Copilasi de sept-oct 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
ionella3003 spune:
irrinaa, bine ai venit! De unde iei cereale nutriben, ca eu nu mai gasesc pe nicaieri de vreo luna...
mcm, sper din toata inima sa se amelioreze prin sport. De vindecat nici gand! Oricum, mergem la control la 3 luni si vom vedea ce ne recomanda ortopedul. Cu D-zeu inainte!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ana_a spune:
Ionella3003 si eu ma gandisem azi la voi,...nu retinusem exact ce ati patit, ce treaba are ortopedul cu plamanii, sau cine stie ce oi fi inteles eu...Of Doamne, sper sa scapati cu bine si sa nu fie nevoie de operatia de care pomeneai!Multa sanatate lui Alex!Cand mergem noi la baie si ne spalam pe maini imi aduc aminte pozele in care se spala el frumos pe manutze!, e baiat mare!Al meu inca nu ajunge la robinet, ce-i drept il cocotz numai pe lighean
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
pufymic spune:
Ionela si eu ii dau Nutriben cu miere si musli lui Alesio si noi luam din Selgros. lui Alex si multa sanatate!
Andreea_si_Doru si eu sunt de parere ca mai bine mergi cu printesa la un ORL-ist sa o controleze sa nu-si fi bagat ceva in nasuc....sau sa nu fie vreo infectie. Va tinem pumnii sa fie ok!
Mcm si bazucu meu a mancat lucruri nepotrivite entru varsta lui: tati e capul rautatilor si omul cu ideile tampite ! Deci : baton de ciocolata de casa(a papat vreo 4 inghitituri pana l-am vazut eu si l-am oprit), ieri seara i-a dat paine cu Finetti(pana am facut crize si l-am certat sa nu-i mai dea- si mi-a zis Ovi ca-s mama rea ca el ii da ca-i e mila de Alesio cum saliveaza langa el...)! Si cel mai rau a fost cand l-am prins ca i-a dat sticla cu bere si si-a inmuiat buzele in ea bazucu si se mai si lingea...! Normal ca iarasi am strigat la amandoi!....si dupa faza cu berea sa-l fi vazut pe Alesio cum tinea cate o jucarie in manuta si se facea ca bea din ea asa dand peste cap cum bei din sticla....era mortal!
Pupici....si speram la o noapte buna si linistita!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
irrinaa spune:
Ionella, cereale Nutriben am luat din MegaImage,dar ultima data mi-a adus o prietena din Bucuresti si le-a luat de la Sensiblue;Aici,in Barlad,nu se gasesc Nutriben,din pacate.
Andreea_si_Doru si eu cred ca ar fi bine sa mergeti la medic.
Irina & Viviana (30.09.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos
mariana tache spune:
Fetelor, remember me???
Doamne, scrieti intr-un ritm ametitor!
Nu am putut citi din ce ati scris, asa ca sunt in urma tare cu stirile; nu va suparati ok?
Asa ca ma rezum sa va dau mii de voua si bebeilor vostrii frumosi!
Somn usor, pana dimineata, la toata lumea!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Ma suzati, va rog!
Am intrat gresit pe topic. Trebuia sa ajung la bebbelasi de sept-oct 2005.
Cred ca ora e de vina .
Dar profit si ii dau un Ioanei.
Inca o data - scuzeeeeeeeeeeeeee!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
anne33 spune:
Va pup pe toate si imi cer scuze ca ajung din an in pasti pe aici,dar 5-6 zile pe saptamana sunt la magazin,plec din casa dimineata la 7 si intru inapoi dupa 10 seara,deci...timp nici sa mor nu am.Imi vad fetele o zi maxim 2 pe saptamana cand o trimit pe mama la magazin si atunci normal ca sunt si in casa o gramada de facut,Giulia are foarte multa energie si tot dupa ea trebuie sa fim:se catara de mobila,trage si arunca tot ce prinde in 2 maini.si ce vreau sa va intreb;ai vostrii,ale voastre se lasa pacalite de olita caci Giulia....nu este delc,dar deloc interesata de olita.Si nu stiu ce sa fac.Oare sa mai amanam tentativa de a educa copilu pentru cateva luni?Voi ce ziceti/faceti in aceasta privinta?
aissa spune:
Anne eu am avut ceva tentative cand stiam cam cand face kk sa o pun pe olita. Dar si-a cam schimbat programul si nu mai face dimineata, facea uneori la somnul de pranz, deci cand o puneam sa se culce dupa ce manca iaurt si iar nu imi venea sa o tin atarnata de oala poate-poate face. Asa ca aman momentul, eu tot ii zic mereu cand o aud ca se screme sau cand a facut deja "caca, ai facut caca" in speranta ca va prinde ideea si ma va anunta ea. Dar inca nu e cazul, vorbeste ea pe limba ei ceva, dar nu pe intelesul meu inca....
La noi scenariul de noapte s-a repetat in mare parte. La 11 ma culc, la 12 si zece Ale urla. Am leganat-o cateva minute bune, simteam ca mi se desfac bratele... Am reusit si am readormit-o, dar s-a mai trezit de vreo 2 ori urland cand am linistit-o cu ceai. Sunt cheauna. Partea buna e ca nu a facut si kk, a facut acum dimineata dar la consistenta care imi place mie
Ionela sanatate multa lui Alex si multi pupici!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Mada spune:
andreea, du-te cu fata la dr, la ORL, cel mai bine
are sigur ceva in nascu, Mateei al lui sor-mea a avut asa pe la 8 luni si avea o bucatica de morcov.
ar fi bine sa nu incerci tu sa scoti sa nu faci ceva rau prin nasuc, poate sa bagi si mai adinc.
nu e nimic grav, o sa-i scoata fff usor
dar du-te neaparat
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ellen spune:
Irrinaa, bine ai venit printre noi.
Andreea, mergeti la doctor.
Ionela, multa sanatate lui Alex si va tinem pumnii sa nu fie nevoie de operatie.
Aissa, off ce va mai chinuiti si voi noaptea. Si Alexuta mea se agita si scanceste noaptea din cauza maselutelor. Off ca nu mai ies odata...
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei