Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

mammacita wooow, ce repede l-ai gasit... pentru mine s-a ascuns ca fata morgana azi noapte, cred ca dupa vre-o 8-9 capitole am considerat ca am cauatat destul. Important e ca stim sa ne rezolvam micile neintelegeri provenite 'inevitabil zic eu' intr-o comunitate de mamici grijuli cum suntem noi toate! In toata perindarea asta in timp, mi-a dat seama ce putin v-am scris si cat de multe pasaje am 'sarit'... vai fetelor ce trece timpul...micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Danuta, Oana si Mamacita - multumim frumos pt urari!!

La Multi Ani si din partea noastra pt Bia si Rares!!

Piticul si-a primit portie dubla de pupaturi de dimineata de la noi, si se uita cam uimita la noi, nu stia ce ne-a apucat, de-a luat-o mami pe sus din patut cum a facut ochi

Marox - imi aduc aminte de cum a cazut Julia, si-mi cam sarise inima atunci imaginandu-mi, mai ales ca tu parca ai zis ca a cazut pe gresie. Bine ca e totul ok.
Colegele mele sunt fara copii, lasa ca le vad eu cand vor avea si ele pitici

Ligia - deocamdata la servici nu stie decat o colega de bb2, nu ca m-as ascunde neaparat, dar vreau sa trec de primul trimestru si sa ma asigur ca e totul ok.

Oana si An-k - mi-au placuuut pozele!! Leti ca de obicei vesela si expresiva (mi-a placut cand rodea la mami, si Irina face asa ), iar pozele de vacanta, An-k, sunt minunate, mi-ai facut o poftaaaaa....

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata tuturor.

LA MULTI ANI! bebelusilor frumosi Bianca, Irina, Alexandra, Ioan Rares si Eva(scuze pt. intirziere), sa cresteti mari, destepti si sanatosi .

Adseana, La multi ani! sotului tau, sa fiti fericiti inca multi ani de acum inainte.Foarte frumoasa petrecere, foarte frumos cadoul Alexandrei cea zimbareata pt. tati.

An-k, foarte frumoase pozele din vacanta. Cele cu apusul de soare si ochisorii Biancai mi-au facut ziua mai buna. Imi place foarte mult caciulita. Pupici Biencusului mic.

Mamacita, Dantje si scaunele de masina sint proiectate ss fie bb in siguranta. Sa va spun insa cu ce problema m-am confruntat eu: i-am luat scaunel inca de la Babyexpo, dar tot 0+ (nou-nascuti) pt. ca cel in care sta doar cu fata este de la 9kg si ne-am gindit ca pina ajunge mititica noastra la asa greutate e cale lunga, dar nu i-a placut pt. ca nu sta atit de "pe spate" ca in scoica si nu a putut adormi in el. Va trebui sa mai incercam.

Azi am avut prima lectie la scoala de soferi. Mi s-a parut destul de greu pentru prima data, tot uitam sa iau piciorul de pe ambreiaj, dar sint optimista , totul e chestie de exercitiu.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Bianca Ecaterina - An-k, Irina Ana- Maria - Andira, Alexandra - Adela 20, Ioan Rares - Oanamaria Luiza.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI! BIANCA, IRINA, ALEXANDRA SI IOAN RARES

Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si foarte norocosi, iar parintilor vostri sa le dea Dumnezeu multa putere si sanatate sa va poata creste mari!Sa fiti mereu lumina din vietile lor!

din partea Alexandrei sarbatoritilor

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Multumesc fetelor pentru urarile facute de ziua sotului, Danna, Dantje, Oana, Mamacita, Rp.I-am transmis urarile voastre si a fost super incantat

Danna daca erai pe aici sigur te invitam, asa, lasam pe data viitoare!

Oana avem doua torturi pentru ca"socrosenia" nu se lasa mai prejos si, de fiecare data, ne face "surpriza" cu cate un tortDeja am patit-o de vreo 2-3 orimacar mancam mai mult tort

An-k am vazut pozele!Frumoasa vacanta!Iar Bia e o dulce si are niste ochisori asa de frumosiiiiiii!!!!!!!!La Multi Ani! inca o data!Sa cresteti mari, sa fiti mereu asa de fericiti ca in prima zi!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare fetelor, ma bucur sa citesc despre bebelasii vostrii: ce mai maninca, ce mai ginguresc.
tot citesc ca va este frica sa le dati biscuiti. eu ii dau biscuiti zilnic sa rontaie. sunt de la rostar cu unt(in pachete galbene) si sunt f sfarimiciosi. face mizerie ca se sfarma de nu este adevarat, dar ii place. i se lipesc de cerul gurii. ii dau unul maxim doi. merge in premergator si parca e mai curajos. un avantaj al premergatorului il descrie soacra mea care, la cei trei copii, ( nu exista premergator in perioada ceausista si au mers la un an)exista diferenta cu cel de al patrulea, care a mers la 10 luni. nu il tin toata ziua, dar macar mai am timp sa mai fac cite ceva la bucatarie.
va las si va pupam
Cenia si David 09.04.2005

Mergi la inceput

mai fetelor, mi se pune si mie cate un pitic cateodata si mai intreb si eu la voi...
eu am setat centrala la 21 grade ziua si 20 noaptea... credetzi ca e putzin? sau poate mult?

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

LA MULTI ANI! BIANCA, IRINA, ALEXANDRA SI IOAN RARES si tuturor bebeilor carora nu le-am urat La multi ani pentru ca nu am mai scris

Dana_j si mamacita suntem bine multumim de intrebare . Nu am mai scris pentru ca de vreo 2 saptamani Sonia se trezeste de 4-6 ori pe noapte si sunt pur si simplu terminata de somn

Noutati...sa vedem...dansam cand auzim muzica , batem din palme, nu mergem in 4 labe dar ne deplasam foarte usor pe podea. Merge mai mult ca racul dar se poate deplasa, se taraste...deci nu mai dureaza mult pana o sa mergem si in 4 labe , spunem Da-Da adica ta-ta de se topeste tati de fiecare data cand ne aude...cand o ia in brate se agata de gatul lui si isi baga nasucul in umarul lui si-l musca si sopteste usor da-da, e super dulce asa ne iubeste ea pe noi daca ii spui sa-ti dea un pup te musca de obraz.... rontaie la mami si la tati ori de cate ori ne prinde mana sau umarul...si...nu in ultimul rand!! Avem 4!! dintisori! Ultimul a patruns prin gingie ieri dimineata, de aceea sper ca in curand sa avem si noi o noapte linistita...

Alte noutati...conduc...si ma duc la sala...am un program de 6 saptamani si sper sa mai scad un pic in greutate...

Eu v-am citit atat cat am putut. Zuzule si Daria sa ma iertati ca nu v-am raspuns pe yahoo, dar sunt atat de obosita incat numai la somn imi sta gandul si treaba mai nasoala e ca ziua nu pot dormi

V-am pupat si va multumesc inca o data pentru ca va ganditi la noi

O zi buna si plina de zambete va urez!!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 8 luni!
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Ariadnabr bine ai revenit... si felicitari pentru toate lucruirile noi pe care le face Sonia. ti-am citit zilele trecute si povestea nasterii, superba... sa stii ca si Alex al meu se scoala de vreo 3 zile la fel de des noaptea, dar nu am gasit un motiv deloc, inca il mai caut...

Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput