Vitamina E

Vitamina E | Autor: mess0804

Link direct la acest mesaj

Am vazut pe cineva cumparandu-si de la farmacie pastile de vitamina E si spunea ca le ia pt fata (in loc de crema din cate am inteles).
Aveti idee cum se folosesc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

exista multe opinii ... eu folosesc cite o fiola de vit E in masti (spre exemplu in cele cu argila de la Ana Aslan), combinat cu vit A (care se fixeaza mai bine in prezenta vit E).
o poti pune in mastile de par de asemeni.
uleiul de masline este bogat in vit E (ca o sursa naturala dc vrei ...).

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Am postat shi eu acest subiect mai demult, dra raspunsurile s-au lasat ashteptate!Cert e ca, folosesc aceste capsule cu vit E pt fatza in loc de crema de seara shi sunt foarte multzumita, imi face tenul catifelat, moale, insist mai ales pe pielea din jurul ochilor! Nu imi dau chiar in fiecare seara, miroase cam nashpa..., dar imi face bine la ten (chiar daca am ten mixt)!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Nu stiu ce se intimpla fetelor.Caut de ceva vreme fiole cu vit. E dar nu exista in farmacii.Voi ati gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Nu se mai gasesc. Farmacistele spun ca nici nu or sa mai aduca. Nush de ce.

Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu iau un supliment nutritiv cu vit E, zilnic o pastila. Ajuta la refacerea celuleor "de frumusete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor
Stiti cumva daca vitamina E in combinatie cu vitamina A sunt nocive in sarcina? Mi-a dat cineva o reteta pt. o lotiune anti-vergeturi care contine ulei de masline, aloe vera, capsule/fiole de vitamina A si E, dar cum eu sunt insarcinata nu stiu daca e indicat sa o folosesc acum sau dupa nastere.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Daca te dai doar pe corp cu acea lotiune, nu vad de ce ar afecta.Eu zis sa incerci, in special pt. ca, contine aloe vera si ulei de masline, in care eu am f. multa incredere.
Si eu mi-am luat un supliment nutritiv care contine vit. A si E si este antioxidant.Este f. bun si se cunoaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Eu folosesc vitamina E de vreo 3 saptamani,mi-a fost recomandata de ginecolog
ma durea un san de ceva vreme,ma controlat foarte bine la sani si mi-a zis sa iau vitamina E
am luat si mi-a trecut ,ceea ce nu ma-m asteptat
si mi-a zis sa mai incerc evning primrose ca cica si acesta este bun pt asa ceva
acum le-am intrerupt ca am observat ca nu mai am apetit sexual de la ele

Mergi la inceput