Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
alexandrina spune:
Cine se mai pricepe la subiectul asta despre bebei si acvarii, va rog mai dati-va cu parerea ca ma puneti intr-o mare dilema.
In alta ordine de idei (stiu ca s-a mai discutat), cu ce spalam hainutele copiilor? Cele de corp trebuie spalate in vreun mod mai special?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
lordra spune:
Alexandrina, io am spalat lucrurile lu' bebe cu detergent normal, Persil. N-am folosit deloc balsam si le-am clatit de vreo 3 ori. Daca o sa vad ca nu-i prieshte (iritatzii pe piele) o sa schimb detergentul cu unul mai moale (poate unul special pt. copii). Om vedea, dupa nashtere.
cristinamh spune:
sms...12:35
" am nascut o fetita adorabila, dar micutza, 2,700 si 47 cm. suntem bine. abia astept sa o mai vad"
mirabilis.
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
cristinamh spune:
si uitam... desi neuronul meu e prins in pioneze azi...
nu stiu daca a mai dat dordia vreun mesaj, eu am p[rimit unul ca a ramas la maternitate sa nasca
!!!
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
felicia74 spune:
Corap, Dordia, Coralia, va tin pumnii!!!
Cristinamh sincere regrete, mai! Exact ce iti lipsea acum cand trebuie sa te odihnesti.
Cat despre provocarea nasterii, sunt de parere ca, la fel ca in multe alte cazuri, depinde foarte mult profesionalismul doctorului si felul in care reactioneaza fiecare. Parca nici asa sa astept la nesfarsit nu mi-ar place, iar daca dupa 38 de saptamani nu sunt riscuri -de ce nu?
Felicia
36+
ilenutza spune:
FELICITARI MIRABILIS!Important este sa fie
sanatos!Lasa ca o faci tu mare!
Ilenutza, 35+, 
ilenutza spune:
Deci, ANDA, FELICIA SI ILENUTZA, adica eu, acelasi dpn!
[red]ANDA[Red], poate ne vedem la spital, cand mai mergi la control?Eu merg maine pe la 11-12 sa imi iau si niste analize!
Intrebare: noi avem pat pliabil cu o salteluta tare si subtire inclusa!Sa mai pun ceva peste ea, o paturica, ceva?Mi se pare cam tare sa o las cum este!
Ilenutza, 35+, 
cristinamh spune:
ilenuta, eu mai pun. inca nu am facut saltelutza de comanda, pe dimensiunile lui. dar o sa fie o patura groasa...
Cristina
37+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)