Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Am uitat sa va urez sa aveti parte de un week-end grozav!!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Allesia Distractie placuta!! Si pofticiosului Benny! Cafeaua olandezilor e mai mult lapte, d-asta beau ei atata...

Coco nu vad de ce nu i-ai da sfecla coapta lui Vladut! Vezi daca ii place.

Daria si eu ma intrebam pe unde ai disparut. Sper ca sunteti doar ocupati ca doar nu v-oti fi mutat toate la supermamici...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Adseana, La cit mai Multi Ani fericiti de casatorie! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca in prima zi!

Zuzunaki, iti doresc de ziua ta La Multi Ani cu multa sanatate si fericire!

Andira, stiu prin ce spaima ai trecut, nu mai departe de saptamina trecuta a cazut si Julia de pe salteluta de infasat. Acuma si eu sint cu ochii pe ea ca pe butelie, dar tot mi-e frica. Totusi, am auzit ca daca plinge e un lucru bun, mai ingrijorator e atunci cind nu zice nimic si e apatic. Poate ca a dormit asa mult si din cauza timpului de afara, mai stii?! Culoarea ochilor cred ca asa ramine de acum incolo, sau cel putin n-o sa mai fie modificari majore, daca sint negri putin probabil c-o sa devina verzi. Irinei!

Corrinutza, am vazut pozele cu Daniel cel frumos! Ce bine se tine pe calut (masinuta)!

Va las acuma, n-am apucat sa citesc tot, dar trebuie sa-l pun pe Alex in pat si daca nu sint linga el nu vrea sa-si faca siesta.

Scuze, am postat acelasi mesaj si la partea 49.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

In primul rand vreau sa va multumesc:danna,rrox(again and again),valenka(si nu se ineaca de la firimituri?ca Alex n-are decat doi dintisori jos,nu-l vad maruntind o coaja de paine),carmenduta(ador sa-mi pun cunostintele medicale in slujba oricui,dar de la prieteni am pretentia sa le si pese cand ai o suparare),oanamc(aceeasi intrebare ca la valenka),caramella,gabrianah,coco si ninocikap,pentru imparatasirea experientelor si sfaturi.
Bonusuri avem si noi din plin,noaptea,desi am inceput incet-incet sa-l invat sa adoarma singurel,fara spectacole de cate o ora,ceea ce zic eu ca e un pas important.Dar si azi noapte s-a trezit la 3:45 si pana la 5 n-a vrut sa inchida ochii;avea chef de vorba si,daca te departai de el,de plans.Drept care azi m-am dus la cursuri cam cheauna,dar nu era mare branza de inteles:ni s-a dat un test de capacitate(in fond,tot romanu' se naste pentru a fi sef,deci capacitatea era implicita)si ni s-au explicat notiunile de manager si leader(ca nu putem sa folosim echivalentele in romana,ar suna prea barbar)si diferentele dintre ele.si maine iar 4 ore de curs.poate ma duc cu Alexut sa le arate el ce inseamna leader

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc Rrox. Pupici Ioanei de la Brad Pitt.

Ninocikap, pretul este chiar foarte bun, poate iau si eu de la Carrfour Bucuresti, nu prea ne dau banii afara din casa si scaun de 4 mil, cum se gaseste la Chicco, nu prea i-as lua.

Dana_J La multi ani Ranei, si sa va distrati la maxim.

Alessia, distractie frumoasa si fa-ti de cap cat ai chef. Sa te simti bine.

Oanamc, am admirat pozele, fetita frumoasa, mama frumoasa, fetita cu silueta, mama la fel. Nu inteleg de ce zici ca nu mai ai silueta, arati super, esti slaba.

Dantje, admirat si Martjin, dragalas si scump. Ce frumos sta el in picioare in patut. Am vazut ca nu i-ati lasat patul mai jos. Nu este pericol sa cada (Doamne fereste), mi se pare cam ridicat blatul.

Gabrianah, imi pare bine ca sunteti sanatosi. Nu-mi aduc aminte daca am vazut poze cu baietii tai, cred ca la specialii. De ce nu faci o semnatura cu poze (daca ai timp)? Acum voiam sa-i vad si nu prea am de unde. Ma uit in Specialii.

Va pup.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ninocikap,bun pontul cu scaunul,mersi;in caz ca ne hotaram sa luam,deocamdata,v-am mai zis cred,il tinem pe coltar in buctarie,in fundulet,eu langa el,privindu-l in fata,si ne descuram chiar foarte curat.Inaca nu stie el ce poate sa faca
oanamc,v-am admirat din nou:Leti pare plina de personalitate(si de pofat,la mai mare!),iar voi fericiti si indragostiti.arati foarte bine(dar inca de la botez era asa);stiu prea bine la ce te referi cand esti nemultumita:la burtica,pentru ca mi se intampla acelasi fenomen(toata lumea zice ca sunt slaba,dar eu nu mai incap in mai mult de jumatate din garderoba anterioara).Vad eu ce fac dupa intarcare,se impun niste abdomene si sper sa aiba efectul scontat inainte de a-mi ceda cordul
dantje,ti-am admirat si tie Martinelul cel vesel si gimnast;cum spunea si carmenduta,atentie la nivelul patului,ar fi pacat de asa cap frumos sa dezvolte prematur cucuie...
coco,cu atat mai mult ii dau o bila neagra dr.,daca te mai si cunoaste;in cazul asta cred ca as fi ripostat si destul de sarcastic.Sanatate,sa stai deoparte de dl.Koch!
danna,nu stiu unde imi sunt manierele,cred ca in vacanta:LA MULTI ANI Ranei si cel mai frumos cadou i-l faci tu=ii oferi o dragoste de mama nefiind mama ei biologica...Dealtfel nici nu ma asteptam la mai putin de la tine;stii ce parere am si nu mi-o schimb usor,chit ca ghicesc la tine o suparare la adresa mea...sau mi se pare?
De ariadna nu stie si nu pomeneste nimeni nimic?Si de iepurasa ei zglobie?Eu stiu ca este certaretul nostru,dar este si sufletista.

