Sex in trei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu e greu ce poa' sa iasa? O fetitza... iti explic eu cum daca vrei, ca's cu experienta in domeniu.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

N-am incercat in 3, as incerca dar sunt convinsa ca am suficiente resurse pentru partide in 2. Am incercat in schimb sexul cu o femeie, a fost divin, as repeta experienta oricand, da' sustin cu tarie ca imi plac mai mult barbatii!!. Nu sunt bisexuala, cred ca experientele cu femei sunt mai mult jocuri.
Sotzul isi doreste o mulatra.. numa' pentru el. Eh cu asta nu sunt de acord!! DAca e bal, bal sa fie.
Sunt deschisa dar daca nu esti atent si nu esti suta la suta open-minded e posibil ca o joaca sa=ti afecteze echilibrul relatiei.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by carmenp

ehei, uite cum zic sa facem io-ti trimit o lada de busuioaca de bohotin si tu una dintr-a ta, sa vedem ce si cum

Wow, ce bine suna!
Mi s-a facut o pofta (de busuioaca, of corz )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Ma bucur ca mi-ati raspuns. E clar ca fantezia mea e impartastia de unii si respinsa de altii. E normal sa fie asa, cum zicea Oana.. de gustibus.

Al doilea lucru care ma bucura este ca nu sint singura (credeam ca deraiasem).

Vad ca unele dintre voi ati avut mai mult curaj si v-ati pus fantezia in practica. Au aparut mai multe fantezii si optiuni si am sa va spun atitudinea mea fata de toate.

1. Sex eu cu o alta femeie.
Ma excita tare gindul, cred ca as fi gata sa o fac oricind daca as cunoaste o tipa potrivita. Hubby n-are nimic impotriva, ba chiar pare entuziasmat (sincer, cred ca isi imagineaza ca il las sa se uite, dar eu nu prea vad asa lucrurile).

2. Sex in trei, cu hubby si o alta tipa.
Subiect de multe arabescuri si jocuri erotice prin patul conjugal, ideea mi se pare excitanta. Nu stiu daca n-as fi geloasa (macar putin) insa as fi dispusa sa incerc, cu persoana potrivita. Nu imi este teama ca asta mi-ar putea schimba in vreun fel negativ relatia cu sotul, cu conditia ca sexul sa continue in trei si nu intre ei doi, dar am prea multa incredere in el ca sa cred ca asta ar fi posibil.

3. Sex in trei, cu hubby si alt barbat.
Inca nu ne-am gindit la asta, mi se pare excitant, dar mai putin probabil sa se transforme in practica decit varianta anterioara.

4. Sex cu un alt cuplu.
Ma excita ideea de a ne uita la un alt cuplu cum o face, in timp ce o facem si noi, ma rog, cu consecintele de rigoare. Tanya, cum a fost? Cum ati gasit un cuplu care sa vrea asta? In definitiv, cred ca e mai greu sa gasesti inca 2 (doua) persoane potrivite, adica sa se placa 4 oameni intre ei suficient pentru a impartasi o asemenea intimitate. Ma intreb cum se ajunge in pat cu un alt cuplu, desi imi imaginez ca acolo odata ajunsi sint multe posibilitati. Ma rog, cred ca e mai dificil, ca acceptare reciproca.

Ultima remarca: persoana potrivita. Greu, greu de gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, marius, am luat-o cu creionu` pe hirtie si-am subliniat predicatele, am gasit subiectele in propozitii da` n-am inteles mare lucru, experienta in care domeniu?!

quote:
Originally posted by marius

Nu e greu ce poa' sa iasa? O fetitza... iti explic eu cum daca vrei, ca's cu experienta in domeniu.

Marius Pernes

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

ai fujit oleac`

quote:
Originally posted by Otilia

quote:
Originally posted by cami30

Sunt deschisa dar daca nu esti atent si nu esti suta la suta open-minded e posibil ca o joaca sa-ti afecteze echilibrul relatiei.
Asta-i tare adevarat. Asa ca "joculetele" astea-s rezervate persoanelor fara obligatii (si mai ales copii) care-s 100% open-minded. Eu una am "testat" joaca in 3 ca remediu contra... geloziei. (fiecare are un pretext, nu?)

Si acum o sa fug de la subiectu' asta ca-i cam alunecos...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by carmenp

bey, marius, am luat-o cu creionu` pe hirtie si-am subliniat predicatele, am gasit subiectele in propozitii da` n-am inteles mare lucru, experienta in care domeniu?!
quote:
Originally posted by marius

Marius Pernes

Mai cauta...
Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

bine mai fetelor de prin Diaspora, la noi nu prea sunt barulete din astea....cel putin nu prin Mures...si unde mai pui celelalte belele cu carevte poti procopsi, daca o iei asa pur si simplu la intamplare ma refer la ceva "latei" sau HIV sau te miri ce....eu una nu as avea curajulsunt de parere ca tre sa cunosti inainte cuplul respectiv...hihih si cu analizele la zi

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

marius, rinjetu` ala din colt de gios e al tau sau ramasese de la mine? nu ca ar mai conta, da` sa plec la culcare linijtita

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by alycia

unde mai pui celelalte belele cu carevte poti procopsi, daca o iei asa pur si simplu la intamplare ma refer la ceva "latei" sau HIV sau te miri ce....eu una nu as avea curajulsunt de parere ca tre sa cunosti inainte cuplul respectiv...hihih si cu analizele la zi

Placerea cu riscurile ei... Riscul = 0 nu exista. De latei de acord, asa o fi, desi de cind sunt aici n-am auzit pe nimeni sa aiba asa ceva (cred ca nu prea e la moda), dar de hiv... exista prezervative si in acest gen de situatii este mai mult decit recomandat si in servire libera. Asta doar daca nu vrea careva sa se joace de-a "ruleta rusa".

Precizare: eu una n-am participat la asa ceva niciodata. (sunt cocoana serioasa, aranjata la casa ei, cu reputatie buna, ce credeti?... in pauzele dintre raspunsuri am facut de mincare si curat in toata casa )
O data am nimerit pe acolo din intimplare (cred ca-mi facuse cineva o farsa si mi-a zis cum ca acolo s-ar cauta de lucru...) si n-am stiut cum sa ies mai repede... Si alta data am intrat in "spectator".
Atit. Mai multe nu stiu nimic!!!

PS: oricum am analizele la zi... si de cind am nascut sunt "like a virgin"...

Mergi la inceput