Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by Otilia

"Īncercarea moarte n-are..."

Eu sunt o fire mai curioasa...

Fire curioasa si io, ca de asta am intrat pe subiect.
S-apoi cum incercarea moartea n-are? poi dupe ce incerc ce ma faq daca mi-a placut asea de tare prestatia ca n-o sa mai pot p-orma fara un-Banderas acolo...sau nu mai poate sotu fara o-Anjelina? Poi nu e asta moarte sigura (a relatiei of cors )
Hai mai scrietz. (nebunaticelor)

semneaza,
io- familista- cu sau fara ghilimele

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Scuze pentru mesajul meu de aseara, bausem ceva vin rosu si aveam vederi mai largi... Astazi m-am trezit cu mintea mea de familista convinsa si aproape ca m-am speriat ca incitam lumea la dezmat pe forum. Imi retrag cele spuse, nu vreau sa deranjez pe nimeni si nici sa dau sfaturi aiurea (din cauza carora s-ar putea ajunge la divort, capete sparte etc.).

Sfatul zilei: fiti cuminti!!!

Otilia, familista 100%

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela

sau nu mai poate sotu fara o-Anjelina?

Sau ce te faci daca n-o sa mai poti tu fara o Anjelina?
Nu, nu, asa ceva nu se face!!! Nu se cade si-i pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

am si eu o intrebare pt aspirantii la 2+1+.... .Ce va faceti daca dupa experienta va treziti ca sportul in doi nu va mai impresioneaza? sau mai rau , sa va dati seama ca de fapt nu de un barbat ati avut nevoie toti anii astia?? Nu dati cu rosii, orice e posibil pt ca fiind o experienta noua e greu de spus ce reactii putem avea. E posibil sa descoperim despre propria persoana lucruri pe care n-am fi vrut sa le aflam???? poate cineva cu cunostinte de pshihologie ne poate da si niste raspunsuri "tehnice".

michelle7

Mergi la inceput

Michelle, parerea mea e ca astfel de "experiente" e mai bine sa fie facute inainte de casatorie, atunci cind suntem liberi si fara obligatii sau alte responsabilitati. Tocmai pentru ca nu se stie ce reactii poti sa ai... Dupa aceea e prea tirziu si risti sa-ti ratezi casnicia. Am cunoscut multe cazuri de fete fara experienta (unele chiar virgine) care s-au maritat si au descoperit mai apoi toate "deliciile" sexului (cu altul, nu cu sotul :p) fapte care au dus la destramarea cuplului. Sotul ranit nu putea pricepe cum o fata asa cuminte cu care se casatorise el a putut sa-si ia asa lumea-n cap dintr-o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

otilia, ce vin bausi, brei, mai ca l-as incerca si io , trimit cupiii o saptamina la mama si-l fac franjuri pe barbat-miu

quote:

Scuze pentru mesajul meu de aseara, bausem ceva vin rosu si aveam vederi mai largi... Astazi m-am trezit cu mintea mea de familista convinsa si aproape ca m-am speriat ca incitam lumea la dezmat pe forum. Imi retrag cele spuse, nu vreau sa deranjez pe nimeni si nici sa dau sfaturi aiurea (din cauza carora s-ar putea ajunge la divort, capete sparte etc.).

Sfatul zilei: fiti cuminti!!!

Otilia, familista 100%

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp

otilia, ce vin bausi, brei, mai ca l-as incerca si io , trimit cupiii o saptamina la mama si-l fac franjuri pe barbat-miu
Carmen, vin Bordeaux, sa-ti trimit si tie o lada?... Sa aveti pentru sarbatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ehei, uite cum zic sa facem io-ti trimit o lada de busuioaca de bohotin si tu una dintr-a ta, sa vedem ce si cum

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Interesant subiect...pai daca stam sa ne gandim nu poti sti desigur ce implicatii o sa aiba o relatie in 3 sau 4...preferabil in 4 ca sa se elimine gelozia de partea ambelor parti adica a sotului si a sotiei...trebuie doar sa ai o minte deschisa si sa-ti asumi riscul de a deschide cutia Pandorei...efectele le vezi dupa......si abia atunci poti decide daca mergi mai departe sau renunti...cat despre vinisorul ala zau ca mi-ati facut o pohta nebuna...si cine stie ce o iesi de aici

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:

quote:
Originally posted by Adela

sau nu mai poate sotu fara o-Anjelina?

Sau ce te faci daca n-o sa mai poti tu fara o Anjelina?
Nu, nu, asa ceva nu se face!!! Nu se cade si-i pacat.

Meeey nu va mai editatz mesajele acuma cand Banderas era gata-gata sa fie de acord ... Mai ramanea sa-mi conving sotu....
So deci, cu alte cuvinte, am inteles mesajul: nu incercati asa ceva acasa!!!! (da` cine o zis ca tre` sa fie neaparat acasa la mine?) oooof batranete batranete.... ce-am pierdut la tinerete...

hai v-am pupat si sa aveti un weekend aglomerat,

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu

Mergi la inceput