chist dermoid
Raspunsuri - Pagina 2

ancakarina spune:
Scumpa mea,la asemenea dimensiuni era si normal sa te opereze,putea sa-ti dea tratament medicamentos dar nu cred ca se rezolva mare lucru.Ceea ce nu inteleg,de ce a trebuit sa se ajunga la extirparea ovarelor?,chiar nu s-a putut face nimic pt a-ti salva macar un ovar?,oare aceasta dr si-a dat toata silinta,nu s-a gindit ca-ti doresti copii?Daca stam sa ne gandim sunt foarte multe semne de intrebare si oricum faptul este consumat,daca-am putea sa dam timpul inapoi.Mihaela draga spui ca nu va fi copilul tau 100% dar gandeste-te ca in pantecul tau va creste,tu il vei aduce pe lume,multumeste-i lui D-zeu ca exista si posibilitatea asta,in fond si la urma urmei tu iti doresti un copil,nu?,trebuie sa crezi ca acest copil este al tau si numai al tau,da?TE pupic si nu te da batuta ,indeplineste-ti visul.
Jeni71,nu dai nici un semn?te pup KARINA

iliuta spune:
Da Karina, aveau dimensiuni mari, darea le-a vazut si le-a masurat in timpul operatiei..............oricum sunt multe semne de intrebare. Nici eu nu inteleg de ce mi-a scos ovarele, si mai ales fara acordul meu(dupa cum ti-am mai scris nu am semnat nimic de genul asta). Mama mea a fost la ea si i-a dat banii inainte de operatie, si a discutat cu ea, i-a zis ca-mi doresc fffff mult un copil, si ea un nepot, deoarece altul nu are de unde sa aiba(mai am un frate, dar e bolnav),la care " doctorita" i-a zis sa stea linistita ca va fi totul bine. Si asa a fost.................pa naiba.
A trecut, dar cu timpul, in loc sa treaca se face din ce in ce mai mare cicatricea.
Sa stii ca-i multumesc lui D-zeu ca exista posibilitatea asta, si mai mult de atat Il rog din suflet sa ma ajute sa-mi tin si eu copilasul meu in brate.Chiardaca nu va fi din sangele meu, va fi al sotului meu, si cu asta imi e de ajuns.Si cum ai zis si tu,eu imi doresc un copil si daca este sa-l am, D-zeu mi-l va da fie sa-l nasc eu , ori sa-l infiez.Intr-un mod sau altul, va fi copilul meu.
Sper ca intr-o buna zi sa-mi indeplinesc visul....
Pupici si pentru tine si pt. Jeni.
Mihaela

szivarvany spune:
Va scriu doar sa va zic ca sunt alaturi de voi si tin pumnii sa aveti fiecare bebe-ul dorit !
Iliuta - imi pare rau de ce ti s-a intamplat ... Si eu era sa o patesc la fel, tot cu un chist dermoid de 8 cm, dar am mers la alt medic. Si am avut mare noroc.
Jeni - o buna prietena a devenit mamica pentru a doua oara cu un sfert de ovar ! Deci se poate !
Sanatate muuulta tuturor !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar Supercopiii iulie/august 2004

iliuta spune:
Daria..........a fost numele ce l-am promis eu ca-l voi pune fetitei mele cand am rama s insarcinata.
Te pup, si multumesc ca esti alaturi de noi.
Poate intr-o zi..........
Mihaela

ancakarina spune:
Buna fetelor.MIHAELA,stai linistita scumpa mea si ai sa vezi ca totul va fi bine.Tu urmeaza in continuare tratamentele date de medic(banuiesc ca inainte de FIV se fac unele tratamente,nu?)si ma rog la D-zeu pt tine ca in ianuarie cind urmeaza sa faci FIV-ul sa-ti reuseasca din prima,sa fii si tu fericita pentru ca o meriti din plin.Va veni si ziua cind iti vei tine bebelusul in brate ,sa nu-ti pierzi speranta si roaga-te la D-zeu ca sigur te va ajuta.Ai sa vezi ca si mama ta va fi bunica intr-o zi .Te pupic ,cu drag Karina JENI,ai vazut?o veste buna pt tine. GIULIA iti multumesc ca esti alaturi de noi.Fetelor va pup si va doresc tot binele din lume.KARINA

jeni71 spune:
Buna fetelor !!!!!!!!! Va pupic pe toate ! Am fost plecata o saptamana intr-o mini vacanta in care sincer am uitat de tot si toate. Si m-am mai gandit la ceva daca e sa fie se intampla daca imi scris sa mai am un bebe il voi avea, sper si mi-l doresc. Si ca sa fiu sincera pana la capat in saptamana asta cat am fost plecata am intrerupt tratamentul si vorbeam ieri cu sotul meu incercam pana la revelion tratamentul Iuliei dupa care merg la medic ca atunci m-a chemat si am sa fac ce-mi spune doctorita si-oi vedea. Ultima varianta e sa infiez un copil, dar repet nu e la fel ca atunci cand il simti crescand la tine in burtica.
Mersi mamagiuliei pt incurajari, si eu am o prietena care la fel cu un sfert de ovar la 35 ani a facut gemeni si nu cu tratament ci normal.
va sarut pe toate si sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedeam visul cu ochii sa tinem in 2006 un bebe al nostru.

kim spune:
Buna fetelor, azi am auzit pt prima oara de "chist dermoid".
De 1 an jumate ma stiam purtatoare a unui fibrom, azi a intrat in discutie posibilitatea de a fi vorba de un chist dermoid (dat fiind structura lui moale si deformabila, nevascularizata).
Problema e ca mai am 2-3 saptamani si trebuie sa nasc, iar ciudatenia e localizata in spatele colului, sub capul copilei mele, chiar la iesire... Ce stiti despre asemenea cazuri?
37+ KIM & p’tit bout d’chou
photos

iliuta spune:
Pai ai chist dermoid si sarcina de 37 de saptamani?????? Nu stiu ce sa spun....ai pierdut vreo sarcina inainte?????
Din cate am auzit ai mare noroc ca ai reusit sa duci sarcina.Tepup si-ti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
Mihaela