Bebelusi de martie - aprilie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

coco, esti cam carcotasha mei soro!. Flamingo boys nu-ti place ( nici mie ), la Revelion ai chef de dormit, cursurile americanilor tzi se par inutile.
Glumesc desigur! Ceea ce stiu e ca americanii (si o parte din europeni) nu fac nimic pana nu fac un curs.
Noua romanilor , care ne pricepem la toate ni se pare tare ciudat.
Adevarul zic eu ca e undeva la mijloc. Adica bune si cursurile astea, dar nu chiar pt orice "nimic"
De Rev sa sti ca nici eu nu am chef, nu am avut niociodata, si cand se apropia Revul imi venea cheful. Adica ma odihneam de Craciun si apioi imi venea cehf de distractie.De cele mai multe ori reuseam sa organizam ceva repede, dar s-a intimplat si sa nu mai apucam si sa avem un Rev ratat. Dar nu m-am invatat minte!

mamacita, calitatile de lider, Alex le moshteneste de la mama lui sau de la tata?

ninocikap, sa folositi mancaciosi scaunelul! Probabil ca mi sa- parut mie ca e firav!
Realitatea e ca eu ochisem unul de la Brevi, si m-am dus sa-l iau si bagasera la promotie scaunul Happy Snack de la Chicco si uite asha am plecat cu Chicco acasa.

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ligia sa il stapaniti sanatosi si voi pe al vostru, important e sa stea in el sa manance...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Inca doarme Radu, mi-e mila sa-l trezesc, dar mi-e mila si de mine la noapte! Grea problema!
Am fost la el, l-am mangaiat, s-a intor pe o parte si a continuat sa "sforaie", asha ca...

Mergi la inceput

coco, intrebai de sfecla rosie, nu stiu daca mai e valabila intrebarea! Din cate stiu eu se poate da sfecla la bebelushi, dar cu moderatzie, pentru ca , la fel ca morcovul, spanacul, ardeiul absoarbe f mult nitrit din ingrashamant!
Se poate da coapta sau fiarta.

danna_j intrebai daca ne "adresam" cu bebelush sau cu copil. Eu de-abia m-am obishnuit cu ideea ca e om, adica eu mult timp nu i-am putut spune pe nume , ii spuneam bebe, pentru ca mi se parea "neterminat" desi el a fost bebeloi de la inceput! Acum mi-e clar ca e om, nu papusha, nu jucarie, nu altceva. Pentru mine e bebelush , desi uneori mi se pare asha de mare si de "intelept" ca povestesc cu el si gresesc ceva, si ma corectez ca si cum el ar fi inteles ce am spus. Sau uneori astept raspuns de la el.

Azi dimineatza mi-a facut ceva tare dragutza. S-a trezit la 7, la 7:30 a mincat si a adormit din nou, eu am profitat si am mai dormit si eu. Pe la 9 gangurea in pat, si ma rodic si eu din pat si ma vede printre gratii, se uita la mine si zice: mama. Pe cuvant de onoare, asha a fost. Instantaneu mi-au dat lacrimile. Mai spusese mama, dar acum chiar a ashciat persoana mea cu cuvantul.

dariaevelin, voi inca sarbatorizti sau de ce nu mai spui nimic?
la fel si tu zuzunachi, inca sarbatoresti ?

Mergi la inceput

Inca doarme Radu, cred ca devin mebru matur pana se trezeste.

Vroiam sa va intreb, voi ce fel de linguritze folositi? Eu am unele de plastic de la Disney, dar parca sunt cam mici. Am vazut unele din silicon, usor adancite. Or fi bune?
Parca in pozele tale rp, am vazut.

Nu va bucurati ca nu se stie daca e ultimul mesaj! Sotz nu am , s-a dus cica la un prieten sa-l ajute o ora la ceva si e plecat de la 2 dupa-amaiza, maimutzoiul doarme (asta apropo de cum il alint), deci eu ce pot sa fac!
As bea ceva , dar mai am de alaptat in seara asta, ca de la 4 nu a mai mancat nimic. Cand se trezeste cred ca ma maninca si pe mine!

Maine vroiam sa facem un gratar, ca e lasata secului, dar afara ploua! Sper sa nu se transforme in zapada pana maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Caramella,Rrox,DannaJ,Andrruzza,rp,Carmenduta,Mamacita,Ligia13, multumim tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa printesei mele si intorcem gandurile bune pentru puiutii vostrii scumpi.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

DannaJ,ma bucur ca sentimentele noastre sunt evidente.Ei,cateodata mai apar discutii,mici certuri,dar intotdeauna dragostea invinge.
Andrruzza, va asteptam cu drag la Timisoara.
Carmenduta,Mamacita,sunteti niste dragute, dar nici vorba sa fiu slaba.Mai am mult de muna si....lenea e cucoana mare...
Mamacita, nu se ineaca cu firimituri.Cu cei doi dintisori de jos rupe bucatele mici pe care le morcioflaie in gurita pana se topesc.Leti nu deschide gurita pentru urmatoarea imbucatura pana nu termina tot din gurita(la noi dureaza mult masa).

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Salutare, fetele mele dragi!
Azi i-am dat biscuite Emei. L-a devorat! M-am luat dupa ce ati zis voi, ca pragul psihologic e la noi, mamici, si mi-am facut curaj. Nu s-a inecat, doar ca a preferat sa i-l tin eu, ca ea avea intr-o mana inelul de dentitie si in alta o papusa. Dar e bine si asa! Poate i-l leg uc sfoara de gat maine.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Ligia, superba experienta cu "mama". Abia astept sa o patesc si eu! Nu mai am rabdare! Cand vad ca e pe "talking mode", ii zic "mamamama". O data s-a uitat fix la mine si, razand, a iceput sa zica "ta-ta-ta"!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi ....

Sunt la petrecere si nu m-a rabdat inima sa nu va scriu ...cum am vazut un pc deschis si conectat la internet am sarit pe el...pai voi sa nu stiti nimic ...pai ma lasa inima?????

E BETON ...AM RAS CU LACRIMI mai fetelor daca o vedeati pe o baba de 60 de ani cum facea ..mureati ...mey sa ii taraga "papusii masculine " bucatia de carpa din fata .....si ragnea ....unde or fi violatorii de babe ca asteia sigur ii facea un bine....nu mai pot de ras ... In viata mea nu m-am distat asa bine ...or eu am imbatranit ori s-a intors lumea cu fundul in sus ....haoleuuuuuuuuuuuu ce mai tipau ...haoleuuuuu ce le mai indesau banuti ( buna meserie) ...sa le fi vazut ce alergau dupa ei ....dar m-am distrat pe cinste uitandu-ma ce le poate pielea altora .....abia astept sa se faca 21.30 sa ma duc acasa ca mi s-a facut un dor de Benny si de Ben de numai pot ......va mai scriu maine ..acum s-a mai domolit admosfera si danseaza babele doua cate doua ( ca la striperi nu au avut succes)...va pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61592&whichpage=2" target="_blank"> Mos Craciun pentru Bosioc

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput