Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76
Raspunsuri - Pagina 7
dana p. spune:
Mucus maroniu sau rozaliu poate sa fie semn de implantare a embrionului in uter.
L-am sunat pe doctor azi si mi-a zis sa stau pana vineri linistita , ca embrionul este micut si nu se vede pe trompa si nici nu exista riscul sa-mi plezneasca trompa.Eu vroiam sa merg maine la el sa ma vada iar.
Multumesc mult de sustinere.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
ionica spune:
Buna seara fetelor,
Adriana mica ti-am scris la rubrica ta despre simptome asemanatoare dupa o pierdere de sarcina!
La mine a incepus sa iasa soarele,am in sfarsit primul ciclu si asta ma face fericita ,aproape ca ma simteam handicapata fara rushii astia bata-i vina!!
Va dau o veste buna;
mi-am reglat CM cu jus de in bautura facuta traditional ,este excelenta pentru problemele de endometru si imfamatii ovarii,
sfat ascultat de la doctora mea, am cumparat un litru de jus de in l-am terminat intr-o zi adica duminica si azi mi-a venit ciclu!
nu stiu daca a fost pura coincidenta dar asa sa intamplat,fetele care stiu despre acest produs miracol dati-mi si mie de stire!
pupici la toateeeeee
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
M Oana spune:
Dana P noi am vrea sa te sustinem sa fie bine sarcina, dar........ daca sarcina nu va fi, ne vom ruga pentru trompita, sa fie in regula.........
Ionica reincepi lupta pentru
???? Sa fie cu noroc si sa nu mai intre soarele in nori nicodata, decat asa, pentru ploi marunte!!!
piccaflor spune:
Fetelor stiti cumva pe unde sint in Bucuresti centre de plasament,leagane de copii sau cum se cheama acum?...
Pupici
Dyuta spune:
buna seara fetelor, sunt noua pe acest site. dar e interesant ce ma facut sa scriu e ca am trecut printr-o sarcina extrauterina si a fost nasol, insa am avut noroc sarcina ramase in ovar, deci mai am sanse sa fac un bebe. danap fi optimista sunt anumite simptome cand ai o sarcina extrauterina, poate este prea mica sarcina si nu se vede.
Sper sa fi ok.
M Oana spune:
Piccaflor eu trec zilnic pe langa Arcul de Triumf si vad 2 centre de plasament: unul chiar langa monumentul cu pricina si altul pe Kisselev, ambele in niste cladiri superbe........
Pe la inceputul lui 2005 am vrut sa le vizitez, ca prea imi ieseau des in cale, dar se pare ca inca nu mi-a sunat ceasul pentru asa ceva.
Am uitat sa va spun ca eu curatesc si bucataresc, deoarece incepe saptamana fierbinte, sunt in ziua 7........

mirelaishappy spune:
Carmen, mie pata "mi s-a pus ",ca sa zic asa
cam la 8zile dupa ovulatie si de atunci si pana acum au mai trecut 6
.In ultimele zile a fost mai putin si acu la o ultima verificare parca e mai deschis la culoare.Dar nu bag mana in foc .....si nu zic hop!Mai vedem si maine!Si tot am intrebat in stanga si dreapata , la prietene care nu au bb si nici nu vor deocamdata ,si sunt multicele cu asemenea probleme , fie ca iau anticonceptionale fie ca nu.Habar nu am de ce!
Picca
Danuta p ma gandesc ca daca exista injectie pentru asemenea probleme,- n-ar mai fi ele pe lumea asta !- este totusi o mare usurare,totul e sa stii din timp si sa ai putere sa treci peste un asemenea necaz!Stii tu vorba asta: "sa nu ne dea Dumnezeu cate putem indura"
Acu ma duc ca am treburi cu utrogestanu' !Of! Of!Of!
diciu spune:
Eli2005....probabil ca voi ajunge si eu la homeopate si naturiste...pentru ca organismul meu nu mai suporta atatea medicamente...
MOana...fain la poiana brasov...eu n-am mai fost de foarte de mult...imi fac veacul pe undeva pe langa cheia...
asteptam ceva poze de la voi...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
mirelaishappy spune:
Tot am mai uitat eu ceva!Mai vreau sa impart 2
pentru Bubulina si Asi!De acu bag lista ca nu se mai poate.....
Si Ionica ti-am urmarit povestea si ma bucur din suflet ca ai revenit!Cand ai dat acel ultim mesaj crede-ma ca am suferit la fel de mult ,alaturi de tine!Nu se poate sa pleci de aici unde atatea fete sunt alaturi de noi si ne sprijina si ne alina durerile!
Aaa... si felicitari pentru magazin !Super,super
Bravos!
Acu' gata am sters-o!Pupici pentru toata ceata!
danangie spune:
Buna seara fetelor!
Incep prin a saluta fetele care din pacate au esuat si aceasta luna. Imi pare rau fetelor!Nu stiu daca ma credeti dar in dupa-amiaza cand DANUTZA astepta rezultatul eu eram de munca. Si am lasat sarcina lui Alin sa urmareasca situl DC ca sa-mi zica rezultatul. Tare suparata am mai fost. DANUTZA mult noroc pe viitor si multi pupici.
M_OANA chiar daca e tarziu...imi pare rau si pentru tine. Pariam ca esti 
SIMONETTE tin pumnii si eu pentru o picatura de speranta!
Fetelor, dupa testele de ovulatie eu azi sau maine ovulez. Sunt in ziua a 19-a. Mi-e asa ciuda ca iar s-a dereglat ciclul asta!!Am incetat sa mai iau acele picaturi pentru chist si gata s-a dereglat. Sigur si acest ciclul va fi cam de 33 sau 34 de zile! Morr!!
Chiar daca inca nu am mana libera sa raman
, dar vreau sa tin sub observatie ovulatia.
Va pup!!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."