Doctori de care sa te feresti (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna seara gravidute dragute! Am o mare rugaminte la voi: as dori sa aflu datele de contact ale doctorului Nayel si unde este situat spitalul Universitar 2 CF? Are si un cabinet particular unde as putea sa il gasesc?
De asemenea, as dori sa aflu cat mai multe despre doctorul Albu de la maternitatea Giulesti.
Va multumesc anticipat pentru atentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

multumesc mult pt. raspuns!
nu am reusit sa mai intru pe forum de multa vreme insa as vrea sa te mai intreb cate ceva despre spital si ce suma ar trebui sa-i platesc dr. filipescu pt. o nastere normala si eventual pt. cezariana in cazul in care lucrurile se complica.
ma intereseaza in mod special daca pot aduce in bagajul de spital tot ce doresc pt. mine si pt. bebe si care sunt conditiile la rezervele de 4 stele ( am inteles ca ar avea si asa ceva, dar nu stiu la ce bani). si nu in ultimul rand, as vrea sa stiu daca trebuie sa cotizez la asistente sau pot sa stau linistita ( nu de alta, dar imi este peste mana sa dau spaga cuiva, mi-e efectiv jena).
multumesc inca odata si sper sa ma lamuresti si de data asta!

quote:
Originally posted by Lushk

Sherbi.......si eu sunt din Slobozia si am nascut in august cu dr. Filipescu...E ...el mi-a urmarit sarcina de la bun inceput si am fost tare multumita mai ales ca am avut ceva probleme...Nu este deloc superficial poate doar foarte ocupat, asa ca daca nu-l intrebi ce te intereseaza n-ai nici o sansa sa-ti spuna el...Probabil ca ai observat ce cozi sunt la el la cabinet......Cateodata e un pic aerian dar daca este vreo problema cu siguranta iti va spune...Eu cel putin n-am avut nimic sa-i reprosez...Am nascut un baietel frumos si sanatos, prin cezariana ce-i drept ...dar la 4,300 kg e de inteles...Am o operatie super frumoasa, zici ca rade...m-am recuperat repede....
Ti-l recomand din toata inima...e un profesionist si forte bine vazut in spital.....de unde ai si multe avantaje
Daca mai vrei si alte informatii despre el sau despre spital, care apropo e SUPER, te rog nu ezita sa intrebi...

Lushk

violeta patrichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Buna seara gravidute dragute! Am o mare rugaminte la voi: as dori sa aflu datele de contact ale doctorului Nayel si unde este situat spitalul Universitar 2 CF? Are si un cabinet particular unde as putea sa il gasesc?
De asemenea, as dori sa aflu cat mai multe despre doctorul Albu de la maternitatea Giulesti.
Va multumesc anticipat pentru atentie!

Annisia, CF2 este langa Sofitel, cumva intre Agronomie si Sofitel. Ca sa afli mai multe despre medicii care te intereseaza, intra aici.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dylan spune:

Buna seara, fetelor! Annisia, despre Dr. Dinu Albu de la Giulesti stiu multe lucruri pentru ca am nascut cu el acum 2 ani. Acum parerile sunt impartite pentru ca depinde de ceea de doresti tu. Am sa-ti povestesc intamplarea mea care m-a marcat si care m-a facut sa-l urasc din tot sufletul. M-am dus la el la recomandarea unei colege care era si prietena buna cu nevasta lui. Era al 7-lea medic pe care il schimbam pentru ca nu comunicau si te lasau fara raspuns la multe intrebari. Asta mi s-a parut ok pana in ultimul moment. Pe toata durata sarcinii mi-a dat fel de fel de analize de facut, mi-a raspuns la toate intrebarile, a fost super ok. De la bun inceput i-am spus ca vreau sa nasc natural si a spus de fiecare data ca e alegerea mea. In a 38-a saptamana mi-a spus ca bebe e cam mare si eu sunt cam mica si n-am sa pot naste natural, ca pentru prima nastere nici varsta nu ajuta (aveam 31 ani) s.a.m.d... in concluzie mi-a spus ca el oricum nu vine noaptea de acasa daca intru in travaliu si ca la data aproximativa la care ar trebui sa nasc el va fi in delegatie in strainatate. Cu alte cuvinte, ori cezariana saptamana viitoare, ori nasti cu cine o fi pe acolo... Mi-a fost teama sa ma las la mana sortii si am acceptat cezariana, lucru de care imi pare nespus de rau si acum. Acum sunt insarcinata in 30 de sapt. si merg la euroclinic la Dr. Cristian Gherasie, singurul care a acceptat sa incercam o nastere naturala dupa cezariana de acum 2 ani.

Mergi la inceput

Probabil ca asa ajung sa ne trateze toti medicii renumiti. Pe care, culmea, tot noi ii facem renumiti. Pacat ca se dezumanizeaza si uita de ce au facut facultatea de medicina. Adica banuiesc ca trebuie sa te pasioneze, ca doar nu o-i fi nebun sa inveti atat doar pemntru viitoarele spagi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dylan spune:

Da... cred ca banul schimba foarte mult! Si mai este si vorba aia, apropos de doctori renumiti: la pomul laudat sa nu te duci cu sacul; Insa, Albu studiaza genetica si are cabinetul lui de analize de genetica pe care il recomand cu caldura. Este si un foarte bun ecografist. Si atat! In rest, este mai mult decat spagar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by sherbi

multumesc mult pt. raspuns!
nu am reusit sa mai intru pe forum de multa vreme insa as vrea sa te mai intreb cate ceva despre spital si ce suma ar trebui sa-i platesc dr. filipescu pt. o nastere normala si eventual pt. cezariana in cazul in care lucrurile se complica.
ma intereseaza in mod special daca pot aduce in bagajul de spital tot ce doresc pt. mine si pt. bebe si care sunt conditiile la rezervele de 4 stele ( am inteles ca ar avea si asa ceva, dar nu stiu la ce bani). si nu in ultimul rand, as vrea sa stiu daca trebuie sa cotizez la asistente sau pot sa stau linistita ( nu de alta, dar imi este peste mana sa dau spaga cuiva, mi-e efectiv jena).
multumesc inca odata si sper sa ma lamuresti si de data asta![quote

violeta patrichi
[/quote]

Iubita, nu stiu cum sunt rezervele de 4 stele desi initial am vrut sa inchiriez si eu una dar pentru ca o parte din cladire era in renovare am renuntat...de ce am renuntat, pentru ca era exact partea ce despartea rezervele de maternitate si crede-ma ca nu-mi aducea nimeni copilul in rezerva ca trebuia sa treaca cu el prin praf si zgomot mult...asa ca m-am lasat pe mana dr si am stat intr-un salon normal cu 2 paturi...parerea mea e ca a fost mult mai bine, era chiar langa neonatologie, ieseam din salon si intram la copii...si mai este o chestie...sa stii ca e mult mai bine sa fii cu cineva in camera pentru ca te mai ajuti in multe, plus ca s-ar putea sa ai norocul sa nimeresti cu o mamik cu experienta ca in cazul meu...sa stii ca saloanele sunt curate, dotate...eu am fost multumita...
In ceea ce priveste bagajelul tau, iti poti aduce absolut orice...eu am avut schimburi pt mine, pt. BB o gramada de hainutze, pampersi, creme...in fine, ideea e ca eu m-am dus cu geamantanul si nu mi-a zis nimeni nimic...si toate mi-au fost de folos...
Te-as ruga sa-mi scrii pe PM ca sunt multe de spus si n-as vrea sa ocup spatiul aiurea aici...activeaza-ti si tu PM-ul si putem discuta exact ce te intereseaza...
fata si sarcina usoara!!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Ar fi super, numai daca mi-ai spune si ce inseamna PM-ul ala... Si dupa ce aflu ce e, cum se activeaza? Hai ajuta-ma, te rooogggg!!!!!!!

Mergi la inceput

Hai ca sunt ametita rau. Acum am vazut ca mesajul nu era pentru mine. Dar, totusi, ce e PM-ul? Sunt incepatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

annisia PM = private message, adica daca il ai activat cineva iti poate trimite un mesaj pe care sa-l citesti doar tu. ca sa-l activezi te duci in <mesaje private> , care e pe pagina de start stanga sus, <options> si <activate private messages>. sper sa te descurci...........

+15

mihaela
poze

Mergi la inceput