Oradea (6)
Raspunsuri - Pagina 2
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Nu. Ma exaspereaza nevasta!!!!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
De ce spui asta? Gaseste si tu o cale ocolita s-o inveselesti si pe ea. Asa e armonie in familie: mama, tata, copii. Nervozitatea se transmite de la unul la altul.
Hai, treci peste starea asta, ca ai atatea calitati sa radiezi bucurie in jur. Doar gandeste-te un pic cum sa schimbi atmosfera.
Simina
album foto1 si album foto2
gabibarta spune:
of, ce bine ar fi sa fie asa simplu... Sper ca norii au trecut, cheful ti sa intors!!! O saptamana usoara si fara virusi tuturor!!! Tineti-mi pumnii, peste juma' de ora sun la gradi, sa vad daca pot s-o duc pe atomica Stiti voi, speranta moare ultima
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
Mama s-a dus la gradinita, chiar daca e greva. Va ramane cu 3-4 copii pe care parintii lor n-au cu cine sa-i lase. Asa e ea, mai intelegatoare.
Saptamana trecuta a fost si in greva si in concediu medical.
Simina
gabibarta spune:
La noi azi nimeni nu a mai bagat in seama greva. Nu erau asa multi copii ca de obicei, dar erau totusi...
Simina, mama ta se simte asa bine ca s-a dus la gradi???? Nu trebuia sa mai stea acasa un pic, macar cateva zile?
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
Da Gabi, mama se simte bine. Sambata am luat-o la plimbare prin Cluj, ca si asa mai aveam de asteptat pana sosea trenul. De fapt ea a vrut sa mai faca putina miscare. Se saturase de atmosfera din spital.
Simina
gabibarta spune:
Simina, se pare ca a meritat tot stresul si deplasarile pana-n Cluj, daca se reface asa repede dupa interventie. Sau si in Oradea se lucreaza cu aceasta metoda?
pozici poze noi Lili
adi2003 spune:
La Cluj, e singurul loc din Ardeal unde se aplica metoda asta de scoatere a pietrelor. De aceea ne-am deplasat acolo. E mai usor, refacerea rapida si nu prezinta risc ca la o operatie.
Aici, singura solutie era operatia, dar aceasta era destul de complicata si riscanta.
A scapat usor, daca e sa facem comparatie intre cele doua procedee.
Simina
adi2003 spune:
Mercedes, maine se dau rezultatele la CECCAR? Sa ne spui si noua ce-ati facut. Va tinem pumnii!
Am mai pus cateva poze in acest album
Simina
gabibarta spune:
Mercedes, va tinem pumnii!!!!!!
Simina, am vazut pozele, sunt buuune!
De maine se anunta ploi, ninsori, de duminica -10 grade, Cred ca nu prea ne vom plimba in perioada care vine:((((((((( Pupici si parbrize neinghetate soferilor!
pozici poze noi Lili