Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachione, In sfarsit!!! Credeam ca nu imi mai spui!
Iti doresc niste partide, care sa te faca sa crezi ca sotul tau vine de la specializare....[in sensul cuminte, nu te gandi la prostii!]

Mergi la inceput

Lachione, In sfarsit!!! Credeam ca nu imi mai spui!
Iti doresc niste partide, care sa te faca sa crezi ca sotul tau vine de la specializare....[in sensul cuminte, nu te gandi la prostii!]

Mergi la inceput

Na, ca tocmai am mai facut o traznaie! Am postat de doua ori! Nu intelegeam, de ce imi da eroare si imi ziceca nu pot posta in mai putin de 1 minut! Uite de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Salutare! Lachione, ai enumerat niste clinici unde se poate face betahcg in bucuresti... stii cumva la care din ele primesti rezultatul cel mai repede? Spunea cineva de Romar, ca ar da rezultatul in aceeasi zi...

Mergi la inceput

Si la Medsana, In regim de urgenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Ola!
Va multumsc de primire!
Mi-am facut deja cont pe FF insa cum eu nu mi-am luat temperatura bazala nu-mi poate decat sa-mi prezume data eventualei ovulatii!!!!
In ceea ce priveste modificarile.........hmmm consistenta de albus de ou am avut prin ziua a 12-a.Asta inseamna ca am ovulat in ziua aia?????!Nu ca m-as supara ca de... nu a lipsitAzi e a 16-a zi si cica nu mai sunt fertila!SA vedem.......
VA pup!

diana

Mergi la inceput

Iube2001,atat de aiurita sunt, ca nici nu stiu daca ti-am urat bun venit cum se cuvenea! Daca nu, o fac acum, cu speranta ca ne vei parasi curand, atunci cand vei fugi la gravidutze! Mult succes, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ajutati-ma cu o informatie. Mi s-a recomandar stimulare cu Ova-mit sau clostibegyt. Am gasit al doilea, dar as fi preferat sa incerc cu Ova-mit. Unde l-as putea gasi in capitala, ca poate fac un drum pana acolo... La noi nici nu au auzit de el...

Multumesc mult.

Tabi

Mergi la inceput

Tabitha,il gasesti la orice farmacie si costa tot 100si ceva de mii! Doresc succes!

Mergi la inceput

MOana,nu pot sa nu ma-ntreb, ce e cu tacerea asta a ta? Galerie ti-am facut, pumnii i-am tinut, la tine ne-am gandit...Si tu nu ne dai nici un semn! Esti cumva prea ocupata? Ca asa s-ar explica!

Mergi la inceput