Copilasi de sept-oct 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

io te mai ca DC-ul na fost chiar uitat de KittieBine ai revenit printre noi si sedere placuta la cafeaua de dimineatza

sa avem pardon!editez ca sa scriu...micul dejun

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Meeei, integrame sau integrale?....ca de-amandoua e cam mult

Si mai salvati matzele alea din cand in cand ca imi e mila de ele...

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by NinaB

ia te uita nene..lipsesc o luna si constat ca unii mananca singuri, altii rezolva integrale..prezervative n-ati gasit inca? nici in carutz? nici in sacul de dormit?nici in geanta de voiaj??????

mda..in 99% din cazuri nu ma uit la poze, dar..acu` m-a lovit. Geo tu porti fuste scurte de obicei? felicitari! eu sunt jumatate cat tine si nu-mi vine sa o fac...

ADICA CE VREI SA SPUI CA SUNT GRASA? , auzi cica ea e pe jumate!

Da, Nina, de cand ma stiu am purtat mini, si rochia care ti-a placut de la vernisajul tatalui meu tot mini era (cei drept nu chiar asa)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Elena, Damian e foarte fascinat de literele ci cifrele din dotare, restul nu prea il intereseaza decat foarte rar.

Aissa, multumesc de lamurire, cam tarziu dar am reusit sa ma prind cum merge treaba pe DC. Deh, asa-i ardeleanul mai incet..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Geo, si Alexuta mea e fascinata de literele si cifrele alea din dotare, dar asta mai nou ca la inceput nu avea nici o treaba cu alea, dar invartea de zor chestia aia cu animalute de acolo (ca nu stiu cum sa-i zic )

Si ca tot veni vorba de fuste...eu nu am mai purtat fusta de mai mult de 10 ani....doar la nunta am avut rochie . Ahhh, ca uitasem am mai fost si anut trecut la o nunta (a sefului) si s-au crucit toti cand m-am vazut in rochie, dar aia nu se pune. Oricum, apreciez toate fetele care reusesc sa le folosesca cu succes...eu una nu pot.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Chiar asa, erau integrale sau integrame? asta e intrebarea

Fetelor, aseara am adormit cu gandul la Anamaria... nu a mai dat pe aici de cateva zile. Oare cei patru au devenit cinci? Hmmm,am emotii.

Georgiana, am vazut masuta aia cu care se joaca Damian. Zi te rog si mie,cum functioneaza, de unde ai luat-o si cat a costat. Ca nu sunt dispusa sa investesc prea mult in jucarii-de-o-zi pentru vizigot,se plictiseste repede de ele...asa daca pretu e rezonabil poate poate ma risc.....

Va las, ca vreau sa profit ca doarme tero si sa lucrez un pic

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelOR!
Ce pagina hazlie...sa intru in peisaj...al meu gandac nu "reguleaza" mate ci paturi,adica avem un cucui vanat in frunte,de toata frumusetea...dar trece pana se insoara,nu?

MIHA(NEXUX), lui Arthur,asa deci,si el e smecheras,vrea numai cu mami si tatisa doarma...dragii de ei

GEO,am vazut si eu pozele, e mami,dupa 2 copilasi...FELICITARI!... si pt Damian,super dulce!

Weekend placut si multi la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:

ADICA CE VREI SA SPUI CA SUNT GRASA? , auzi cica ea e pe jumate!

Da, Nina, de cand ma stiu am purtat mini, si rochia care ti-a placut de la vernisajul tatalui meu tot mini era (cei drept nu chiar asa)

adica am vrut sa spun exact ce ai vazut! ca daca vroiam sa zic altceva o faceam! am depasit varsta la care tac, cand am ceva de zis!

si daca vrei s-o zic, atunci zic! ai probleme clare! nu cu greutatea! ci cu obsesia ei!
cat despre tinute... am invatat ca o tinuta se alege in functie de: varsta biologica, varsta aratata, silueta, pozitia sociala a individului, ocazia etalarii, educatia estetica, moda si preferintele personale. ce si cum faci tu, te priveste! eu ti-am adresat felicitari doar pt curaj! mie mi-a pierit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by NinaB

adica am vrut sa spun exact ce ai vazut! ca daca vroiam sa zic altceva o faceam! am depasit varsta la care tac, cand am ceva de zis!

o banca in fata blocului unde se sta la taclale intre babe ti se potriveste la faza asta!( Ia uite ma la aia ce fusta scurta are....piiii si ios mai slaba ca ea si nu am curajul.....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Din seria nemuritoare de impact major la statu minor va prezentam "una mica de pranz"

De unde nu e... cin' sa ceara, bre??!!!!

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput