Constanta la apel (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bine ai venit, Elly. Si eu am stat un an de zile pe Pescarilor, imi pare rau ca te-ai mutat iarna, este o zona foarte deprimanta iarna si nu prea gasesti nimic in zona, nici fermacii si nici magazine de doamne ajuta (supermarket-uri, la alea le spun eu de doamne ajuta... stiti cum e, gusturile nu se dicuta...) Ai sa vezi ce repede ai sa inveti Constanta. daca stii unde e Delfinariul, poti ajunge chiar si cu Tramvaiul in Tomis III la Mega Image, daca nu ai masina.

Eu nu am reusit sa mai postez, a fost ca la nebuni la mine la birou.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Elly, hello!
Ai permis, masina? DAca nu, atunci cu tramvaiul 100 ajungi in parcul TAbacarie( locul unde se intalnesc mamicile DC), apoi la piata Tomis III, unde se diversifica putin cuvantul"piatza", iar de aici, cu autobuzul 42,43 ajungi in centru(zona veche a orasului).
Daca vrei sa cunosti orasul ai putea sa te aventurezi la o cursa dus-intors cu autobuzul! N-ai ce pierde, doar gaza sa reziste!
Despre medic.... fetele stiu ca eu recomand unul!Are cabinetul destul de aproape de tine, in zona BAncpost(Spitalul Militar). Daca vrei mai vorbim despre asta.
Super dimensiuni a avut bb la nastere, sa fiti sanatoase si sa va faceti mari!

Figuelle, ma bucur pentru greva asta! Pentru tine a fost super pauza asta! Sofi te-a simtit aproape si cred ca a profitat din plin!

Tatiana, ai venit sa iei banutul? Imi e dor de voi! Ce nazbatii face Bia-top-model?

Alexia nu a mai mers la cresa, sta cu bunica-sa toata ziua, iar seara ne zbenguim cat puteam, ca sa ne consumam energia. Cu patutul, a reusit sa doarma o singura noapte in el, cand noi am fost la o nunta. Nu stiu ce i-a povestit buni, dar se pare ca a dormit in patut in noaptea respectiva si chiar si urmatoarea( am ramas uimiti). Minunea a tinut putin, acum a revenit la vechiul obicei, ba chiar a inceput sa se trezeasca dimineatza devreme( 7-7.30).Simte ca ma ridic din pat si se trezeste, se tine dupa mine peste tot iar la plecare ne despartim cu lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

crixia, poate ai timp azi sau maine sa intri pe mess, sa vb un pic... userul meu este andasro. te-stept.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cornelia scumpa cum a mers azi la doctor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

salut dragelor si salutare si copilasilor care cresc.

imi pare rau ca nu prea am mai dat pe aici.
sunt oarecum restanta si la citit.
noi am ramas singure, tati a plecat el se coace la 40grade la martinica, dar lasa ca se intoarce el in europa si o sa inghete putin.
asha ca si eu sunt viitor membru de club (daca il facem) a mamicilor singure.
si pe deasupra mai vin si sarbatorile.
am promis ca revin pe forum dupa ce pleaca tati dar...alexandra mea creste si nu prea mai ma lasa sa imi iau ratia de internet.
raportam ca avem 2 dintisori jos, si ne repezim sa o muscam pe mami.
nu mai papa tzatzi si nici nu ii duce dorul.
a reusit motzata mica sa dea drumul la telefonul mobil sa bage de trei ori codul pin si sa blocheze cartela.deci...creste.

crixia (cristina)avem in sfarsit acoperis pe casa. e doar invelita cu carton ca iar s-au terminat banii.dar acum e mai bine.

elly_b si eu stau in zona...poate ne intalnim sa plimbam bebei.
poti merge la complex unirii (acolo sunt niste marketuri)sau daca vrei ne intalnim intr-o zi si iti fac turul cartierului.
la medic ...eu am preferat sa fie unul aproape de mine.e doctor de familie (nu e nici macar dr meu) dar ca sa faca un control general si vaccinurile e ok.e o dragutza si se poarta super cu alex.
ce este mai important este ca o sun inainte si ea imi zice daca e coada sau nu ca sa nu astept de aiurea la usa.
crezi ca te-ar ajuta o harta a constantei?dar decat harta pot sa te car eu prin orash cu caruciorul.numai sa rezistati.
ca eu incet incet am venit pe jos de la doraly pana la universitatea de pe Mamaia.

Crig72(Cristina)- imi cer scuze ptr la mcdonalds. dar pur si simplu maria arata asha de mare fatza de cum o vazusem eu prima data ca m-a lasat cu gura cascata.

xandra - pat extensibil gasesti la metro si costa injur de un milion.poti lua unul din ala de voiaj care cred ca e vreo 700 000.nu stiu exact.si iti tin pumni ptr nastere.

adriana - am incurcat borcanele (a se citi cutiile) cu lapte.am luat fulga integral ci nu la dorna (parca asha iti spusesem).

alte noutati:ma lupt cu cantarul.liris nu ma bate!pilates zace pe cd!ambitia mea e moarta.am zis ca poate daca ash papa cdul ash mai slabi? [D]

va pup si sper sa nu mai las as treaca atata vreme nu de alta dar am mult de citit.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

lasa nu fi asa de dura. si eu tot zic ca ma reapuc, am mai facut o data-doua-trei ori si am lasat-o ...
la chestiile astea-i nevoie de vointa.
poate doar cind va trebui sa incapem in vreo rochie sa ne ambitionam sau uite pina vine consortul de la martinica . mmmm ce frumos trebuie sa fie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Sunteti f. dragute ca v-ati gnadit la mine. Am scris despre psiholog aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61853&whichpage=2

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
jo, nu e problema daca ai incurcat borcanele.ma bucur ca faci iar prezenta pe forum.absenta ta e motivata.
elly, bine ai venit.ce dimensiuni.inveti repede constanta.si eu i-am dat mult timp lui razvan borcanele cu mancarica.sunt foarte diversificate si sunt special facute pentru ei.
xandra, nastere usoara.tinem pumnii.
angelique, pupici de la noi.iar ai avut o saptamana plina?
va pup pe toate.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza buna
Cornelia, eu cred ca prima intalnire a fost ok. sper ca de acum inainte sa se gaseasca incet incet o rezolvare si mai cred ca asta este cea mai buna solutie. este clar ca Maria este un copil foarte destept pentru varsta ei si foarte interiorizat...ca dovada faptul ca a inregistrat tot ce vorbeati voi si ca raspundea atat de "la obiect". tu ce feeling ai? ti-a placut sedinta? te-ai simtit mai bine dupa aceea?
Xandra, eu tot la 6 am nascut, unde era rezerva de are iti spuneam (fetele o stiu si ele). a propos, am vazut oferta de la metro si un pat pliant este 1,4 milioane.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna dimineata la fete dragutele..
Elly_b bine ai venit la "fetele de constanta". Sa-ti traiasca mandretea de fetita si mai ales trebuie sa-ti spun ca sunt fascinata de numele ei...anelies..foarte frumos.
Fiquelle..sa-ti spun spor la facut "prostii" ...pentru ca se pare ca vei mai sta cateva zile pe acasa cu greva asta...
Xandra iti doresc mult succes si sa se termine cu bine cezariana..sa ai un bebe sanatos si frumos ca tine..
Si acum un dulce pentru Mariuta Corneliei, care este o fetita desteapta si face problemute mamicii ei.. Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti spun Corne in acest caz, doar sa fii puternica, sa gandesti pozitiv si sa fii linistita in fata Mariei si a lui Stefan, pentru ca ei te simt pe tine si le transmiti si lor starile tale...Te si o sa incerc sa-ti trimit un PM.
Sanzi si pentru tine si nazbatiosul tau copil..

Mergi la inceput