FIV (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu ma bucur mult ca ati mai intrat pe la acest subiect sa scrieti si ati putea s-o faceti mai des, ca noua ne e dor de voi...chiar daca pe unele dintre voi va stim doar din auzite! Cu gabid m-am conversat putin pe PM anul trecut prin octombrie cand am intrat prima oara pe forum, parca a mai scris si ea cate ceva, dar foarte rar.
Cand vad ca voi veteranle si de varsta apropiata cu a mea va mai ganditi totusi sa incercati...parca imi trece si mie cu viteza luminii un gand asa... dar inca imi lipsesc multe raspunsuri ref la esecul meu si in mom asta imi lipseste si curajul...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Salut fetelor! Am citit mesajele voastre in fiecare zi si abea astept sa continuam seria reusitelor.

Nu mai tin minte cum se numeste fata care va face punctie pe 28 si ET-ul pe 30. Daca citeste cumva acest mesaj sau o stiti voi, va rog sa imi raspundeti si mie.

Eu am inceput injectiile pe 16 nov, iar pe 24 merg la control sa vad daca e nevoie sa maresc doza sau nu. Data aproximativa a punctiei e 28 nov.

As vrea sa o intreb ceva pe fata care face punctie odata cu mine, dar nu stiu cum o cheama.

Va pup si pregatiti testele pozitive:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Uau ce surpriza!
"Veteranele"trec din nou la atac.Ma simt ca la inceput dar au cam trecu 2 ani de atunci.
Fetelor care faceti mai multe FIV-uri va admir pentru taria voastra.Eu nu sunt in stare sa fac nici o inseminare de frica "nebuniei" de dupa si de cum o sa suport un nou esec.
Voi cum reusiti sa o luati mereu de la capat mai ales ca timpul ticaie in defavoare noastra?
Eu am renuntat la 28 de ani ca mi se parea prea tarziu.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Am intrat acum pe forum si am vazut ce multe fete "noi" pentru mine au scris. Pia ce bine ca a reusit prietena ta, felicitari, si bine ca ne-ai povestit si noua.
Sincera sa fiu eu pe zi ce trece sunt tot mai stresata din cauza varstei. Dar vad ca Lachi a scris ca sunteti unele apropiate de varsta ei (deci si de a mea, eu implinesc foarte curand 34 de ani). Si vad ca mai incercati, nu ati renuntat. Chiar ieri ma gandeam ca poate e prea tarziu sa mai incerc. Am sa ma gandesc totusi, dar ma enerveaza nehotararea asta a mea, de obicei luam destul de repede deciziile.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Asi, nu m-am putut abtine sa nu ripostez la ultimul tau mesaj. Ce zici tu acolo, ca ai renuntat la 28 de ani? Ca e prea tirziu? Doamne sfinte!!! Pai eu la 37 ce sa mai zic? Si sunt doar la al doilea IUI! Nu am inceput inca IVF-urile.
Sa mai am eu 28 de ani( cu mintea de acum)!!!
Esti tinerica, asa ca mergi inainte si ai sa reusesti.

Crinuta, valabil si pt. tine. Esti tinara inca, asa ca tine-te tare pe pozitii!!

Si ca sa vedeti ce tare sunt eu la capitolul "moral"( dupa ce am aflat de reusita prietenei Piei) va spun ca zilele astea prestez cu drag si sarg ca poate nu mai ajung la IVF. Si daca o sa ajung totusi acolo, atunci o sa merg pina-n pinzele albe, pina o sa am copilul meu.

E, v-am convins?

Acum ca m-am "racorit" va sarut cu drag,

Carmen

Mergi la inceput

Carma nu toata lumea are nervii atat de tari ca sa continue la nesfarsit si nu vreau sa risipesc atatia ani ,bani si sanatate ca sa ma hranesc cu iluzii.Am renuntat la toata nebunia asta care e reproducerea asistata(adica FIV si IUI) ca sa cresc un copil.Daca mai continuam nu mai puteam sa am rabdarea imensa pe care trebuie sa o ai cand esti mama.Eu nu pot sa merg pana in panzele albe ca mi se pare inutil(nu va suparati dar asta e o parere personala) dar am un copil minunat care este al meu.Acum am 30 de ani si nu e prea tarziu din punct de vedere fizic ,dar nervii mei spun altceva.

Crinuta e o decizie foarte greu de luat si riscanta.Decizia pe care o vei lua trebuie sa impace tot ceea ce doresti tu si sotul tau.

Va doresc mult succes si va sustin!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Asi, cu nervii nu stau nici eu f. bine. Doar ca m-am hotarit tirziu sa iau calea inseminarilor, spre deosebire de tine ( te admir, va admir pe toate care ati inceput de buna voie sau fortate de imprejurari "lupta" pentru a ramine insarcinata).

Am vrut doar sa spun ca la 30 de ani nu e deloc(prea )tirziu pentru a mai concepe un copil. Nu stiu exact care e istoricul tau medical, dar zici ca deja ai un copil, l-ai vrea pe al doilea, care nu mai vine, daca am inteles bine. In acest caz nu luptam de pe aceeasi pozitie. Eu nu am inca nici un copil( nascut de mine sau adoptat) de aceea sunt hotarita sa merg "pina in pinzele albe", deocamdata cu inseminari si IVF-uri si apoi mai vedem.

Iti doresc numai bine alaturi de copilasul tau si de sot si multumesc de sustinere.

Cu drag,

Carmen

Mergi la inceput

Carma fiul meu Razvan e adoptat iar eu nu am ramas NICIODATA gravida.Iti doresc ca dorinta ta de a fi mamica sa se implineasca cat de curand.Pot sa iti spun ca e minunat(nici nu poate fi descris in cuvinte ceea ce simt) sa fii mama dar e o responsabilitate imensa si e o "meserie" 24 din 24,7 din 7.Doar cine e mama intelege asta.
Diagnosticul meu e unul zic eu ingrozitor-infertilitate neexplicata.Am reanuntat pentru ca la un moment dat mi-am riscat sanatatea si relatia cu sotul meu si nu mai merita.Chiar azi facem 9 ani jumate de cand ne-am cunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Carma multumesc de incurajare.
Asi de abia acum imi dau seama cat de greu imi e sa iau o decizie. Iar in privinta "nervilor" cred stii prea bine cum stau eu (cred ca si de aceea aman atata acum luarea unei hatarari). Felicitari pentru ziua de azi! Cred ca sarbatoriti la ora asta.
Cecilia, Lachi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Crinuta acordati si tu ceva timp si dupa aia mai vezi tu.
Carma eu am numai 29 de ani si un FIV maret nereusit cum zice Lachi,si m-am decis sa renunt la un al doilea FIV.Nu mai vreau sa trec prin asa ceva niciodata.Si nici cu sanatatea mea nu vreau sa ma joc.Cred ca sunteti constiente toate de riscurile unui FIV nu?
Nimeni nu vorbeste de asta,sau de efortul financiar.Nu putem ajuge toti datori vanduti si fara un rezultat sigur,sau daca reusim sa nu mai avem bani de paine in casa pt. bebe.
Asa ca fiecare decide ce face cu viata sa.Eu in curand voi incepe un tratament naturist si vrem sa depunem actele pt. adoptie.Si cand va fi sa se intample minunea sigur nu voi decide eu asa ca pana atunci vreau sa nu uit ca totusi viata merita traita.
Va pup dulce pe toate si va urez bafta multa tuturor fetele aflate in tratamente.

cecilia

Mergi la inceput