Copilasi de sept-oct 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!
Geo-acum ma uit la pozele voastre...mare petrecere a fost acolo...ce vesel e Dami la baitza,iar cand doarme in carucior e mortal..iar tu arati SUPER

Am vazut si pozele Vivianei cea zambareatza si studioasa ..are niste ochishori superbi

Cu TV-ul si noi mai avem probleme uneori ca se duce sa-i mangaie pe cei ce apar acolo..dar numai cand e cate o melodie care ii place tare mult.
Cu imbracatul e taraboi mare si la noi..toata actiunea se desfashoara din mers..ieri si pamp-ii i-am pus cand ea alerga prin camera.

A reusit si Ina sa-si faca primul semn de buna purtare...a cazut pe asfalt..si s-a lovit la nasuc si buzitza...nu tb sa va spun cum imi tremurau picioarele...de acum nu omai las singura pe afara..cae prea repezita uneori si nu realizeaza unde sunt gropile

Am reusit sa mai pun si eu cateva poze noi..cand aveti timp le puteti vedea AICI

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele
cum a fost andreea? sper ca e bine micuta Nathalie!
noi ieri am fost la budimex toata dimineata ca s-a trezit fff ragusita si eu nu mi-m dat seama, am crezut ca haraie pe piept, cam varza...
si cu ocazia asta am ajuns si la oftalmolog, ne-a spus ca nu are nimic la ochi, ca pe la 2 ani jumate 3 sa mai mergem la un control.
nu stiu daca v-am zis stiu ca am scris, ca ne-a dat dr de fam trimitere la oftlamnologie ca are un pic de strabism.
sunt capiat ca nu doarme deloc bine noaptea, se maraie intr-una chiar si cu noi in pat, seara nu manaca bine, ce noutate, asa ca nopatea, ar manca intr-una.
si se foieste maraie si tot asa
ne-a dat dr peritol, nurofen sio ser efedrinat desi nu ii mai curge nasul.
aseara i-am dat prima doza de peritol, dupa ce toata dupa-amiaza am dat telefoane la cunoscuti sa intreb cum e cu el, stiam ca nu ar fi asa de bun ca are contraindicatii.
voi ce stiti de el?
mi-a zis sa-i dau intre 5 si 7 zile ca e posibil sa manace si sa doarma mai bine
aissa, am citit si eu povestea voastra, mi-au dat lacrimile la sfarsit, ma bucur pentru voi sa dea Domnul sa fiti o familie fericita si sa va bucurati de copilita o eternitate.
geo, super pozele, ce mama sexi...
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Am vazut si eu pozele cu Viviana, Ina si Dami. Foarte frumosi piticutii.
Geo, si noi avem jucarie ca lui Dami (masuta aia) si Alexuta mea e tare incantata de ea.
Cristiana, Andreiutul se mai joaca si el cu jucaria aia?

Legat de televizor, si Alexuta mea se uita atunci cand da genericul de la reclame.

Mada, eu nu stiu ce sa zic de Peritol ca nu i-am dat niciodata pana acum. Multa sanatate si sa-si revina piticuta cu mancarea si somnicul.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

ia te uita nene..lipsesc o luna si constat ca unii mananca singuri, altii rezolva integrale..prezervative n-ati gasit inca? nici in carutz? nici in sacul de dormit?nici in geanta de voiaj??????

mda..in 99% din cazuri nu ma uit la poze, dar..acu` m-a lovit. Geo tu porti fuste scurte de obicei? felicitari! eu sunt jumatate cat tine si nu-mi vine sa o fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Care-i copilu ce face integrale mai???ce am pierdut?

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

stimabila adunare, declar ca micu dejun n-ar fi nici pe departe savuros fara o portie de dc!

Acestea fiind spuse ca introducere politic riguroasa tin sa va atrag atentia asupra unor puncte decisive in dezvoltarea psiho motorie a fiului din dotarea-mi :
- reguleaza (pardon, da altfel n-are impact, domle) pisicile (ale noastre si ale prietenilor) de cand se merge de-a busilea
- completare FARA PREZERVATIV
- nu mananca singur.
- completare decat pamant de flori, mancare de pisici, apa pisicilor, biscuitii de dimineata, hartiile de prin casa samd
- nu rezolva integrale nici repara imprimate ori alte echipamente hi tech
- completare in schimb toate cablurile ii plac si butoanele mari si care se scot de la diversele aparate (referinte la cerere, cu poze de catalog)
- vorbeste
- merge singur pe jos (adica inainte mergea in patru labe, de cateva luni merge in picioare)
- cade cu succes de oriunde, mai ales cand ii e somn ( se pun dintii sparti?)
- danseaza (acu repeta o figura cu ridicare de picior lateral care l rapune in fund invariabil)

io ma opresc - e o melodie frumoasa si ne vom apropia de teveu sa o dansam amandoi!

Cafea placuta adunare stimabila si respectabila!

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaa.....d-aia sunt deprimate matzele mele!!!!!!!

merg sa pun prezervative la intrare! pliz, cand mai veniti la mine cu copii folositzi-le cu incredere!

Mergi la inceput

si ultimu numar de integrame giant ca sa mearga la oala !

provide us

mamica de ( 13oct04 )

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

numa` cu oala si creioane colorate din dotare! altfel nema integrame! pica dilu!

Mergi la inceput

las ' nino ca merge si pe mochete! Asta-i buna! si daca ma 'nervezi ii esplic cum se pune palarie la preteni!

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput