Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-76

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bubulina, sa dea Domnul sa fie o surpriza placuta! Nu am ovulat sigur in z19, pt ca atunci am fost la eco si val erau inca micute. Dr mi-au spus ca este ciclu anovulator. Deci daca am ovulat, am ovulat dupa z20, ceea ce inseamna ca in 34 (azi) as putea sa am niste rezultate pozitive...test mi-am facut in z32 si a iesit negativ Am facut Ozone, nu stiu cat sunt de bune si nu cu urina de dim :) poate mai fac azi-maine, dar parca mai mult as astepta pana vineri sa ma duc la unul de sange :))

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, excelent!!! ma bucur din tot sufletul de vestile astea bune! Si mie mi se pare destul de ciudat ca dr-ii ti-au zis ca nu mai ai trompa stanga...asta spune multe, vorba Madanutei... te crucesti nu alta!

Iube, bine ai venit si iti doresc sa devii repede mamica! Pentru ovulatie sunt mai multe metode, temperatura bazala, grafice, teste de ovulatie, dar cea mai sigura e monitorizarea ecografica. Dimensiunea foliculilor in ziua 7-a nu-mi spune nimic, mai fa-ti o eco prin ziua 10 si ai sa vezi ca sigur vor fi mai mari... Ai putea incerca si un tratament naturist care stimuleaza ovulatia. Dupa parerea mea 6 luni de refacere e suficient... Bafta, tine-ne la curent!

Piccaflor, uite un pentru tine, fata simpatica, si nu mai fii trista, da?

Bubulina, merci mult!

Fetelor, azi dimineata T. mi-a spus ca ovulasem... mi-a urat bafta cu II liniute iar eu am plecat de la el cu speranta in suflet, pt. mine si pt. voi toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc pentru voastre. Oricum ar fi rezultatul meu ,ca raman sau nu cu trompa eu sunt decisa sa nu mai incerc sa raman insarcinata si ma voi indrepta spre adoptie.Sotul meu a fost de acord cu mine, drept pentru care acum astept deznodamantul la situatia in care ma aflu si dupa sarbatori probabil ca vom depune dosarul pentru adoptie.
O sa va urmaresc incontinuare si o sa fiu alaturi de voi tot timpul numai ca o sa fiu mai mult cu sfaturi si daca pot sa va ajut cu experienta mea am sa o fac.Numai ca eu nu ma mai simt instare sa merg pe drumul asta mai departe, cel putin deocamdata.

Va pupacesc pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna fetelor, spuneti-mi si mie unde pot sa fac si eu testul de sange pt sarcina, si cam la ce pret este, daca trebuie sa-l fac dimineata sau pe nemancate, chestii de astea????

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fete frumoase!
In primul rand vreau sa o felicit pe Catty pentru foliculul ei "anemic" de 22mm! E super bine Catty! Nu e anemic deloc, din contra! Dar lamureste-ma si pe mine: tu credeai ca nu mai ai trompa stanga? De ce credeai asta? Ai avut vreo extrauterina sau ce? Nu de alta dar as merge si eu la medicul ala al tau poate mi-a crescut si mie trompa dreapta la loc! Glumesc...eu am avut extrauterina. Oricum e foarte bine...alte fete nu obtin asa foliculi frumosi nici cu stimulare!

Amely sper ca dr. T sa fi avut gura aurita si chair sa ai un noroc cu II!!!

Marrina te rog io iubita...nu mai fi suparice! Tu ce ma mai bagai in seama prin zona...acum dispari si tu?

Fetelor eu am renuntat la teste de ovulatie si acum "prestez liber" in perioada fertila! Doar sa am cu cine Oricum m-a sunat sotul acum sa-mi spuna ca se intoarce pentru 2-3 zile asa ca sunt in toane bune... ma duc sa ma pregatesc "de lupta" si am de gand sa-l exploatez la maxim! cu al meu nu tine planificat, asa ca de acum cand o fi e bine venit! Rolul meu va fi doar sa-l "atrag" mai mult in perioada fertila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dana P, te admir foarte mult pentru decizia pe care ai luat-o. E bine ca amandoi va doriti acest lucru si sunt convinsa ca veti avea impreuna, nu unul, ci 2-3 bebelusi (adoptati sau pe cale naturala, cine stie?)...
Te pupic mult si ai mare grija de tine. Tine-ne la curent cu pasii.

Ingeras

Mergi la inceput

Rocado: Beta HcG il poti face la:
- Medicover
- Medsana
- Sanador
- Centru Medical Unirea
- Victor Babes
- Cantacuzino
- si cam la orice laborator de analize medicale;
Nu exista nici un fel de restrictii privitor la ora la care il faci, ori la mancare, bautura. Deci il poti face la orice ora si cu orice in stomac, inclusiv o bere.

Restrictii daca ai facut pregnyl, asteapta cel putin o saptamana dupa pregnyl pentru ca altfel risti sa se pozitiveze fals testul (pt. ca pregnylul contine Hormonul BetaHcG)

Te pup si sa auzim de vesti bune!

P.S. costa in jur de 400.000 lei vechi.
Sugestie: daca banuiesti o sarcina, fa odata cu Beta HcG si progesteronul si estradiolul, care daca Beta HcG-ul este pozitiv sunt foarte importante, pentru ca in functie de ele se poate prescrie un eventual program de sustinere a sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

lachione multumesc, eu am facut acum 12 zile IA, si mi-a zis k dupa 14 zile sa fac Beta HcG.

Mergi la inceput

Inseamna ca se apropie momentul! Bafta multa Rocado!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by simonette

Olteancooo!Daca ai dreptate, dau de baut o luna!!! Si de papa!!!

Esti pregatita sau de aia nu faci testul ca inca te pregatesti?
O sa ai ce da si de si de pentru ca eu sunt in stare sa pun pariu ca e .

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput