A auzit cineva de Dr.Nicodim(n?)??

A auzit cineva de Dr.Nicodim(n?)?? | Autor: zozela

Link direct la acest mesaj

..Stiu despre el doar ca lucreaza la Spitalul Militar din Bucuresti si mi-a fost recomandat tot de un medic(de la Sp.Mil.din Craiova)...
As vrea totusi sa stiu mai multe,de la o eventuala pacienta..ca asa..ei se lauda intre ei.....
Daca ma puteti ajuta.....

Nunta noastra-26.06.2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Te referi la dr Nicodin, chirurg toracic? Ptr. ca intr-adevar a lucrat la Militar dar pana in urma cu 4-5 ani, de atunci lucreaza la Municipal in Timisoara unde e sef de sectie.
Daca de el e vorba, atunci numai cuvinte de lauda din partea mea.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (12+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

te referi la cel de la ginecologie? Stiu ca e bun, de la un prieten care e medic acolo si care si-a dus sotia la el - e foarte bun, nu bun. Si seful lui, seful sectiei deginecologie de la Militar e un medic f bun, din pacate nu-mi amintesc acum cum il cheama.

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Doctorul Nicodim (cu M nu cu N) este la Spitalul Militar Central in Bucuresti.
A operat-o pe mama in iulie. Este un super om si un doctor de exceptie. La mama au fost 2 operatii rezolvate intr-o singura interventie. O problema la san si una ginecologica. Este foarte solicitat, insa merita. Du-te cu toata increderea.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da fetelor..e vorba de Dr.Nicodim ginecologul...
Ah..va multumesc din suflet!! Trebuie sa ajung de urgenta cu mama la el..mai ales acum....Sa va spun..:mama are (avea de fapt)..un fibrom pe uter si un polip pe col..asta pe langa secretia glandei mamare....Stabilisem sa mergem miercuri la Dr. Nicodim,dar nu stiu ce i-a venit mamei in dimineata asta..sa mai mearga totusi si aici in Craiova la un medic.....S-a dus..i-a spus ce probleme are..si acesta a zis ca vrea sa o "vada".."Vazutul" asta a durat timp de 20 min. timp in care nu a vb...nu a intrebat-o nimic pe mama(si nici ea pe el..ea a simtit o durere..dar a zis ca deh..o examineaza omul..)..La sf. se trezeste ca-i zice Dr. ca gata...s-a rezolvat....Ii extirpase polipul de pe col....Pe mama au luat-o "ametelile" cand a auzit..l-a luat la intrebari..cum a putut sa faca asa ceva fara sa o intrebe macar..fara sa-i faca nici un fel de analize..nici macar un Pap...
El a zis sa nu se agite ca nu s-a intamplat nimic..ca nu-i mare lucru..ca trebuia scos..si i-l da la "borcanel" sa mearga cu el la analiza..Fara sa-i prescrie nici un fel de medicament..nimic....
Offf...sper ca ati inteles ceva.....Am scris atat de rpd..
Oricum..m-am dus si i-am facut programare maine dimineata la Prof.Braila..un medic bun de aici din Cv.(seful sectiei de gineco)..A ramas si el....A zis ca vrea sa vada si el polipul cu pricina...ca i-am putea face mari probleme Dr-lui care a facut asta..Ma rog...O sa vdm maine..iar miercuri venim si la Dr. Nicodim(dupa ce mi-ati spus despre el..acum vin linistita..)
Ahhh..m-am descarcat...parca e mai bine..
Va multumesc din suflet inca o data!
Va

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

mi-am amintit: seful de sectie la Militar e Bratila, un medi f. bun, lucreaza in echipa cu Nicodim, daca imi amintesc bine.

Ce-a facut dr. acela este ceva absolut neprofesional, ai grija macar ce va face cu polipul, sa-l urmaresti la analiza si sa ai grija sa nu se piarda lamelele de la analiza, e fff. imp. sa se stie ce fel de celule sunt in el, sa nu faca analiza de mintuiala; daca doamne fereste e ceva nu prea bun cu celulele, sau neclar, te poti duce cu lamelele la alt laborator, in Bucuresti; oricum sa-i spui dr. de la Militar ce s-a-ntimplat!

Multa sanatate!

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"

Mergi la inceput

Culmea! Si mama tot cu astfel de probleme. Adica polip si uter fibromatos si secretie a glandei mamare (semn al unui nodul pietrificat deja). Si mama a fost mai intai la o doctorita ginecoloaga care i-a scos polipul si cu el in borcan s-a dus la un laborator de anatomopatologie, pentru biopsie. Dupa 2 saptamani a primit rezultatul si doctora asta i-a spus ca ar fi bine sa se opereze. Indemnata de mine a ajuns si la dr. Nicodim. Si acesta, pe baza mamografiei facute si a rezultatului biopsiei, a fost de acord cu operatia. Insa lui i s-a parut mult mai urgenta operarea sanului, decat a uterului. Pana la urma le-a facut pe amandoua o data, iar la o luna si jumatate dupa operatie, mama a putut sa mearga la serviciu.
Cel mai bine este ca dupa ce primiti rezultatul biopsiei, sa mergeti cu rezultate la dr. Nicodim.
Multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput

Sorina,secretia mamara a mamei tale ce culoare avea(daca stii..)..??..
Noi am mers in dimineata asta la Dr.Braila,a examinat-o si a zis ca si el ar i-ar fi recomandat operatia(dar bineinteles ca ar fi intrebat-o mai intai....i-ar fi expus posibilitatile,i-ar fi explicat..cum de altfel a si facut-o azi..)..i-a spus sa duca polipul la histopatologie,sa ceara apoi lamelele..I-a spus sa nu se sperie,ca totusi operatia a fost facuta bine,iar despre sani a zis ca nu-i grav..ca la fel de bine asta poate indica o dereglare hormonala(deoarece mama nu are o viata sexuala normala..)..si i-a prescris nu stiu ce medicament(am uitat ce),pe care sa-l ia 2luni si apoi sa vada...A zis sa nu faca inca mamografia..Despre uterul fibromatos si micul fibrom pe care il are a zis sa nu-si faca probleme..ca la varsta asta e normal sa aiba un uter fibromatos,deoarece odata cu varsta ac. se ingroasa..ca nu mai e ca la 20 de ani..a mai zis ca fibromul o sa-l tina sub observatie,i-a recomandat o echo.si Papanicolau(dupa ce se va vindeca rana),o analiza a secretiei(tot atunci..)..
Oricum,pe mine una m-a linistit..si cred ca si pe mama...
Ne-am dat seama ca nu are rost sa mai venim Miercuri la Bucuresti,l-a sunat pe Dr. Nicodim,i-a spus si lui in mare ce s-a intamplat..si a zis si el ca nu are rost sa vina acum..si sa o lasam pe saptamana viitoare..tot Miercuri..
Sorina..fetelor..daca nu e sanatate..nimic nu e.....
Asa ca..aveti grija mare de voi si de cei apropiati!!
Sanatate multa!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Zozela,
Secretia era maronie.
Sper din suflet sa fie bine, sa ne tii la curent. Ce n-am inteles eu....aveti deja rezultatul biopsiei?
Mama este intrata deja la menopauza, are 52 de ani....si cu toate astea, problemele si-au facut aparitia. Din fericire, m-am tinut de capul iei sa mearga macar o data in an la un consult ginecologic. Si uite ca la mai putin de 2 luni de la controlul respectiv, era si operata. Asa ca , fetelor, nu uitati sa mergeti la consult, si sa faceti un test Papanicolau, macar o data in an.
S-auzim de bine! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Nu Sorina nu o avem...De-abia saptamana viitoare vom afla....
Mama nu a intrat la menopauza,are ciclu menstrual,ii vine la 24-26 de zile(are 45 de ani)..La control merge de 2 ori/an,stia de mult timp de uterul fibromatos,polipul a crescut in ultimul an..medicul la care mergea ea,stia de el..l-a tinut sub observatie..el i-a recomandat sa-l opereze..mama nu avrut,a zis sa ceara si parerea unui alt medic..am ajuns sa luam leg. cu Dr.Nicodim..trebuia sa mergem maine..DAR..nu stiu ce i-a venit sa mai mearga si la "nenea" asta(ca Dr. nu-l pot numi)..si..s-a intamplat ce s-a intamplat...Acum ii este rusine sa mai mearga la medicul ei..si foarte bine ca-i e..asa-i trebuie....nu stiu ce i-o fi venit sa se mai duca ea la.....nu mai am cuvinte...
Da!!Subscriu celor spuse de Sorina: "Asa ca , fetelor, nu uitati sa mergeti la consult, si sa faceti un test Papanicolau, macar o data in an."Bine zis!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Draga Zozela, imi pare sincer rau pt. necazurile si spaimele prin care ai trecut-abia azi am putut accesa site-ul si n-am stiut ce s-a intamplat in ultima vreme...chiar incepusem sa ma supar ca nu-mi raspunzi la mail...scuza-ma, te rog, n-am stiut ce program incarcat ai avut...
Ma rog si sper din tot sufletul ca mama ta sa fie bine. Dupa ce te mai linistesti si totul o sa reintre in normal, sper sa putem tine legatura.
Am si eu o incercare vineri peste care sper sa trec cu bine-in leg. cu termografia, m-am decis sa n-o fac-cel putin, nu acolo.Daca cumva ai vesti de la unchiul tau medic, te rog mult, poate-mi spui si mie ce crede dumnealui despre aceasta procedura.

Va doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine!

Cristinna

Mergi la inceput