Carnet de soferi romanesc in europa
Raspunsuri - Pagina 2
tumpi spune:
lucia, baga un ochisor aici:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=523&mode=&order=0&thold=0
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Adela spune:
quote:
Originally posted by narancea
daca ar fi dupa mine, femeile nu ar trebuii sa aibe voie la condus, niciunde ! nicicind.........
ai mey de ce vrei sa te sinucizi? ejti tanar maica.
(poi voi ati muri daca nu v-ar conduce fomeile)
lucia1> puteai sa dai examenul in limba romana (asa am inteles de la fetele din germania ca exista si varianta asta...). Acum ai pierdut, roaga-te sa intre RO in UE.
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu
narancea spune:
oooooooooo acu treci la cuvinte pompoase, sinucidere hahahahahahaha
my god ! nu mai ai loc de ele, nici pe sosele....
maraki spune:
Lucia si eu sant in aceeasi situatie, am carnet romanesc de 10 ani! Ca sa putem avea carnet nemtesc,trebuie sa facem scoala din nou, sa dam sala si traseul plus ca ne costa 1500 € !!! Tu ai curaj sa conduci fara carnet, pe mine nu ma lasa sotul pt. ca amenzile sant foarte mari si ajungem si la tribunalAstept si eu sa intram in Eu ca sa fiu in regula cu carnetul de soferi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
lucia1 spune:
Eu mai conduc si asa,dar nu pe drumuri lungi ci pana la piata si inapoi.am fost norocoasa pana acum.deci, cand vom intra in UE permisul de conducere ro va fi bun in toata europa.Il vom schimba fara prb.PUPICI!
olim spune:
Sa speram ca asa va fi.Aici putem conduce doar 6 luni cu permis romanesc, fie el si international, si apoi trebuie sa faci scoala.
Si eu sper ca voi sa intram in 2007 in UE si sa putem conduce.Eu conduc de 3 ani fara permis, pe drumuri destul de lungi, iar la
serviciu mergeam inainte 100 de km, dar am avut noroc si nu m-au prins.
Este o prostie ce se intampla, mai ales ca aici au echivalat permisele soferilor de camion care aveau 6 luni lucrate la o firma.Mi se pare o tampenie., dar asta e situatia.
Sa speram ca mai avem putin noroc si nu ne opreste nimeni.
michelle7 spune:
ei .uite de aia iubesc eu america. aici dai examenul teoretic fara programare pe calculator = 20$ dupa aia te programeaza la oras si daca treci examenul mai dai 25$ si in cateva zile ai permisul in posta. Nu trebuie nici macar sa fi avut inainte permis!
michelle7