mamici de ianuarie-februarie 2006 ( 64 )
Raspunsuri - Pagina 15
Ingrid S spune:
Mersi mult Mara, o sa incerc varianta cu tarate si iaurt, de o ora ma tot duc cate 5 minute la toaleta si ...degeaba, ma simt nasol de tot. Nu vreau sa ma fortez, astept pana maine sa fac rost de tarate.
Va
pe toate!
Ingrid S
26+
alina80 spune:
Fetelor, m-a sunat CATA, a fost la echo, totul e ok, bebelina are 1670 g., este intoarsa si colul este tot ok, adica peste 3 mm. Trebuie sa mearga la un ortoped sa vada cu durerile de solduri. O sa-i faca netul saptamana asta, ca de-asta nu poate sa va scrie.
MARAKI, bine ca esti ok. Spor la treaba, ca vad ca faci de papa!
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Monica- spor la gatit si pofta buna!
Daniela cum a fost la medic, da-ne vesti!
EU in 15 min pelc acasa, de fapt spre casa, ca am niste drumuri de facut si acasa treburi!
O seara buna!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Ingrid ( eu constipata cronica ma gasesc sa-ti dau sfaturi) , incearca sa-ti faci un suc de portocale , apoi o cana de lapte fierbinte imediat dupa. Stiu ca e tare nasoala senzatia. Si incearca sa bei pe stomacul gol , suc de portocale( natural, 1-2 portocale stoarse de manuta ta).
Maraki , sa intelegem ca traiesti si esti pe la bucatarie ?
Fetele, care va incumetati sa deschideti un nou capitol. Vad ca Dana a lasat pe contul nostru, partea care trebuie copiata .
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
T_Ioana spune:
Fetelor o sa incerc eu sa deschid capitol nou, daca este ok! Daca e ceva spuneti si ma retrag....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
maraki spune:
Fetelor am mancat ca o purcea si nu ma mai pot misca
Am zis sa profit ca poate nu mai pot manca nimic pana maine la pranz,ma misc de parca sant teleghidata
Aseara soacra-mea se lauda ca a fost cu cealalta nora la magazine si a facut cumparaturi pt. nepoata-sa, pe noi iar ne uita, ne tine din august ca o sa cumpere salteaua de la o luna la alta.M-a enervat ca i-am spus ca am niste hainute de la o vecina si a insistat sa le pun intr-un sac si sa le arunc sau sa le dau oriunde, numai sa nu le pun la copil!!! Care credeti ca e ideea? Ca femeia aia poate cine stie ce ganduri are si se intampla ceva rau la copil daca le poarta
Doamne ce idei!!! I-am explicat ca le-am spalat foarte bine, arata toate hainutele foarte bine si orice ar spune eu nu le dau
Tot imi spunea ca din moment ce sant posibilitati sa fie totul nou, de ce sa i-au vechi de la altele....ideea e ca ea nu a cumparat decat o salopeta pana acum la capitolul haine![]()
Maine dimineata la 10.00 ne ducem la eco
Abea astept sa vad bebelinul, oare in ce pozitie este?Trebuie sa imi fac toaleta pt. maine
doamne ce pozitii de yoga ma asteapta
Ma gandesc daca reusesc dupa cat am bagat in mine si nu ma pot misca
Ingrid nu te mai abtine cand te duci la toaleta, nu este nici o problema daca te scremi,bebelinul este la loc sigur, daca te abtii o sa fie mult mai greu cand chiar trebuie sa faci. Mai stiu ca pt. constipatie sant bune cateva stafide puse seara intr-o cescuta cu apa, a doua zi pe stomacul gol bei apa si mananci stafidele.Este buna si varianta Denisei cu nectarul de prune, la mine din pacate nu mergea ca am probleme cu stomacul si nu toleram prunele.
Intru mai tarziu, ma duc sa si calc ceva pt. Robert la sv.
pupici
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Maraki ma bucur ca esti ok si ca nu te-a "sechestrat" soacra.
Ingrid ar trebuie sa spui si la doctor ca iti poate recomnada si niste supozitoare si nu numai pentru ca nue foarte bine sa stai asa. Incearca si lapte cu cereale .
Mara tu la cine esti inscrisa la noi sau la noi-dec?
Ioana bafta .
Irina 34+
Ursoaica spune:
Ioana deschide capitolul, de ce sa nu poti? Asta ar fi culmea.
Sa ne anunti si pe noi cand este gata te rog.
Janina ti-am trimis mail-ul. L-ai primit?
Astery iti trimit si tie mail.
poze
Ursoaica
32+
T_Ioana spune:
Fetelor avem capitol nou.....nu am reusit din prima ca trebuiau sterse o multime de spatii, ca sa nu apara linkurile cu tot carnatul dupa ele....dar pana la urma avem subiect nou, asta e important!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
marchplayer spune:
Fetele, am fost si eu la dr. azi si suntem bine amandoua! Ioana are 1300gr, dr. spune ca este mai mare cu o saptamana. Este deja angajata, deci cu capul in jos! Iarasi am primit recomandari gen fara efort, fara ridicat greutati, tocmai mie care n-am mai ridicat nimic din prima zi de cand am aflat ca sunt insarcinata
. Azi m-am plimbat o gramada prin oras, mi-am cumparat cizme si acum sunt franta de oboseala, sper sa dorm bine cu ocazia asta!
va pupic pe toate si sa aveti o noapte buna!!
daniela 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos