Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

am scris un mesaj despre vacanta si l-am pierdut
dar va invit la vizionat poze, voi rescrie maine ca acu' mi-e prea somn

Dana multumim pt primire si urare, si noua ne-ati lipsit

pupici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mey,am vrut sa va spun ceva.....dar am uitat!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Gata!Mi-am adus aminte!Am 4 stelute!Cica sunt membru senior!
Acum ce facem? Ne intoarcem la copilarie?

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Adseana,la multi ani, multa sanatate si fericire sotului si voua.

LA MULTI ANI, BIANCA,IRINA,ALEXANDRA,RARES!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

An-K,si mie imi place de Bia, mai ales in poza cu gecuta noua.Imi plac pozele din vacanta, ati vizitat mult,nu?
Adseana, am vazut pozele de la ziua taticului.Mey, voi la fiecare aniversare faceti cate 2 torturi?Mancaciosilor!Imi place de voi doua cand va iubiti.Super dulce Alexandra!partenerei din TRIO.
Mamacita,Dantje,gand la gand cu bucurie.Leti nu a suportat scoica si ne-am gandit ca deja e timpul pentru o schimbare.Noi tocmai ieri am schimbat scoica cu scaunul cel serios si am facut o plimbare pana la mall.Letitia a fost in extaz.Am luat de la Chicco(ZENITH).Sta in el ca in fotoliu.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Mai vreau sa va mai spun ceva: VREAU SI EU IN VACANTA!!!!!!!!!!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

An-K,m-am mai uitat o data la poze.Super cele cu Bia care se baga pe sub masa,cand sta in picioare si "frumusica lu' mami"

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

si eu vreau in vacanta micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'Neata!
Ca de obicei,sa va scriu repede ceva cat doarme Alexut.
adseana,vazut pozici de petrecere in familie,atmosfera calda,torturi super...Sa-ti dureze intotdeauna zambetul pe fetele celor dragi!
an-k,n-am vazut inca pozele,dar abia astept,suna a vacanta minunata...
oanamc,felicitari.acum o asteptam si pe andruzza sa se faca"seniorita"
Hai ca mi-a bagat dantje un cui:tu ai intrebat pe cineva daca merge de la varsta asta in scaun,dpdv al coloanei?sa vad si eu ce aflu.Oricum,cred ca e mai bine decat in brate,caci,atunci cand Alexut baga sirena ca nu mai vrea in scoica,din cauza ca se incinge(si asta foarte rapid),tot in brate ajunge si am inima stransa de teama.Dar nici n-as vrea sa fie cu mijlocul in pioneze.Nu stiu cum sa procedez mai bine...
LA MULTI ANI Irinei(andira),lui Rares(oanamaria)si Biancai(an-k)!Trei ursuleti pe cinste,tare dragi noua!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

danna,timp de o ora am cautat mesajul cu pricina,tocmai pentru ca esti o femeie deosebita.Sunt unii care nu-si cer scuze deloc.Eu imi cer scuze de cate ori cred ca am gresit.Recitirea mesajului mi-a intarit parerea ca trebuia sa ma scuz,nu am exprimat corect ce gandeam,desi sunt capabila de nuantari in scris.Poate mi-as fi cerut "pardoane"chiar pe loc,daca as fi banuit ce problema am creat.Timp de inca 11 capitole(!) noi am comunicat,fara sa am decat o banuiala ca totusi ceva s-a schimbatEu,daca nu-mi clarific imediat ce a intentionat o persoana printr-o replica adresata mie,incep sa-mi construiesc scenarii,care e care mai triste si mai rupte de realitate.Daca ulterior se dovedesc a fi nefondate,tot imi lasa un gust amar.de aceea insist de fiecare data sa elucidez urgent ceva ce mi se pare suspect.Sper ca intre noi sa nu mai intervina asa ceva,mai ales prin prisma aprecierii pe care ne-o dovedim reciproc!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput