FIV (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cami, tin pumnii ptr maine la punctie! da Doamne sa ai multi embrioni si toti sa se divida cat mai bine!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi si eu sper sa ma refac cat mai repede. La tine cum a fost situatia la eco dupa FIV, era deja totul in regula?
Dodo ma bucur ca ai revenit pe aici. Ai inceput din nou tratamentul pentru FIV?
Doina T, Dodo eu ma asteptam ca la voi sa fie altfel. Dar daca as fi fost tratata doar cu indiferenta nu m-as fi suparat, ca oricum asa te trateaza. Doina nici eu nu am raspuns bine la tratament si dr. mi-a zis acum ca ar mai fi o varianta de tratament, dar mai scumpa.
Cami succes maine!
Cecilia, Andicu
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu am facut eco la doua cicluri dupa fiv pt ca dr. mea a fost plecata; totul era ok cu ovarele, nu inflamate, nu chisturi, trompele la fel de varza ca si inainte de fiv, iar in uter aveam 2 fibromute in plus. Adica in loc de 2 cate aveam inainte de fiv dupa fiv aveam 4. Sunt curioasa daca s-au mai inmultit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Nu am putut sa intru pe forum pana acum. Va multumesc mult Carma , Crinuta , Dodo , Lachi , Andicu .
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Salutare fetele,
scuze ca nu v-am mai "pisalogit" dat am fost ocupata cu bebe, zi de zi excursie Berceni Giulesti via Piata Unirii, plus DPC cand sect 4 cand sect 6, cand telefoane la DPC. Ce sa va mai zic teoretic de maine intr-o saptamana ar trebui sa-l am acasa, dar stiu eu. Am senzatia ca astia cam trag de timp si asta ma scoate din minti. Lasa ca fac eu excursie dar bebe e asa trist cand plec ca mi se rupe sufletul.
Cam asta e.
Crinuta scumpo ce mai faci? Nu fii trista o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma.
Te pupic si pe tine si pe toate fetele. Va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Cami tinem pumnii azi la punctie.Sper ca totul este bine si ca o sa ne scrii sa ne dai ceva vesti cand poti.Bafta mare sambata la ET.
Crinuta,Lachi,Andicu .
Galinarodica felicitari pt. bebe,ma bucur mult pt. tine.Lasa ca mai e putin si gata.Asteptarea va lua sfarsit.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna ziua fetelor, n-am mai scris de foarte mult timp pe forum, v-am urmarit din umbra, m-am bucurat pt.fiecare reusita si intristat pt.fiecare esec, stiu cum este, am la activ 2 fiv-uri neresuite.
Am intrat sa va incurajez si sa va dau o veste buna, am o prietena f.buna care a facut fiv la Giulesti cu dr.Niculescu-Cocei si ieri a facut analiza betaHcG si A REUSIT ESTE GRAVIDUTA. Prietena mea are 39 de ani si este la primul FIV si uite ca a avut noroc si sansa, ea a facut si hiperstimulare, a avut 30 de ovocite din care a rezultat 20 de embrioni frumosi. Acum asteptam ecografia sa vedem cati s-au prins.
Deci dragele mele credeti in sansa voastra. Va doresc ca fiecare sa va impliniti visul de a va tine bebelul in brate.

V-am scris acest mesaj sa va incurajez pt.ca-n ultimul timp numai de nereusite am citit aici.

Cu drag Pia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus Pia,

Ma bucur nespus pentru vestea buna.
Sa sper mai mult? Te-ai mai gandit si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna scumpa mea Ileana, da eu zic sa nu-ti pierzi speranta, eu inca ma mai gandesc daca mai incerc un fiv in primavara, desi balanta atarna catre NU, vom vedea. Tu ce faci, cum esti?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Pia,
Primele lectii despre FIV de la tine le-am invatat!
Sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visul cat mai curand!

Mergi la inceput