Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76
Raspunsuri - Pagina 13
piccaflor spune:
Amely
...pup fata dulce pe ambii obrajori
...
Rocado multa bafta!
Dana P 

...ai luat o decizie buna
...la anu' s-ar putea sa te urmez...
Madana spune:
Rocado sper sa fie bb la purtator.
Dana.p
va respect pentru hotararea luata. Asta inseamna ca in curad o sa ai
.
Eu am fost la farmacie si mi-am cumparat un test. Maine am examen. Parca vad ca o sa-l pic cu brio 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Liana30 spune:
caty felicitari

Amelyeu te
ca vad ca pe mine ma ocolesti![]()
dana p ai sa vezi ca pana e gata dosarul o sa fii cu siguranta
Madana cum sa pici un asa examen???????mey..mey..vin cu
picaflor nu fi suparata mama da e atat de ocupata incat uneori nici pe mine nu ma baga in seama,,,,,,
nu da simo
lachispor la munci![]()
rocado bafta multa
iube bine ai venit
gata ca nu mai stiu,,sper ca nu v-am facut varza![]()
va pupacesc pe toate

oanaaaaaaaaaaaaa
te astept cu vestileeeeee
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
apropo fetelor......
stiti ceva de laurici??????
sunt tare ingrijorata...de cateva zile bune nu a mai aparut
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Kariris spune:
Liana, multumesc! Sper si eu sa am spor, ca ajung sa cred ca-s fraiera, de tot ratez asa in fiecare luna perioada fertila!
Dar de azi s-a zis! sunt super incantata ca il am pe al meu sot subaltern! L-am angajat la o firma de-a mea...si io sunt sefu!
radeau si ceilalti angajati, care-s obisnuiti ca el el sefu (in alte firme), ca i-am trecut perioada de proba 30 de zile!
Si i-am zis "sa vezi tu ce te-asteapta in perioada asta de proba,.. exploatarea omului de catre om, 

...ahhh abia astept!
pai cumva trebuie s-o scoatem si noi la capat, nu?
Madana spune:
dragele mele eu ma retrag la casuta mea. Vorbim maine. Sper sa aveti o seara placuta.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
simonette spune:
Picaflor!!!Doamne! Pacatele mele! Jur, ca iubesc fiecare faptura de pe acest forum, la fel de mult ca pe surorile mele si in egala masura! Nu fac discriminari! Iubita, draga, scumpa mea te rog sa ma ierti, daca te-am sarit...nu am facut-o voit! Poate din cauza ca sunt atat de aiurita, incat eram sigura ca am scris si pt. tine! Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau! Eu chiar cred, ca daca te duci in urma, vei gasi si ceva la adresa ta! Oricum, eu recunosc...de multe ori stau deoparte, ca nu vad cum as putea ajuta,...alteori, din criza de timp, imi propun sa scriu cand ma intorc la voi si...poate sar din greseala pe cate cineva! Uite ca incerc sa-ti pun niste maimutoaie, sa te inveselesc si nu reusesc...te pup apasat pe amandoi obrajorii si te rog inca o data sa nu fii suparata pe mine!
Asi,dau cat vrei, sa ai gura aurita, ca eu sincer cred ca s-a intamplat cu totul altceva! Sper ca voi sa aveti dreptate!
Lachione, si placere si putere...asta da viata! Spor la treaba! Sa fie cu ochisori!
Dana P., toata admiratia si din partea mea! Si noi am hotarat ca daca pana la anul, nu vine bb in burtica, depunem actele pt. atestatul de adoptatori. In oricare dintre cazuri, adoptie sau sarcina, eu iti doresc numai bine!
Rocado, sa dea Dumnezeu, sa fie bb! Stiu emotiile prin care treci, tzin pumnii si pt. tine!
Aveam de gand sa scriu mai mult, dar am pierdut firul, asa ca va pup dulce si daca imi aduc aminte de ceva, revin!
Mai fetelor, nu va suparati pe mine, daca mai omit cate ceva sau pe cate cineva, caci de fel nu sunt rea, nici gretoasa, nici fitoasa...sunt doar tare ametzita si uituca!
Aaaaa! Oanaaaaaa! Ne mai lasi mult in suspans?
Lianaaa!mai bine strig-o tu, ca pe tine te-aude mai bine! Si nu mai spune ca nu te bag in seama, ca tu ai fost colega mea de IAS, si uite cu cat am ramas eu in urma?!
Va pup...da?