locul de pe lista.Stau acolo de 2 ani si mi-a ajuns.

Fac si eu galerie pentru Oana
Ar prinde bine o veste buna.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
Multumesc pentru voastre. Oricum ar fi rezultatul meu ,ca raman sau nu cu trompa eu sunt decisa sa nu mai incerc sa raman insarcinata si ma voi indrepta spre adoptie.Sotul meu a fost de acord cu mine, drept pentru care acum astept deznodamantul la situatia in care ma aflu si dupa sarbatori probabil ca vom depune dosarul pentru adoptie.
O sa va urmaresc incontinuare si o sa fiu alaturi de voi tot timpul numai ca o sa fiu mai mult cu sfaturi si daca pot sa va ajut cu experienta mea am sa o fac,numai ca eu nu ma mai simt instare sa merg pe drumul asta mai departe, cel putin deocamdata.
Nu mai sunt asipranta optimista, am fost aproape 6 ani si am crezut ca o sa pot sa merg mai departe , peste toate incercarile la care am fost supusa , dar acum nu mai pot. Trebuie sa spun stop pana nu este prea tarziu pentru sanatatea mea fizica si psihica.

Va pupacesc cu drag pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Danezo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor!!!!Vreau sa va anunt ca tocmai am aflat ca sora mea este insarcinata!!!!Din nou!!!!Mai are o fetita care implineste luna asta un anisor, si acum si-a facut un test de sracina care are 2 liniute rosii!!!Sunt foarte foarte foarte fericita!

Mai vreau sa va intreb ceva: de cateva zile ma manaca in partea dreapta, in dreptul ovarului. Vi s-a intamplta asa ceva?Ca io nu mai inteleg nimic, si imi vine sa sa bag mana pana acolo sa ma scarpin!!!Ce o fi?

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Floricika draguta faza cu scarpinatul.[:DHabar nu am ce insemna.
Felicitari pentru sora ta!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by simonette

Alexia,dar tu cum te simti iubita, dupa IAS?

Draguta, eu sunt Alexia28 nu Alexia27 (ea a facut IAS).
Apropo se poate modifica numele de utilizator? Ca in curand nu o sa mai am 28, am avut o inspiratie proasta atunci cand m-am inscris.

Dana_p imi pare rau

Floricika felicitari pt sora ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mai floriciko, imi dadusi emotii, eu crezusem ca ne anunti ca tu esti ! Oricum, felicitari, matusico :)

I wish I were an angel...

"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

floricikooo felicitari pt sora ta...
danap tot eu o sa am dreptate ai sa vezi
lachi,oana,simo......si toate toate...fara exceptie

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Alexia,scuze pt. neatentie! Tu, ce mai faci?Pupici!
Floricika,sarcina usoara surioarei tale si un bb sanatos si nazdravan, care banuiesc, se doreste a fi baietel? Scumpa, de mancat, m-a mai mancat si pe mine in dreptul ovarului pe care il mai exploatez, dar nu stiu ce poate insemna!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Danap si eu am zis la fel ca tine cand m-au tinut o sapt in spital ca sa fie sigur daca e extra sau nu (si pana la urma a fost si a doua oara). A fost greu o perioada dupa , dar apoi am zis " Bune, rele trebuie sa le traim pe toate si sa invatam ceva din ele". Eu te sfatuiesc sa nu-ti pierzi si trompa cealalta pt ca ar fi pacat atatata timp cat exista posibilitatea asta. Nu se stie niciodata....
Te felicit ca te-ai hotarat pt adoptie , eu inca nu sunt pregatita pt asa ceva desi mi-am propus de mai multe ori. Mai astept un pic si apoi am sa vad, desi varsta nu ma avntajeaza...Succes in tot ce ti-ai propus.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput