Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

cezariana mea e rosie, dar nu umflata, de fapt cred ca n-a fost niciodata umflata. am inteles de la niste fete cu cezariene mai mari ca asa este tot ce voi obtine, se va mai estompa cu timpul, dar nu de tot.
Acuma insa, studiindu-ma pt raspuns, vad ca a aparut o zona cam pe mijloc unde S-A ALBIT. Asta ar fi super-super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, la mine da, este inca rosiatica (cam ca o cicatrice mai veche de arsura), dar se pare ca la mine asa va si ramane...mi-a spus medicul ca felul in care se estompeaza mai depinde si de "materialul clientului" (care la mine se pare ca nu este cel mai bun)...insa nu mai este asa de reliefata.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Multumesc Gabry esti o dulce.M-am uitat pe cateva siteuri dar cred ca maine ma voi hotari daca vreau ceva ca astazi sunt tare obosita si nu mai am chef.Soacra mea este in Avezzano si zice ca nu sunt decat magazinase mici pe acolo.De aceea te-am intrebat de siteuri.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Fetelor, am zis ca nu mai postez intrebari dar sunt din ce in ce mai ingrijorata, iar la pediatra ajungem abia luni, iar eu ma agit pe zi ce trece mai mult. Andrei a inceput sa "vorbeasca" (silabe si repetari de silabe, mama tata, baba, etc) normal dar de vreo 10 zile nu mai spune nimc, singurele sunete care le aud de la el sunt: ras in hohote, tipete de veselie , si un fel de marait (asa si canta dealtfel), si isi mananca mai mereu buza de sus (ma gandesc la faptul ca isi mananca buza din cauza dintilor) sau daca plange (f.f. rar) plange cu zgomot (nu stiu cum sa explic ca sa ma intelegeti). Credeti ca am motive valide sa ma ingrijorez ca nu mai "vorbeste" efectiv?

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

si cezariana mea este inca rosiatica si putin reliefata, dar am o portiune, aproape de mijlocul ei, cam de 1 cm in care aproape nici nu se vede.

Amaya stai linistita cu vorbitul...au perioade si perioade. Crisu a spus la inceput numai mama, iar acum numai tata.....
cand ii arat o poza cu noi ea spune tata si la sotul meu si la mine, dar recunosc este si vina mea...eu am insistat cu acest cuvant,

Am si eu o rugaminte....cine stie germana...ar putea sa/mi traduc si mie ceva?

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, stai linistita, nu ai nici un motiv de ingrijorare atata vreme cat starea lui este foarte buna, iar tipetele, chiotele o dovedesc din plin.
Ei au momente din acestea, am citit si la alte mamici.
Lasa-l sa decida singur cand va vrea sa vorbeasca din nou.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ixxi, eu stiu germana. Cu ce te pot ajuta?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Amaya stai linistita si irina face la fel

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ingerul a strigat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Amaya si Iustin face la fel are perioate cand tata ziua zice ma-ma ,ta-ta ,de-de si altele si perioade cand nu aud de la el decat tipete. Eu cred ca asa fac toti copii la aceasta varsta.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. M-am mai linistit. Acum o sa astept sa-l aud iar strigand mama si tata.
Ufff, ce piatra mi-ati luat de pe suflet...nici nu va inchipuiti ce ganduri au putut sa-mi treaca prin cap...

Va doresc o noapte buna.

Mergi la inceput