Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ANDA-sa vedem daca iese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici,

Vin si eu de la doctor si se pare ca bebelina mea e atat de multumita acolo unde e ca mai vrea sa stea! Cica am colul un pic deschis, tot lung si... cam atat! Deci mai stam pana sambata, si daca tot nu vrea sa iasa vom face declansarea, am programare la 7 dimineata! Asa ca iar imi incep plimbarile si agitatia saptamana asta, poate, poate desi dr mi-a zis ca pot sa ma pun si in cap daca vreau, ca nu tin chestiile astea :))

Mirabilis, sa iti traiasca papusica!

Mult succes si celorlalte fete care nasc zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buna fetele !
Nici o schimbare la mine...ma simt bine si nu am nici o banuiala ca ar venii astazi fetita mea.Dupa-masa am programare la control.
bb alinush se pare ca si tie iti merge la fel ca mie.M-as bucura sa vina bb meu sambata ( e si ziu mea).Ar fii cel mai scump cadou din viata,dar oricum este .Uf,darpana sambata...? Nu mai am rabdare.Sa vedem ce imi spune dr. astazi .
MIRABILIS felicitari ,esti o norocoasa !!!
Va pupik fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Alexandrina, eu am spalat lucrusoarele lui bb cu detergent normal, dar mai putin decat atunci cand le spal pe ale mele, pt ca ale lui sunt noi. Am inteles de la alte mamici ca le spala la spalare usoara, si inca o data, fara detergent, si cred ca asa o sa fac si eu.
Wow, a nascut mirabilis! Mirabilis, sa-ti traiasca micuta!!!
Ia uite, naste si dordia! Mama, ce inghesuiala azi!
Fetelor, m-am sms-it cu coralia, doar i s-a rupt apa, contractii inca n-avea (acum vreo ora jumătate), asa ca probabil o sa mai dureze, dar eu cred ca pana la noapte naste! Oricum, ne-anunta ea.
Fetele, ce mai stiti de ripley? E inca in spital, nu? Azi ar fi cam 4-5 zile, poate se externeaza. Sunt tare curioasa cum e si ce face.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Coralia mai zice asa: "deocamdata nimic nou. Am contractii nedureroase. A venit dr. si a zis ca mai incolo ma pune pe perfuzii"

Am asa niste emotii, nu stiu cum va fi cand imi va veni randul [:P]
Sper sa scape fara perfuzii, poate incep contractiile de-adevaratelea si merge totul natural. Iti tinem pumnii, Cora!

Felicitari, Mirabilis!!!

Alexandrina, ca alergica ce mi-s, si eu stiu tot asa: nu e voie nicidecum cu pestisori in camera/casa. Ma gandesc ca si pentru bb pot fi factor alergen...

Si eu am meditat la problema detergentilor pentru bb. De unde imi pusesem in cap sa nu-l rasfat, sa ii spal hainutele cu Ariel-ul nostru si sa le clatesc bine, cand am vazut azi la Sensiblu Dermalin-ul parca mi-am mai schimbat parerea. Mai ales ca tot cam pe-acolo costa, nu e moft prea mare, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dragelor va citesc cu mult spor! Ma bucur pentru proaspetle mamici, le doresc refacere rapida si bbi cuminti, mincaciosi si sanatosi; sper sa treaca cat mai usor timpul pana o sa va tineti comorile in brate. Nu prea imi vine sa cred ca au inceput nasterile, eu am impresia ca mai am o gramada de timp....
Va tzuc mult de tot!

Ioana cu Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mirabilis, felicitari!!! e mai micuta si delicata, asa, ca tine
asteptam si gravido-mamicile in travaliu si le uram succes!
bb alinus ce-o face...parca trebuia sa mearga azi la doctor, nu?
astia o mai tin mult pe ripley in spital?
bic, tania, xandra, v-am trimis mail.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Felicitari, Mirabilis! Sa-ti traiasca!
Silvia, si eu sunt la fel cind e vorba de tuseu !
Ultima oara chiar m-a apucat plinsul de a inceput doctora sa rida. Imi zice:" Mai fetita, daca tu nu suporti un desht ,cum crezi ca vei suporta durerile nasterii!?"
Si eu ma intreb acelasi lucru! Mai ales ca nu ma sfatuieste sa fac epidurala, ca cica a avut o pacienta care 5 zile a avut dureri de cap si ameteli!
Nu dati cu rosii in mine, stiu ca multe doriti epidurala!Eu, in momentul de fata zic nu, dar cine stie , cind oi vedea ce dureri sunt....!

Alexandrina &Joy, ce m-am amuzat cu spalatul caruciorului!Eu am prevazut ca voi uita cum sa-l asamblez, si ce facui, l-am spalatul de-a-ntregul in cada, apoi l-am pus in balcon la uscat si gata!

Cristina Baku & Simon 33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Dati-mi, va rog, un sfat referitor la umflarea picioarelor!

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIRABILIS..bravo sa-ti traiasca fetitza..si las' ca o sa creasca ea
BULUCI cu umflarea picioarelor, bea multe lichide (la mine merge) stai cu ele cat mai mult pe perne in pat sau pe un scaunel daca stai pe scaun si evita sa stai prea mult in picioare. Altceva nu stiu ce mai poti face....

joy + bocanila37+
EU

Mergi la inceput