Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-75

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Eu nu am cum sa lipsesc, caci sunt la servici si azi tocmai cand barbati-miu e liber (el lucreaza odata la 2 saptamani sambata). Asa ca macar sunt pe aici si astept si eu vesti de la fete! Merci mult pentru sustinere, si eu va tin pumnii la toate. Inca nu fac test ca mi-e frica, si cred ca daca e sa fie, tot 2 linii ies indiferent cand il fac. I-am zis ieri lui barbati-miu ca macar maine sa fac un test dar parca mi-e teama de vreun esec. Pana maine e cale tare lunggggggaaa!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da, Bubu te inteleg, si eu sunt la fel, nu imi place deloc sa ma grabesc cu testele, ca sunt patita...
Zuia 29, zici? Mda, mai asteapta pana luni dimineata (daca mai rezisti), ca daca nu vin rusii pana atunci, sigur e sarcina.... BAFTA! tin pumnii!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Simonnica mama ei de soarta ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Simonette nu dezarma inca! Daca zici ca temperatura e inca ridicata si nici nu au venit rushii, eu cred ca mai sunt sanse de Tin pumnii in continuare

Laura cu 21+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

SIMONETTE! Nu fi exagerat de trista ca variantele sint numai doua si nici una din ele groaznica: ori testul era timpit si n-a detectat sarcina ta, ori peste doua saptamini o iei (luam) de la capat cu inseminari, sperante, galerii, reusite sau dezamagiri ceea ce, daca te gindesti, nici asta nu e chiar asa de rau. Si doua saptamini nu sint o eternitate, la o adica. E foarte buna gasca asta de aici... sintem ca ceata lui Pitigoi "dai intr-unu' tipa doi". Sint atitea fete care s-au grabit sa preia tristetea ta, incit mare cantitate de tristete pe umerii tai nici n-a mai ramas, ca s-a impartit la toate fetele. Zimbeste, miine va fi mai bine! Mai bine vezi sa gasesti bucatarul ala care sa faca papanasi buni ca, la urmatoarea inseminare, nu cred ca poti sa o mai dai cotita si sa nu ne inviti la bodeguta ta.

AMELY! Deci pina la urma treaba cu ibricele e cu folos! Ma bucur ameliule drag! Poate o sa incep si eu sa beau ceai de napraznic, desi numai ala si e foarte complicat... Bravo, tie, copil disciplinat ce esti!

BUBULINA! Iti tin doi pumni strinsi in gind... Suna a intimplare fericita ce povestesti tu...

Mergi la inceput

Simonette, ascult-o pe Bugnarel, ca stie ea ce zice! Liutz draga, ma crezi ca in tratamentul meu nu a fost implicat nici un fel de ceai? numa' tincturi si pastilute, ca sunt asa usor de luat, iar mie (ca si tie) mi-e asa o leneee...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Simonette, nu plange draga mea, pana nu vin uratii nimic nu e sigur, testele uneori se pozitiveaza mai greu... si chiar daca nu e sa fie luna asta, Bugnar are dreptate, suntem o gasca pe cinste aici! Mergem inainte cu tupeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bugnar, daca vrei sa te apuci de plantutze, tb sa stii ce probleme ai. Eu de exemplu am probleme cu prolactina care implicit da probleme cu ovulatia si cu progesteronul. Asa ca iau branca ursului, Mastodynon si ceai de napraznic. Daca iese ceva de aici, va spun.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fetelor am facut si eu in urma cu un an tratamentul Liviei, dar modificat si adaptat, un upgrade versiune proprie, adica am taiat de pe lista argila (nu suport sa introduc acolo nimic de genul bilute pe care trebuie apoi sa le caut si sa le scot) si spalaturile/baile de sezut... restul a fost ok, m-am descurcat foarte bine cu pulberea de marar sub limba de 3 ori pe zi cate un sfert de ora (imi facuse pulberea aia un bust ce n-am avut in viata mea ), si cu ceaiul de napraznic preparat asa cum trebuie. Dar atunci eram in concediu, acum nu stiu daca m-as descurca cu toate ceaiurile si tincturile...

Mergi la inceput

Carmenico, vaz ca suntem pe aceeasi lungime de unda si aici. Eu am facut asa: am citit despre fiecare plantutza in parte, ce face, ce efecte are, apoi am ales doar ce credeam eu ca ar fi bun pt. problemele mele (de ex. endo si foliculi mici, prolactina mare etc...). Asa ca sunt de acord cu tine, nu are sens sa-ti petreci bruma de timp care ar trebui dedicata sotului/familiei/sufletului tau, patruland printre ibrice de ceai, cum spunea si Lia... Ia-o treptat, eventual mai introduci cate o plantutza daca vezi ca nu merge cu ce incerci... Pe cuvant, am ajuns la concluzia ca uneori, tot mai bine e cand te ajuti singur, citind, invatand din experienta altora sau chiar a ta. La urma urmei, cine sa-ti cunoasca mai bine corpul decat tine? iar dupa cativa ani de "buna practica" pe tine insati, nici nu mai e asa greu, cred ca sunt cateva fete pe forumul asta care si-ar putea da lejer doctoratul in domeniul asta al infertilitatii, si nu glumesc!

Offf, iar am umplut juma' de pagina cu prostii de-ale mele! Dar zau ca asa gandesc!

Pozici cu noi

Mergi la inceput