Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76
Raspunsuri - Pagina 6
mirelaishappy spune:
Gata!M-am intors de la cabinet!Asa cum banuiam inca nu se vede nimic,este prea devreme ,singurul lucru pe care l-a vazut a fost mucoasa uterina care a suferit modificari si este ingrosata!Sambata mai merg, sa dea Domnul sa fie bine!Ma rog si pentru mine si pentru toate fetele minunate care isi doresc aceasta minune.Din seara asta incep sa i-au si utrogestan!Astea sunt noutatile mele.
Pentru Simmo,Madana ,Amely ,Dana p ,Oana M ,Mirelas si toate ma iertati ca nu am facut lista mai intai ca nu mai tin minte toate numele sunteti un grup minunat si va simt atat de aproape de sufletul meu!
bubulina1 spune:
Bafta multa mirelaishappy 

Ce ma bucur ca mai aud si vesti bune! Inseamna ca la tine e cu okisori! Felicitari!
"Speranta moare ultima"
Tanya spune:
Buna seara fete frumoase,
vin din nou cu vesti despre mine, vesti proaste
. De ieri am niste scurgeri maron, fiind ziua 21 a CM nu pot sa nu ma gandesc ca au legatura cu progesteronul, dar nu ma pricep prea bine la hormoni asa ca apelez la voi sa-mi spuneti si mie ce inseamna asta. Azi mi-a luat secretie sa-mi faca clamidya si mycoplasma... ca data trecuta nu am avut bani de toate analizele si acum trebuie sa astept 10 zile pana vin rezultatele... offf ma omoara asteptarea. Va pup.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
mirelaishappy spune:
Dragutele mele!Sunteti minunate si va multumesc dar pana nu vad alb pe negru ca e bine, nu ma pot bucura!si as vrea in primul rand sa nu mai vad mucusul asta maroniu, care pur si simplu ma infricoseaza!
Ca sa citez ,"ceata lui Pitigoi" este cea mai tare de pe forum!
Pupici multi!
Adriana mica spune:
Tanya, si eu am aceeasi problema. Numai ca in cazul meu, este vorba despre sangerare ca la CM: abundenta si de culoare rosie, incat inclin sa cred ca este vorba despre ciclu anovulator.
Nici eu nu am facut pana acum analize hormonale, asa incat nu stiu ce sa mai cred. Eu tot mai sper ca nu este ceva grav, ci doar o "alarma falsa", pana cand organismul meu isi revine complet dupa curetaj.
Am deschis si un nou subiect pe aceasta tema, in ideea de a fi mai vizibil si a primi raspunsuri de la cat mai multe fete care au trecut printr-o experienta similara.
Barza
Adriana
Carmen.cita spune:
Buna seara, fete frumoase!

In primul rand remarc de ceva vreme absenta nemotivata a lui Princess si a lui Mihaipopescu
... ce faceti fetelor, nu mai intrati si voi pt un taifas mic ca intre fete?
Danap
, imi pare rau sa aud vestile astea, dar poate totusi sarcina e prea mica pt a se vedea la eco... daca presimtirea ta ca este ET se adevereste, ar fi bine daca ti-ar salva trompita dr. Tine-ne la curent...
Simonette, e ciudat cu testele astea negative... nu inteleg de ce intarzie si de ce ai simptomele astea, temperatura, dureri de sani... fetele au dreptate, pana nu vin uratii, poti sa mai speri, speram si noi alaturi de tine!
Madana
, eu sunt persoana de cealalta parte a ghiseului, sambata am fost la 'perceptie' cu niste treburi... spui ca ai fost functionar public, din cate mi-am dat eu seama ai fost un functionar amabil
, nu cum sunt unele doamne de acolo care s-au cam acrit...
Alexia, super foliculasul tau, si endometrul, si scorul cervical!
Tinem pumnii!
Amely,
tu presteaza si in seara asta, ca s-ar putea sa nu fie o ovulatie zgomotoasa... sa vina incetisor nici sa n-o simti... bafta maine la eco!
Mirelaishappy, am eu asa o banuiala ca vei fi curand very happy
! Dar spune-mi scumpa, ce e cu mucusul maroniu si de cand dureaza?
Intreb, pt. ca azi mi s-a intamplat ceva ciudat... (ziua 10 dupa ovulatie) am constatat ca m-am patat putin, nu stiu ce poate fi...ca nu am mai patit asa ceva niciodata... fetelor, HELP!!! Si am oleaca de jena in spate, ma cam doare mijlocul... offf cred ca m-am dereglat de tot!

OANA, unde esti????
M Oana spune:

Aici mi-s............. citesc, scriu, bucataresc, curatesc casa.........

........
Ma intorc cu detalii forumistice......
Bubulina luna trecuta am ovulat in ziua 15 si m-am monitorizat in zilele 10, 13 si 15. Dar ideea e sa incepi din ziua 10, caci nu se stie niciodata ce surprize ai. Eu toata vara am ovulat in ziua 12, la un CM de 28 de zile. Sa nu mai zic ca poti ovula chiar si in ziua 10, asa cum au demonstrat-o situatiile practice........

. Cat despre Selezin suna tare bine, eu iau ceva asemnator, care contine seleniu si zinc.
Diciu sambata am fost pana in Poiana Brasov si ne-am intors pe la miezul noptii, vremea nu a fost prea buna, dar ce-a fost la gura noastra.....![]()
Piccaflor eu sunt pe baricade, iar Liana ieri se simtea excelent, cred ca pe maine ajunge si ea in fata monitorului.
Mirela is Happy si noi te iubim
si tare ne-am bucura daca ai sparge gheata, caci s-a pus o gheata pe rezultatele noastre.....
Amely, dar daca intepaturile au fost in cursul noptii??? Eu le-am simtit la 10 ore de la pregnyl si au durat 4 ore, caci se facuse miezul noptii si am adormit dupa cele 4 ore, jenele poate ca au tinut mai mult,n-am dovezi certe, caci constientul meu dormea tun...........
Simonica cum te mai simti???

Mai, fetele mele dragi, cu pete maronii, aici practica mea e egala cu zero, iar imaginatia mea zboara, dar mai bine o pun in lanturi, caci n-are nimic folositor de zis..........
Tanya spune:
S-au pus petele "pe noi" fetelor
, vad ca nu sunt singura cu probleme d-astea, oricum eu fac hormonalele luna viitoare si va spun exact cum stau ptr ca m-am saturat de incertitudine, vreau sa stiu DE CE si CUM, acum sunt curioasa ce-o sa iasa la analize, offf am asa niste emotii, sper sa iasa bine! Va pup si va tin pumnii sa va iasa totul asa cum va doriti. 
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya