Oradea (6)
Dragi oradeni, oradence si puiutii oradeni,
redeschid subectu` nost` dorindu-va un weekend frumos si muuulta, muuulta sanatate !
Supercopiii iulie/august 2004
Raspunsuri
gabibarta spune:
nu stiu ce am de vreo 3 zile, spre seara fac febra, in jur de 38 Azi totusi am iesit pana la Lotus, mi-am dat paltonul la curatat si m-am plimbat vreo trei ore cu Lili. Bineinteles a adormit tocmai cu 20 de min inainte de-a merge dupa palton asa ca am mai facut vreo 2-3 ture, macar o ora sa doarma... Cum am iesit, imediat era fresh odihnita
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
marius spune:
Gabi ce sa-i faci nici noi nu suntem de fier
Siminel ati venit dar cum e mama ta? E Ok?
Daria tu ai putea sa fi moderatoare cel putin aici
Eu nu am chef de nimic. Ba am chef de chef ca sunt fara chef!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
Mama e bine, chiar bucuroasa as zice. O data ca a scapat de cei doi "bolovani" (cum a zis medicul) de pe canalul coledoc si apoi ca e acasa. Interventia nu a fost usoara, dar suportabila.
Ia inca injectii cu antibiotic si tratament medicamentos. Analizele au revenit la normal. Daca acu 10 zile transhaminazele erau peste 400, acum au ajuns la 40. Si restul analizelor la ficat sunt bune, acum.
Scuze ca am fost asa scurta, dar am postat mesajul imediat ce am intrat in casa. Oboseala isi spune cuvantul.
Marius, pune-ti niste muzica si vezi cum iti revii.
Gabi, imi pare rau sa aud ca nu esti bine, dar sper sa fie ceva trecator. Multa sanatate!
Azi dimineata am fost din nou cu sageata albastra. Frumoasa calatorie, mai ales ca nu a fost aglomerat ca si joi dupa-masa.
O seara frumoasa tuturor!
Simina
album foto1 si album foto2
marius spune:
www.marius.rdsor.ro/1/seara-pe-DC-cu-Europa-FM.jpg
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
gabibarta spune:
Simina, felicitari mamei tale!!!!! Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa!
Marius, incearca o ciocolata buna, un film- daca se poate, o comedie usoara, dupa aceea un somn de 12 ore, si maine va fi totul roz
pozici poze noi Lili
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Simina - ce bine, ce bineeee, sanatate muuulta mamei tale !!!
Gabi - Lili atomica a adormit ? Noah nu-mi vine a crede.
Marius - daca nu termini cu farachefu` fac scandal cand cobor. Ca de la tine mi se trage ... Ce-ti fac fetele ?
Mercedes - ce faceti, ce face Bianca ?
Si cine a zis de ciucalataaaa ? Fie`va mila, n-am mancat dulce de vreo doo saptamani Chiar acum am terminat tortu` pt. o colega si nici nu am gustat
Am fo` si noi la Selgros. Vroiam sa vad de saniute si brazii aia perfecti si total artificiali. N-am luat inca nimic. Si bantui netu` sa vad ce dulciuri fac de Craciun
In rest, va dorim o duminica placuta alaturi de cei dragi !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
gabibarta spune:
Da, Lili atomica a adormit in carucior, si pentru 30 de minute de somn nu am putut s-o culc aseara inainte de 12
Io am zis de cioco, dar strict in scopuri terapeutice Da' ce sa faca omu'muncii, daca zilnic il supara ceva? Decat antidepresive, mai bine cioco, nu????
Marius, ti-a trecut faracheful?
pozici poze noi Lili
szivarvany spune:
Brrrrr ... e un frig afara.
Gabi - si noi tot pe la 12 adormim Pana pe la 8 dimineata, apoi 2 ore ziua si gata, fresh
Marius - asa`s nevestele, da` s-ar putea si mai rau, io asta repet cand duc omu` casei la limite
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar