Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, am fost la cabinet la Moisica, mi-a facut eco si foliculul meu a trecut prin niste schimbari tare ciudate: de la 25,2/16,7 mm cat avea ieri, azi avea 23/22 mm si statea sa se sparga. drept pentru care am mai facut o ISA. Dupa vreo 30 de ore, al meu n-a mai reusit decat 24 milioane A si B, dar si eu am avut scorul cervical de doar 10. Deci, ieri a fost ziua hotaratoare.
M-am intalnit cu Oana , care are si ea vesti bune, da o las pe ea sa vi le povesteasca. peste 11-12 zile fac un HCG si ma pregatesc de un nou ISA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

simonette: multumesc. O sa rog pe cineva din Buc. sa caute, ca aici e lipsa mare....

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Fetelor sunteti fantastice, citesc mereu postarile la fiecare, traiesc alaturi de voi emotiile prin care trece fiecare. De foarte multe ori ma imbarbatez citind din experienta voastra!!!!
Vroiam sa stiti asta chiar daca nu am scris prea mult pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Alexia27: de ce sa te pregatesti luna viitoare pt. o noua ISA? Poate peste 12 zile o sa dai o veste super buna, de ce nu?

Oana: hai si da-ne vestile bune, ca le asteptam cu sufletul la gura.

Facem galerie!

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Am la trebsoare.....
Deci, asa cum v-am anuntat sunt la nivel de inseminari profesioniste, iata si valorile de pana acum: folicul 13 mm si endometru 6,7 in ziua 8....
Asta in situatia in care luna trecuta aveam
- in ziua 10: endometru 4mm si folicul de 10 mm
- ziua 13: endometru 6mm si folicul de 13 mm.
Dar, se pare ca atunci cand ovulez pe partea stanga am ovulatie in ziua 15-16 si cand ovulez pe partea dreapta am ovulatia cam prin ziua 12.
Asadar, sambata asta se pare ca o fac, pentru a doua oara......
Daca sunt intrebari, imi fac timp sa raspund, caci in seara asta pregatesc o seara romantica, pana sambata urmand sa trecem pe abstinenta totala........
Am uitat sa va multumesc pentru galerie si sa-i urez bun venit lu' Iubi 2001
Simonnica nu stiu cum poti sa rezisti fara un test de sange! Doctora ta ce spune?

Mergi la inceput

dupa ce am facut IA, mi-au recomndat sa iau dim si sera cate 2 ovule de utrogestan, la vre-o 3 zile au inceput sa ma doara sani, dar nu o durere sfecifica unei sarcini, pe parcurs s-a accentuat si acum a ajuns sa fie chiar deranjanta. E cineva dintre voi care s-a confruntat cu asa ceva in urma utilizarii de utrogestan?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Rocado eu am folosit utrogestan (care suplimeneaza progesteronul natural) anul trecut, dar nu am simtit nimic special (fiecare corp este insa setat altfel). Ma gandesc insa ca e normal sa simti sanii durerosi si umflati, deoarece progesteronul are acest efect asupra lor....
Ne dor sanii dupa ovulatie, tocmai datorita efectului progesteronului asupra lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moana, vesti bune luna are!!! succes cu si cu !

Eu sunt in pauza ptr cateva zile, speram ca al meu sot sa faca si el o spermograma la acest sfarsit de saptamana. Astept si rezultatele de la analize : bacterio, flora, chlamydia, si numar cate zile au mai ramas pana la prima intalnire cu Dna Dr Protopopescu, ptr FIV.
Aaa, mai important este ca gravidutza mea (vara-mea) naste peste 3 zile, adica e programata ptr vineri sa ne aduca pe lume finutul ! am eu niste emotii....d-apoi ea,saraca!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by M Oana

Rocado eu am folosit utrogestan (care suplimeneaza progesteronul natural) anul trecut, dar nu am simtit nimic special (fiecare corp este insa setat altfel). Ma gandesc insa ca e normal sa simti sanii durerosi si umflati, deoarece progesteronul are acest efect asupra lor....
Ne dor sanii dupa ovulatie, tocmai datorita efectului progesteronului asupra lor.

Ma duc sa-mi mai iau un doc. sigur si daca si asta iese negativ, numai iau utrogestan. Ciudat e ca nu sunt umflati, ma dor doar mameloanele si simt asa in interior lor ca niste bille dureroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

OANA, eram sigura ca vei trece pe culoarea padurii si eram sigura ca la eco vei avea niste valori super! Bravo!
ALEXIA, si tu ai facut treaba buna! A 2-a inseminare zici? De data asta ti-a mai dat pregnyl? Banuiesc ca mai mergi sa vezi ce se intampla cu foliculul ala barosan... Mamaaaa ce profesioniste ati devenit... Nu mai vorbesc de Amely care si ea s-a incadrat in parametri! Aoleu, si cum, zici ca era sa te ia de ciuf dr.?
Fetelor, eu nu mai am nici o pata, ieri a fost ciudatenia si sper ca nu m-am dereglat sa-mi vina ciclul la 22 zile, ca cel mai scurt a fost de 27 zile (o sigura data in viata mea).
In rest, va pup pe toate, urez BUN VENIT tuturor fetelor care s-au alaturat noua in cursa pt bebe si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput