Aspirante optimiste-165
Raspunsuri - Pagina 13
valentinag spune:
helau,helau
ela,fiind incepatoare,mesajul tau apare abia dupa ce il vede un moderator,daca mai ai intrebari,shoot!
azi dimineata,mi-am facut un test,ca sa nu zic ca nu am facut,negativ bineinteles
,data viitoare acu...
pup iu all
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Kariris spune:
Salut si io optimistele!
Nu am cu ce sa ma laud; sunt foarte racita, mi-e rau, sunt si la ovulatie, dar pot io sa ovulez luna asta si pe ochi... ca nu am chef de nimic decat de pat si sa dorm!
Trebuia sa plec in we din Bucuresti dar nu mai plec.
Am vb cu danap si se pare ca doctorul a uitat ca a chemat-o azi, fapt pentru care s-a dus degeaba dimineata la 10 la spital ca nu l-a gasit. O sa mearga la 16,30 la el la cabinetul particular. Nu se simtea nici ea bine spunea ca are ameteli si senzatie de voma. Sa speram totusi ca embrionul se va arata in uter de data asta!
Va pup fetelor si o tai acasa.
asi spune:
Felicitari pentru gravidute!
Asa mai merge!
Eu va spuneam ca m-au durut burtica rau rau.Durerea a trecut si deci nu am fost la doctor.Banuiesc ca a fost ovulatie desi era ziua 11 dar voi vedea.
Andicu multumesc de raspuns !La extaruterina nu neapart ai intarziere pentru ca mucosa uterina se poate comporta ca si cum nu ar fi sarcina.Deci sa ai ciclu.
AncaW bun tratament ai primit dar neapart sa-l fac si sotul.
Familia mea
Razvan
puiudana2004 spune:
Ziua buna la toate fetele si felicitari noilor
,sa fie sanatoase,cu sarcini usoare si fara probeme.Multa bafta si lui DanaPsi asteptam vesti de la ea.Ii tinem pumnii sa fie totul bine.Oricum,dr T e super bun.AncaWeu stiu ca si Septovag e f bun pt ce ai tu.Se fol pt spalaturi intravaginale.Eu l-am folosit f putin ca am ramas insarcinata si nu am mai avut nevoie si voie sa fac spalaturi intra.
http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA sapt 3
flori76 spune:
Danutza_p,iti doresc din suflet ca sarcina sa fie in uter.Pupici si bafta multa!
LAURICIIIIIIIII????
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
gogosar spune:
Sal'tare fetele.
Am trecut sa va salut si sa felicit burticoasele.
Eu sunt f obosita, azi noapte nu prea am dormit, am avut niste palpitatii, si mi-au dat o stare proasta.Asa ca azi fiind si vineri si vreme asta si oboseala mea....ma simt nasol.
Va urez we placut si plin de dragoste.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
ardit spune:
buna seara iubite le!
ce mai fac viitoarele mele gravidute?
eu am luat o pauza de.. tot, inclusiv de DC-u, si ma droghez! cu munca!![]()
io tot haspiranta asa cum ma stiti, dar la mine mai dureaza, na, asta e! mi-am propus sa pastrez traditia familiei cu generatii lungi: bunica a nascut-o pe mama pe la 40 de ani, mama m-a nascut pe mine la 42 de ani, so, concluzie logica, mai am de asteptat un pic
, dar promit, fac gemeni, trei randuri, cat are o echipa de handbal?
felicitari gravidute
va pup mult si dulce puiacele mele iubite
sper sa pot intra mai des, hai ca ma intorn la treaba
ps: danutza, ai mare grija iubita de tine, tu esti pe primul loc si trebuie sa ai grija!
Liana30 spune:

felicitari gavidutzelor...
eu am hotarat sa ma retrag o perioada ....de pe Dc ..dar aspiranta raman in continuare......asa deci...
ma retrag...voi reveni cu siguranta...
va pupacesc pe toate si va doresc tot binele din lume..

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
MirelaV spune:
Liana, ce s-a intamplat iubita?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.