Weekend placut tuturor!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Uite ca am intrat si eu un pic, ca s-a gandit Radu sa adoarma pe la ora 7. Cred ca la noapte facem revelion. Dar la cat nu dormise astazi, a cazut rapus de oboseala. La-m scos si afara pe la ora 3, l-am dus si intr-o vizita si nimic. A adormit in schimb in mashina cand ne intoarceam din vizita, am venit l-am dezbracat si a adormit din nou!

rrox3, multumesc mult pentru informatiile legate de cremele alea. O sa merg la Sensi blue sa iau detergent si o sa arunc un ochi si la creme. Stiu ca astea de la Avene sunt scumpe asha ca saptamana asta nu indraznesc sa cumpar pt ca ne-au intarziat salariu cu 2 saptamani si m-a luat pe nepregatite

mamacita, eu cred ca mai incolo merita sa iei scaun de masa, ca sa stea el sa manince cu manutza lui. Cel de la primii pasi e intr-adevar ieftin, sub 1 milion , dar mie personal mi se pare cam subred. Poate ninocikap, iti poate spune mai mult. Eu cand l-am vazut m-am gandit ca la categoria summo cum e Radu(si Alex) nu prea merge.
Aprpo de asta, la-m cantarit aseara, are 8,9 kg!

oanamc, vazut poze cu printzesa, placut tare. Placut si de mama ei si de tata.

dantje, simpatic Martinelul.Ce sportiv e el! Si La multi Ani! A fost Sf Martin nu? ieri sau azi, nu stiu exact!

alessia, Benny al tau chiar ca intrece masura. Adica nu i-a ajuns prajitura, vroia si cafea!. pentru nazdravanul! Distractie placuta, asteptam impresii!

andira, ce mai face Irinuca cea somnoroasa? Si eu il duceam sigur la doctor. Colegele tale isi permit sa faca misto, dar mie chestiunea asta cu cazutul mi se pare o problema f serioasa. Toti copiii cad, asta e clar, si Doamne Doamne are grija de ei, dar un control nu strica niciodata!
Vroiam sa te intreb, colegele astea "mistocare" ce au zis cand au aflat ca o sa mai ai un bebe? Dar sefii?

Ziceti ca acum e cam clara culoarea ochilor?! Inseamna ca Raducu are ochiii mei (verzi-caprui).

Mi-am amintit ca zicea rrox3 ca Mariuca pe la 9 luni a inceput sa-si suga degetul. Eu credeam ca daca am ajuns ca 6 luni fara suzi si fara deget am scapat

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, hai mai scrie repede un mesaj sa ajungi la 1000, sa vedem ce fel membru vei fi?

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Mamacita- m-ai distrat teribil cu Alex-sa le arate cine e leader ! Sper sa ai parte de cursuri atarctive(am participat si eu, dar nu eram mamica, la niste cursuri de sales(lucrand in vanzari) si multe subiecte mi se pareau puerile, mi se pareau normale, numai ca nu le explicam ca ei, si ma tot gandesc-cati bani iau astia care tin cursurile de la companie-ofticata rau...). Si totusi iata de ce e America unde e!
Noi am cumparat un scaun de masa Baby Care- 1.300.000- pare fragil, dar nu e, Vlad s-a obisnuit si sta in el la masa! Seamana cu cel de la Primii Pasi doar ca are si rotite! Am luat ce am gasit mai ieftin ca-l asteptam pe cel trimis de sora-mea din USA -cica ajunge de Craciun .
Oaau- mamicita-ai 1000 puncte?? nu va valorificati punctele cu tot felul de efecte glow samd?! simpatice idei ale adminilor!
Ligia-m-a distrat tare faza cu revelionul...
Ma intreaba toata lumea unde mergem de rev, si eu nu am chef de nimic, ci doar sa dorm
OOO, Vlad trage sertarele de la biblioteca in momentul asta!! Noroc ca-l tine tati! trebuie sa legam sertarele, ce sa mai...

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Hai Mamacita, hai Mamacita inca un mesaj si ai devenit membru senior.

mie mi se pare ok scaunul, ca altfel nu il luam.... nu am tinut sa fie foarte ieftin, dar nici foarte scump recunosc... pe internet am gasit ca este pentru copii pana la 36 de luni asa ca eu zic ca tine... si alex are aproape 8,5 kg ... si sta mai mult aplecat pe o parte ca sa arunce toate alea pe jos...
scaun o sa iti trebuiasca pentru ca incurand pleaca la plimbare in timpul mesei, si nu eprea placut sa il vezi cum intinde toata mancarea prin casa...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput