FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 10
Pia spune:
nounou multumesc mult si tie sa-ti ajute D-zeu in tot si toate. Mi-ai adus aminte de acea perioada cand eram non stop pe forum 

Tia spune:
Pia, Ileana
Nu v-am mai"vazut" demult pe forum, ce amintiri mi-ati trezit...
Pia, felicitari prietenei tale. Mai stii ceva de Karula?
Pupici fetelor, si mult noroc, orice ati decide sa faceti 
Alexandru (14 iulie 2005)
ileana spune:
Servus,
Ce sa fac Pia...inca incerc, din pacate, numar FIV-uri...am mai incercat in vara o operatie pt. trompe, dar sanse 0.
Tare mult as vrea sa te hotarasti pt. DA in primavara...
Tia,
.
Pia spune:
Tia tocmai ti-am citit postearea de la sub ".... Ancar" emotionat, sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el. Da, amintiri de neuitat, mereu veti avea un loc aparte in inima mea. Din pacate nu mai stiu nimic de Karula, ne-am "intalnit" intamplator pe aici la un sub.despre terenuri, case si am vb.putin. Poate Ileana a tinut legatura cu ea si stie mai multe.
Ileana imi pare sincer nespus te rau si te inteleg perfect, dar nu dispera. Nu stiu iubita daca am sa pot face face unui nou esec, ne gandim si vom decide dupa sarbatori. Eu ma gandesc f.f.f.mult la adoptie dar din pacate n-am sustinerea sotului
Pupici la voi toate si sa auzim numai de bine
carma spune:
Buna dimineata tuturor,
Va urmaresc in fiecare zi, cautind cu nerabdare un caz fericit - cineva apropiat virstei mele care a ramas insarcinata.
Si iata ca azi apare Pia cu vestea despre prietena ei.
Pia,ma bucur din suflet pentru prietena ta, sa dea D-zeu sa aiba o sarcina fara probleme si un bebe minunat. Reusita ei imi da si mie speranta. Eu am 37 de ani, nu mai sunt tinerica , ca fetele de aici de pe Forum,si incepusem sa am indoieli dar acum dupa ce am aflat de prietena ta sunt iar increzatoare ca se poate si la o virsta mai inaintata. Important e sa nu renunti.
Sper si pt. tine ca o sa gasesti resurse si sa faci si al treilea IVF. Iti doresc din suflet sa ajungi cit de curind sa-ti tii copilul in brate.
Pentru toate celelalte fete 

si o zi super!!
Carmen
Pia spune:
Carma, ma bucur ca ti-am redat speranta, nu puteam sa tin doar pt.mine reusita prietenei mele trebuia sa va incurajez pe voi toate. Ei lasa mai fata frumoasa ca esti tinerica iti spun eu, ca eu la 37 ani am facut primul FIv , asa ca multa bafta, si uite-ma la 40 imi pun intrebarea daca sa mai incerc sa nu, asa ca niciodata nu-i prea tarziu sa-ti implinesti visul, dar trebuie sa stii cand sa spui STOP pana aici.
Am sa-i transmit prietenei mele toate urarile voastra si va fi si ea alaturi de voi chiar daca n-are inca acces la net, stie despre voi ca-i tot povestec.
Pupici si va doresc un superb sfarsit de saptamana.
karula spune:
N-aveti de lucru si ma zgandariti sa ies din cochilie
Astea, mai "batranele" va imbratisez cu drag si zau ca parca mi-e si mie dor de vremurile alea cand numai motive de bucurie nu prea aveam, da' stiu ca eram toate impreuna cum sunt acum fetele de la acest subiect... Si eu ma bucur pentru cele care reusesc si le mangai in gand pe cele mai putin norocoase. Eu sunt mai rau ca Pia. Stau cu ultimii 7 embrioni la rece si parca nu mai am curaj, asa stiu ca inca ii am, sunt nebuna, stiu, dar asta e!
Hai sa lansez si eu o provocare, sa ma razbun: Gabid??????
P.S.: Ileana, vezi bine ca sunt in greva, da iti scriu eu mai pe seara...
Pia, Tia, PM macar o data pe luna?
Pia spune:
heheheh ete ce-am provocat eu aici cu mesajul meu, nici nu ma asteeptam. Sper ca fetele care nu ne cunosc sa nu sa supere ca am dat "navala" in sub.lor.
Ralu ma bucur ca ai iesit din cochilie, deci ramane stabilit odata pe luna PM. Pupici
Asta da provocare Ralu - Gabi daca n-a fugit deja in Canada
.
Pupici la voi toate dragele mele
Tia spune:
Raluca
nu mai fugi, chiar ti-am dus dorul, zau!!!
Cine m-a invatat pe mine cum vine treaba asta cu FIV-ul?!
Bafta pentru clipa cea mare 
pemeu, uanz a mant ![]()
Alexandru (14 iulie 2005)
carma spune:
Pia, eu inca nu am inceput IVF, sunt la faza IUI nr. 2( in care sincera sa fiu, nu am incredere, dar trebuie facut ca asa e protocolul, deh!). Deci pina ajung eu la primul IVF o sa am deja 38 de anishori. ![]()
Pentru mine IVF-ul conteaza( avind in vedere si virsta)si in el imi pun speranta, de aceea scriu aici, vreau sa ma pregatesc moral pentru ce o sa vina.
Multumesc inca o data de vestea datatoare de speranta si-ti doresc mult succes si toate cele bune!!!
Si pt. toate fetele weekend placut si 

Carmen